- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Tip 1 Diyabet
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
em...e
Verilen listeler ve o listelere uyum sağlama süreci kişi bazlı olduğu için süreç keyifli ve yaratıcı bir hal aldı, sonrasında iletişim ve sonuçlar memnun ediciydi
na...
10 Mayıs 2025 tarihinde artık kilo artışını kontrol edememeye ve diz agrilarimdan yürümekte zorlanmaya başlamışken üstüne bir de menepozla tanismisken Yaren hanım hayatima girdi. Capcanlı hep gülen gözleri pozitif enerjisi hos sohbeti beni kilo verebileceğime inandirdi ve "diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz" sözüyle yola çıktık.1 yıl 1 ay oldu bu süreçte 32 kilo verdim.Zaman zaman kaçamaklar oldu ama "bırakmak yok tekrar kaldigimiz yerden devam" dedi.
"Diyet değil sağlıklı beslenme" bu sözü Yaren hanim hayatıma soktu ve artık benim mottom bu.
Ayrica hareketin hayatımda mutlaka olması gerektiğini her fırsatta hatırlattı en sonunda bana evde spor yapmayı da öğretti.
İyi ki kendisini tanımışım iyi ki hayatıma dokunmuş.
Durmak yok yola Yaren hanım ile devam...• Yeni Huzur Tıp Merkezi • Diğer •
mü...r
Yaren hanım uzmanlığında diyete 2 ay önce başladım. Aslında diyet kelimesinden bile haz etmezdim. Kendisi ile tanışıp heleki 1-2 hafta geçirince diyetin sadece bir kelime olduğunu anladım. Çünkü kendisi bana diyeti değil sağlıklı beslenmeyi ve bundan keyif almayı ögretti. Daha önce gittiğim diyetisyenler gibi bir liste verip veni göndermedi. Beni dinledi. Gün akışımı ne kadar yoğun olduğumu bu yoğunlugun içinde neler yapabilirizi konuştuk. Sevdiğim şeylerden hiç uzak kalmadım çünkü dengelemeyi öğrendim. 2 ayda 5 kilo verdim ve dahada vereceğim. Daha kendisinden ögreneceğim çok sey var. Sağlıklı beslenme ve diyet düşünenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
K
kü...
Öncelikle görüp görebileceğiniz en güler yüzlü insan olabilir Yaren hanım. 19 yasimdayim ve bu yaşıma kadar bir çok diyetisyen gezdim ve hiç bir diyetisyenle bu kadar yol izleyemedim hormon bozukluğum yüzünden bı noktada takılıyordum ve daha ileriye gitmiyordu. Yaren hanımla yaklaşık 5,5-6 aydır devam ediyoruz ve 14 kilo verdim. Yiyemediğim sebzeler ve yumurta için beni zorlamadan alternatif şekilleriyle hayatıma sokup bı noktada onları sevdirmeyi de başardı keşke yolum daha önceden Yaren hanımla kesişseydi
Gözüm kapalı gelebileceğim soran herkese önerdiğim tek diyetisyen.• Yeni Huzur Tıp Merkezi • Diğer •
hü...a
Diyet sürecimde verdiğiniz destek ve hazırladığınız program sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Süreç boyunca motivasyonumu yüksek tutmama yardımcı oldunuz.
i̇...r
6 ay önce Yaren Hanıma randevu aldım ve gittim. Menopoza girdiğim için çok umudum yoktu doğrusu. Başladık ve ilk hafta 3 kilo 200 gr. verince motivasyonum arttı. Her hafta değişik kahvaltı ve ara öğünlerle hiç sıkılmadan diyet sürecimi eğlenceli hale getirdi kendisi Aç kalmadan keyifli bir diyet süreci geçirmemi sağlayan zarif, güler yüzlü ve sabırlı diyetisyenime minnettarım. 6 ayda 28 kg verdim. İdeal kiloma ulaşıncaya kadar diyet sürecim devam ediyor. Kendisi mesleğinde çok başarılı ileriki yıllarda çok daha güzel yerlerde göreceğimize eminim. Sizi seviyorum
se...n
Güleryüzlü, ilgili, motive edici konuşmalarıyla bana destek olan biricik diyetisyenim sayesinde sürdürülebilir diyet hakkında daha detaylı bilgi sahibi oldum. Bu kısa süreçte hiç sıkılmadan canım ne isterse yiyerek -11 kilo ile yola devam ediyorum. Bakış açımı değiştiren güzel hocam iyi ki varsınız.
me....
Sevgili Yaren Hanım ile tanıştığımda hayatımda bu kadar büyük bir değişim yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. 6 ay önce 90 kilo ile başladığım bu yolculuğa şu anda 71 kilo olarak devam ediyorum. Onun motivasyonu olmasaydı bu kadar ilerleme kaydedemezdim. Yaren Hanım’ın enerjisi ve desteği, hayatımın her anına olumlu katkı sağladı. 90 kiloyken nefes almakta zorlanırken şimdi düzenli spor yapabiliyor, kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Yaren Hanım’ın bu sektörde çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her şey için minnettarım..
f....a
Yaren Hanım 'la tavsiye üzerine tanıştım. 47 yaşındayım ve hayatımda ilk defa diyetisyene gittim. Kilo vermenin zor olduğunu düşünüyordum ama Yaren Hanım sayesinde yanıldığımı fark ettim . Kendisinin yönlendirmesi ve tecrübesiyle 4 ayda aç kalmadan , vücudumda sarkma olmadan ve de kolaylıkla kilo verip ideal kiloma ulaştım. Güler yüzü , anlayışı, emeği ve desteği çok değerliydi.
eb...r
Yaren Hanım'a kilo verme sürecimde gösterdiği güleryüz, ilgi, sabır ve destek için minnettarım. Sayesinde hem sağlıklı bir şekilde kilo verdim hem beslenme alışkanlıklarım değişti. İyi ki yollarımız kesişmiş emeği için minnettarım. Sürecimi tamamlamamın üstünden uzun süre geçmesine rağmen kilomu koruyorum . Aç kalamdan da kilo verilebileceğini öğrendim .
• Yeni Huzur Tıp Merkezi • Diğer •
Yaren Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Yılmaz, Diyetisyen.
Yaren Yılmaz adresi nerede?Yaren Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan Mah. Ayazma Cad, Ferdağ Sk. No:11, 34403 Kâğıthane İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaren Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaren Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaren Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaren Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Yaren Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.