0850 333 0388 Ücret öğren

Sosyal medya aracılığıyla online diyet ve beslenme danışmanlığı yapmaktayım ve beslenme adına içerik üretmekteyim.

Kısa süre içerisinde konum ve zamanın önemi olmadan sayısız danışana ulaştım.

-Kilo yönetimi,
-Sporcu beslenmesi,
-Hastalıklarda beslenme,
-Gebe beslenmesi
-Anne-bebek beslenmesi üzerine destek veriyorum.

Tüm referans danışanlarım ile tanışma ve çalışma sebebim; diyette 'yasak' kavramına yer vermememdi. Yasaksız beslenme (kronik hastalık durumu olmadıkça) kişilerin zevkle ve istikrarla kilo kontrolünü sağlamakta, bu düşünce meslek etiğim haline geldi.

Yetişkin

Gülsen Şaşmaz

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Gülsen hanımla tesadüfen tanıştım düğün sürecinde kilo vermek için 69 kilo ile başladım 62 hedefim vardı ama şuan 60 kiloyum ve daha da sürecimiz devam ediyor. Karşılaşabileceğiniz en tatlı en iyi diyetisyen olabilir benim en güzel şansım oldu boşa vakit kaybetmedim çok anlayışlı çok güler yüzlü insanı yormadan bıktırmadan çok sağlılıjlı kilo vermeyeyi sağlıyor iyiki tanışmız

• Online Danışmanlık Diğer  •

Gülsen hanımla 3-4 aydır çalışıyoruz kendisinin enerjisi güler yüzü sizi dinlemesi ve yönlendirmesi okadar iyi ki her hafta görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum . Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşıyorum ve diyetisyenler benim için kabus gibi bişeydi Gülsen hanım sayesinde hem sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum hem de bunu rutin haline getirmeyi başardım ilk defa bir diyetisyen sayesinde doğru yönlendirmeyle kısa sürede 10 kg verdim bana inandınız ve destek oldunuz bu benim için okadar kıymetli ki

• Online Danışmanlık Diğer  •

7 hafta önce başladığım bu süreçte neredeyse 11 kilo verdim. Daha önce defalarca kendi başıma diyet yapmayı denedim ama ne bu kadar uzun süre sürdürebildim ne de bu kadar güzel sonuçlar alabildim.

En büyük fark, diyetisyenimin sadece işini iyi yapması değil; aynı zamanda çok ilgili, anlayışlı ve motive edici olmasıydı. Her zaman destekleyici yaklaşımı sayesinde sürece keyifle devam ettim ve pes etmedim.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Gülsen hanım çok tatlı biri sorularıma hep cevap alabiliyorum listeleri çok güzel tatlı bile yazıyor bana harika

Dyt. Gülsen Şaşmaz

O sizin tatlılığınız sizlerle çalışmak çok güzel :)

Gülsen hanım çok tatlı ilgili onunla seanslarda güler yüzü işe eğlenceli geçiyor tanıştığıma çok memnun oldum

Dyt. Gülsen Şaşmaz

Çok teşekkür ederim bende tanıştığım için mutluyum :)

• G

Bu kadar kısa sürede her şeyi yiyerek böyle tatlı bir kadından bilgi alarak zayıflamak gerçekten müthiş duygu

• B

Ozenli zamaninda ihtiyaca cevap veren profesyonel bir gorusmeydi

• Online Danışmanlık Diğer  •

Kısıtlamadan destekleyici listeler olması en önemli neden . Yavaşta gitse kilolar motivasyonu ile vazgecmemeniz için yeterli oluyor

• Online Danışmanlık Diğer  •

Gülsen Hanımı tanıdığıma çok memnunum.İşini bilen,güler yüzlü,çok iyi motive eden kendi isteklerimize göre listeleri yenileyen çok tatlı diyetisyenim.iyi ki danışmanı oldum

• Online Danışmanlık Diğer  •

Harika bi hocaaaa 2 haftada 3 kiloya veda ettik bi ayın sonucunda bizi muhteşem sonuçlar bekliyor eminim bundan iyi gülsen hocayla tanıştım bu yola girdik