0850 333 0388 Ücret öğren

1997 yılında İstanbul'da doğdum ve büyüdüm. Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2019 yılında mezun oldum ve o zamandan Ocak 2021’e kadar özel bir klinikte diyetisyen olarak çalıştım. Ekim 2020 tarihinde mesleğimde sporcu beslenmesi alanında uzmanlaşmak amacıyla Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Sağlık Anabilim dalında başladığım yüksek lisans eğitimim “Magnezyumdan zengin doğal maden suyunun kuvvet antrenmanı sonrası kan belirteçleri ve biyomotor yetilerin toparlanması üzerine etkisi” isimli bitirme tezimle okul birincisi olarak tamamladım.Şu anda Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Sağlık Anabilim dalında doktora eğitimime devam etmekteyim. Bununla birlikte ocak 2023'ten Mayıs 2026 tarihine kadar Dünyagöz Etiler Hastanesi’nde Diyetisyen olarak hizmet verdim. Artık Nişantaşı'ndaki ofisimde siz değerli danışanlarımı kabul etmeye başladım.

Yetişkin

Kilo Problemi

Sezgisel Beslenme

Sporcu Beslenmesi

Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme

Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Matbaacı Osmanbey Sokak No:36 Bekiroğlu İş Merkezi K:5 D:504, İstanbul

Özlem Deniz Zengin

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Özlem Deniz Zengin
Dyt. Özlem Deniz Zengin

Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Matbaacı Osmanbey Sokak No:36 Bekiroğlu İş Merkezi K:5 D:504, Şişli, İstanbul 34363

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Spor hocamın tavsiyesiyle Özlem Hocam ile tanıştım. İki yılı aşkın süredir birlikte çalışıyoruz.

Özlem Hocam ile çalışmaya başlamadan önce sağlıklı ve dengeli beslendiğimi düşünüyordum. Enerji düzeyimi, spor rutinimi, iş yoğunluğumu ve genel sağlığımı birlikte değerlendirdi. Bu değerlendirme doğrultusunda hazırladığı programla hedeflediğimiz süre içinde yağ ve kas kütlemi ideal oranlara getirdik. Daha da önemlisi, hazırladığı programlar sayesinde bu dengeyi uzun süredir koruyabiliyorum.

Özlem Hocam işini sevgiyle ve büyük özveriyle yapan gerçek bir uzman. Beslenmeye sadece kilo vermek olarak bakmıyor. Doğru beslenmeyi öğretiyor ve kalıcı alışkanlıklar kazandırmaya odaklanıyor. Sürece bilimsel ve bütüncül bir yaklaşımla bakıyor.

Deneyimi, güler yüzü ve samimi iletişimiyle kendimi her zaman güvende hissediyorum. Sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir bir beslenme düzeni kurmak isteyen herkese içtenlikle tavsiye ederim.

• Dyt. Özlem Deniz Zengin Online Diyet  •

• R

r...

Uzmanımla arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. Kilo vermek için başvurdum. Özlem Hanım işinde gerçekten özenli, özverili ve sizi motive ederek ilerliyor. Özlem Hanım’la iyi ki tanıştım diyorum; bana bu süreçte hem fiziksel hem ruhsal olarak birçok katkısı oldu ve olmaya devam ediyor.

s...

Arkadaş tavsiyesiyle iletişim kurdum kendisiyle. Sporcu beslenmesi için destek alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

s...

Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Sporcuyum ve performans artışı için çalıştım. 4. senem; bütün maç periyodunu beraber planlıyoruz. Çok mutlu ve memnunum, herkese tavsiye ederim.

• I

i...

Özlem Hanım’la kilo verme sürecimde yaklaşık 1 yıldır beraberiz ve çok güzel ilerleme kaydettik. Düştüğüm anlarda beni kaldıran kişi oldu, benimle tatil, hastalık demeden ilgilendi. O olmasaydı bu kadar istikrarlı davranamazdım.