Kısa süre içerisinde konum ve zamanın önemi olmadan sayısız danışana ulaştım.
-Kilo yönetimi,
-Sporcu beslenmesi,
-Hastalıklarda beslenme,
-Gebe beslenmesi
-Anne-bebek beslenmesi üzerine destek veriyorum.
Tüm referans danışanlarım ile tanışma ve çalışma sebebim; diyette 'yasak' kavramına yer vermememdi. Yasaksız beslenme (kronik hastalık durumu olmadıkça) kişilerin zevkle ve istikrarla kilo kontrolünü sağlamakta, bu düşünce meslek etiğim haline geldi.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Kadıköy, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
me....
Neşesi ve enerjisiyle keyif alarak görüşmelere katılım sağladığım diyetisyenim. Kaçamak yaparak aç kalmadan kilo vermeyi hedefleten ve bolllca kaçamak yapsam da hep çözüm üreten bir diyetisten
ay...r
Birçok diyet girişimimden sonra bir diyetisyenle çalışmaya karar verdim ve Gülsen karşıma çıktı. Şuana kadar verdiğim 12 kiloda beni her konuda motive etti, kaçamak yaptığım zamanlarda beni hep motive edip bana beslenmemi nasıl dengeleyebileceğimi öğretti. Listelerimi tamamen hayat düzenime, isteklerime, sevdiğim yiyeceklere göre düzenliyoruz. Sevmediğim ama diyet sürecime katkı sağlayacak şeyleri bile bana hissettirmeden yavaş yavaş hayatıma kattı ve diyet yaparken çok daha sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olduğumu fark ediyorum. 4 aydır Gülsen’le hiç aç kalmadan kilo veriyorum, bu süreci çok güzel tamamlayacağımıza inanıyorum. İyi ki karşılaşmışız.
Dyt. Gülsen Şaşmaz
Düşünceleriniz için teşekkür ederim, birlikte nice güzel başarılara :)
fe...
Bu süreçte bana yalnızca bir beslenme listesi değil; kendime karşı daha anlayışlı olmayı, bedenimi dinlemeyi ve sabırlı kalmayı öğrettiniz. Her görüşmede yargılanmadan dinlenmek, motive edilmek ve güven duygusunu hissetmek benim için çok kıymetliydi. Küçük adımların aslında ne kadar büyük değişimler yaratabileceğini sizinle fark ettim.
. Bu yolculukta yanımda olduğunuzu hissetmek bana güç verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş• Online Danışmanlık • Diğer •
Ç
çi...
100 kiloya çıkmış ve defalarca kez zayıflamayı denemiş biri olarak söylemeliyim ki çok fazla diyetisyen değiştirdim. Bu süreçte benim için en önemli faktör kilo vermenin aç kalmak olmadığını anlamak ve yeme bozukluğu yaşamamaktı. Birçok diyetisyende çok kısıtlı beslendim. Duygusal bağ kuramadım. Bu da sürecimi keyifli geçiremediğim için yarım bırakmalar ve eski kiloma geri dönmeyle sonuçlanıyordu. Karşıma Canım diyetisyenim Gülsen çıktı. Sadece diyetisyenim de diyemiyorum çünkü öyle güzel bir bağ kuruyorsunuz ki, yazılacak listeler aklınıza gelmiyor bile. Bi gün aç kaldığımı hatırlamıyorum hatta Tabaklarımı bitiremiyorum. Bu süreçte en zorlandığım şey tatlı krizlerimdi ama onları da yönetmeyi bana çok güzel öğretti. Hem bir arkadaş kazanmış oldum hem de kendimin en iyi versiyonu için sayesinde yola koyuldum… (ideal kiloma düşmekten korkuyorum çünkü Gülsen bağımlılık yapıyor)
Y
ya....
Birlikte çalışmaya başladıktan sonra beslenmeye dair tüm düşüncelerim değişti. Kendimi kısıtlanmış hissetmeden, aç kalmadan ve vicdan azabı duymadan süreci rahatça sürdürdüm. Her zaman ilgili, motive eden ve gerçekten anlayan bir yaklaşımı var. Böyle bir süreçte karşılaşmak büyük şans
da...n
Canımm diyetisyenimle 4. Ayımızı doldurduk ve bu süreçte tamm 16 kilo verdimm. Bir diyetisyen ile çalışma düşüncesi benim için her zaman oldukça gerici bir düşünceydi ve son tercihim bile değildi ama şimdi diyorum ki canım diyetisyenim iyi ki bir gece ansızın karşıma çıkmış ve haytıma dahil olmuş
Bu süreçte herrr istediğimi yedim, hatta bazen diyetisyenim bana zorla yedirtti bir insanın böyle bir diyetisyeni olabilir mi yaa, benim en büyük korkularımdan biri irademe sahip çıkıp çıkamayacağımdı ama kendisi bu süreci o kadar güzel yönetmeme yardımcı oldu ki zaten her istediğimi yediğim için bu süreç benim için çokk daha kolay ve sürdürülebilir bir hale geldi. Eskiden yediğim en ufak şeyden korkardım ama artık o halimden eser kalmadı ve bu canım diyetisyenim sayesinde. Onu çok seviyorum ve gözünüz kapalı güvenebileceğiniz sayılı insanlardan biri olduğunu temin ederim• Online Danışmanlık • Diğer •
Ş
şa...
Gülsen hanımla neredeyse 1 sene kadar diyet sürecine girdim ve kendisinden çok memnun kaldım sıkmadan rahat rahat yavaş yavaş kilo verip bedenimi sevmememi sağladı. Bende pcos olmasına rağmen kendisiyle birlikte yavaş yavaş kilo verdim. Ve sadece kilo odaklı değil rahatsızlıklarıma göre beslenme şeklimi ayarlıyorduk. O hafta kilo vermemiş olsam bile güler yüzüyle beni motive ediyordu. Sadece bi diyetisyen değil arkadaş oldu bana seans gününü görüşmeyi iple çekiyordum. Şimdilik kısa bi ara verdim ve kendisini çok özledim
• başka bir yer • Diğer •
me...r
Gülsen Hanım sayesinde yiyerek kilo veriyorum yaptığım en büyük hata buymuş yemeyerek daha çok zayıflayacağımı sanıyordum bildiğim yanlışları düzelttiği ve beni zayıflattığı için çok mutluyum iyi ki varsınız
T
t.....
Dünyanın en tatlı diyetisyeniii daha önce birkaç diyet serüvenim olmuştu ama alışkanlıklarımı değiştirmek ve yemeklere bakış açımı değiştirmekte katkısı çok büyük kendisinin. Bu süreci sadece belli bir zaman diliminde değil de sağlıklı bir yaşam stili oluşturacak şekilde ilerletiyor kendisi ve sizi de aynı düşünceye sevk ediyor kaçışınız yok o alışkanlıklar değişiyorrr ben de imkansız sanırdım ama Gülsen hanımın sabrıyla ve enerjisiyle de bu süreç diyet değil de arkadaşınızla birlikte bir düzen oluşturuyormuşsunuz gibi hissettiriyor
• Online Danışmanlık • Diğer •
Gülsen hanımla çalışmak çok keyifli. Güler yüzlü neşeli ve tecrübe konusunda ona sonsuz güveniyorum. Özgürce yiyerek kilo vermek gerçekten mümkünmüş.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Gülsen Şaşmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülsen Şaşmaz, Diyetisyen. Size Gülsen Şaşmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Gülsen Şaşmaz adresi nerede?Gülsen Şaşmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülsen Şaşmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülsen Şaşmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülsen Şaşmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülsen Şaşmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülsen Şaşmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülsen Şaşmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülsen Şaşmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Gülsen Şaşmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülsen Şaşmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Gülsen Şaşmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.