2019 yılında Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.
Üniversite hayatım boyunca birçok konferans ve seminerlere katılarak sertifika sahibi oldum. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda stajyer diyetisyen olarak görev aldım.
Mezun olduğum 2019 yılında Zehra Bora Beslenme Danışmanlığı Merkezinde mesleğe ilk adımımı attım.
2021 yılında Yaşam Koçluğu ve Fitoterapi eğitimlerini alarak 'Yaşam Koçu' ve 'Fitoterapi Uzmanı' ünvanlarını aldım.
Şu an bireysel olarak danışmanlık hizmeti vermeye ve birçok gazetede beslenme konularına dair yazılar yazmaya devam etmekteyim.
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Kilo Problemi ,
- Hiperlipidemi ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. Şiir Sok. No:10 Kat:6 D:39 Relux Plaza, Tepeüstü, Ümraniye, Ümraniye, İstanbul 34771
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. Şiir Sok. No:10 Kat:6 D:39 Relux Plaza, Tepeüstü, Ümraniye, İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
mi...
İrem hanımın güler yüzlü herşeyi detaylı bir şekilde anlatması ve benı mutlu edecek şekilde yola devam etmesi çok iyiydi
• Diyetisyen İrem Akdemir Beslenme Danışmanlığı Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
K
k.....
Kilo verme sürecimin başlangıcından sonuna kadar detaylı ve ilgili olan sevgili İrem hanım ile tanıştığım için çok mutluyum. Profesyonel ve samimi yaklaşımı sayesinde başarılı bir süreç geçirdim.
Ç
ç....
İrem hanımla ortalama 4-5 aylık birlikte sürecimiz oldu. 20 kiloya bye bye dedik birlikte :) Süreci beni aç bırakmadan gayet sağlıklı şekilde yönetti. Diyet sürecinizde aklınızda uzmandan yardım almak varsa mutlaka kendisinden danışmanlık alın derim. İyi ki dediğiniz bi diyet süreci geçireceksiniz
b....g
Kilo vermek ve sağlıklı beslenme süreçleri için başvurdum. 5 ay gittim, 7 kilo verdim. Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğim için süreci bitirdik. Yaşam tarzıma göre beslenme programı hazırladı. Çok kişiyi denedim, verim alamadım, devam ettiremedim. Ama İremnur Hanım'ın önerileriyle devam ettirebildim. İşimi çok kolaylaştırdı, memnun kaldım kendisinden.
se...
İrem hocayla ilk görüşmemizde, hiçbir detayı atlamamak için sizi can kulağıyla dinlemesi, olduğunuz halden çıkmak için aslında en büyük adımdı bence. Ezbere gidilen bir yolda size eşlik etmiyor, size gideceğiniz yolu inşa ediyor. Ne istediğinizden eminseniz eğer yönlendirmeleri sizi o tatminkar sonuca götürecektir. 108 kilo başladığım yolda 3ayım var hedefim 90'ı görmek dediğimde bunu başarabilmem için birçok değişiklik içeren yola çıkmıştık. Üçüncü ay sonunda tamda 90.8 kiloyu görmenin mutluluğunu tarif etmem kolay değil. Yıllarca 100'ün altına inememiş biri olarak benim için büyük bir adımdı. Kendisine bu zor yolda (kolay olanı tek başınıza yapabilirsiniz belkide) bana liderlik ettiği, inandığı ve inandırdığı için
Referansla ulaştım. Kilo vermek için başvurdum. Süreç benim açımdan olumlu geçti, İrem Hanım'la haftalık olarak görüşerek çok yakından durumumu takip etti. Çevremdekilere tavsiye ederim.
Stresli bir yaşamım var ve son zamanlarda çok fazla kilo aldığım için bir diyetisyen arayışına girdim. Benim için en önemli kriter sıkıcı ve yararlı kilo verdiremeyen listeler yazmayan, yaşamıma rahatlıkla uyarlayabileceğim bir tarzı önemseyen birisi olmasıydı. Bu yüzden sosyal medyada İrem Hanımı gördüm ve kendisine başvurdum. İlk görüşmeden bu yana çok sıcakkanlı ve çok anlayışlıydı. Günlük yaşantınıza uygun şekilde ve isteklerinizi göz önüne alarak listeler yazıyor. Zor kilo kaybeden bir insanım, bu süreçte motivasyonum düştükçe bana destek oluyor. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, herkese tavsiye ederim.
Güler yüzü, ilgisi ve pozitif yaklaşımıyla harika birisi. Hic ac kalmadan 2 ayda 7 kg verdim ve vermeye de devam ediyorum. Sıkılmadan her soruma yanit veriyor ve tamamen damak zevkinize, sevip sevmediginiz yiyeceklere uygun hazırlaması kolay ve pratik listeler veriyor. Keyifle kilo vermek isteyen herkese İrem hanımı şiddetle tavsiye ederim..
pe...y
İrem hanımla Mart ayında tanıştım. Pozitif ve motive eden yaklaşımı, sıkı takibi ile hiç zorlanmadığım bir süreç geçirdik. Doğum+lohusalık dönemi kilolarımdan beni en keyifli şekilde kurtardı.:)) iyi ki yollarımız kesişti, kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Diyet yolculuğuna çıkmak isteyen herkes için gönülden tavsiyemdir.
so...l
Hamilelikte sorunlardan kaynaklı diyetisyene başlamma gerekiyordu tesadüfen karşılaştım İrem hanımla,online görüşmeler sağladık fakat tamamen isteklerime yönelik davrandı ve dikkate aldı. Sorunlarımın üzerind giderek ona göre haftalık değişen bir diyet listesi hazırladı.onunla birlikte belimdeki hafiflemeyle o dayanılmayacak sancılarım bile geçti kendisinden Allah razı olsun. Emzirme sürecinde de onunla birlikte yola devam etmek istiyorum.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
İremnur Akdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İremnur Akdemir, Diyetisyen. Size İremnur Akdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yaşam Koçluğu, İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti, Obezite, Glutensiz Beslenme.
İremnur Akdemir adresi nerede?İremnur Akdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. Şiir Sok. No:10 Kat:6 D:39 Relux Plaza, Tepeüstü, Ümraniye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İremnur Akdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İremnur Akdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İremnur Akdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İremnur Akdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İremnur Akdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İremnur Akdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İremnur Akdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, İremnur Akdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İremnur Akdemir hangi sigortaları kabul ediyor?İremnur Akdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.