2016'da Beslenme ve Diyetetik bölümüne başladım ve 2020'de mezun oldum. 2019-2020 eğitim yılı boyunca Fransız Lape, Amerikan, Medistate Hastanesi ve çeşitli özel kliniklerde stajımı tamamladım. Bu dönemde 'Diyabette Kardiyovasküler Risk Faktörleri ve Yağ Asitlerinin Rolü' adı altında tezimi tamamladım.
Mesleğe bilimsel açıdan bakmaya ve bilim ışığında yürüyüp mesleğimin hakkını vermeye gayret göstermekteyim.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
tü...
Naif ve çok tatlı bir doktor.Kızım için gidiyoruz ve Nagehan hanımı çok seviyor.İlgili her konuda açıklama yapıyor.Enerjisi öyle huzurlu ki ortamada yansıyor
te...
Harika enerjisi, güler yüzü ve sığ kalıpların dışına çıkan özgün tavsiyeleri var...
Günü kurtarmanın ötesinde sonuç odaklı ve devamlılık içeren, sağlıklı kilo vermenizi sağlıyor ve bunu mükemmel ölçüde de başarıyor.
Öncelikle kendisini etik meslek anlayışından, pozitif enerjisinden ve ezber bozan tavsiyelerinden dolayı tebrik ediyorum...
Hedefinde mükemmel sonuç ve kalıcılık umanlar için mutlaka öneriyorum• Diyetisyen Nagehan Metin • Diyetisyen Randevusu •
sa...b
Nagehan hnm oncelikle guleryuzlu aciklayici anlatimlari ve danisanlarina olan inanci beni motive etti birlikte basarili olucagimiza inaniyorum benim surecim bugun basladi sevgiler
Ç
çi...
Sıcak ve samimi güler yüzlü danışanını çok iyi motivasyona hazırlayan bir beslenme uzmanı
• Diyetisyen Nagehan Metin • Normal Randevu •
hi...n
Gerçekten çok sıcakkanlı ve ilgili bir diyetisyen. Her şeyi detaylı şekilde açıkladı ve diyet listesini hazırlarken benim yaşam tarzıma uygun ortak noktalar bulmaya çalıştı. Kendimi çok rahat hissettim.
ha...e
Ben hocamızın çok eskiden beri danışanı olarak tanır ve bilirim kendisiyle hem oğlum hem ben gayet sağlıklı bir şekilde çok guzel kilo verip kan değerlerimizi düzelttik bugun tekrar gelme sebebim üç aylık bir kortizon tedavisi sonrası değerlerimi düzeltip kilo kontrolü yapmaktı tekrar yeniden başladık inşallah iyi sonuçlar alicaz
mi...l
Bugün 10yaşındaki oğlumuz için gittik. Nagehan hanım çok pozitif ve tamamen karşısındakine odaklı çalışan bir diyetisyen oğlumuz için çok güzel bir beslenme programı çıkardı bir sonraki randevumuzu iple çekiyoruz inanıyorumki sürecimiz de çok başarılı geçecek
tu...a
Ömrüm hayatımda görüpte görmediğim gerçekten işini hakkıyla yapan nagehan hocamız Allah ondan binlercekez razı olsun veremediğimiz kilolarımızı veriyoruz bütün eksik olan her yanımızı tamamlayan bir doktorumuz iyiki ama iyiki onunla tanışmışım yüce rabbim yollarımızı hiç ayırmasın
tu...
Merhaba Nagihan hanımla bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım güler yüzlü işinde profesyonel dakik kilo vermem de çok yardımcı istediğin zaman ulaşabiliyorum kendisini tanıdığım için memnunum
gü...
Hipoglisemi ataklarım olmuyor artık
İnşallah olmayacak Nagehan hanım sayesinde• Diyetisyen Nagehan Metin • Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme •
Nagehan Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagehan Metin, Diyetisyen. Size Nagehan Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri, Diyetisyen Randevusu, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi.
Nagehan Metin adresi nerede?Nagehan Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kavacık mah özkan sk no 2/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagehan Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagehan Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nagehan Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nagehan Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nagehan Metin hangi dilleri konuşuyor?Nagehan Metin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nagehan Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagehan Metin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nagehan Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Nagehan Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nagehan Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Nagehan Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.