23 yıllık diyetisyenim. 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldum. 2001 yılında Ankara Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi bölümünde master programını tamamladım. 2001 yılından bu yana Ankara'da özel sektörde çalışmalarıma devam ettim. Kurum diyetisyenliği , özel zayıflama ve klinik diyetisyenliği üzerinde çalışmalar yaptım. Özel zayıflama , gebelikte ve lohusalık döneminde beslenme , kalp damar hastalıkları, ketojenik diyet ,gıda hijyeni üzerine yazılarım internette mevcuttur.
Hakkımda
Zayıflama Diyetleri
Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12,, Çankaya, Ankara 06580
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Nuray Damla Noyan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nuray Damla Noyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Damla Noyan, Diyetisyen. Size Nuray Damla Noyan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri.
Nuray Damla Noyan adresi nerede?Nuray Damla Noyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
- Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Damla Noyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Damla Noyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuray Damla Noyan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuray Damla Noyan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nuray Damla Noyan hangi dilleri konuşuyor?Nuray Damla Noyan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nuray Damla Noyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Damla Noyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuray Damla Noyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Diyetisyenler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar