Online Diyet
Next Level Loft Ofis, Kat:6, No:18, Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Söğütözü, Ankara
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Diyetisyen Rümeysa Yaman
Üniversite eğitimim süresince çeşitli hastanelerde, diyet kliniklerinde ve aile sağlığı merkezinde staj yaparak kendimi mesleğime hazırladım. Lisans eğitimimin son yılında "Müziğin Varlığı, Müzik Türü ve Şiddetinin Akut Besin Tüketimine Etkisi" konulu bir tez ve "Sirkadiyen Ritim ve Beslenme" konulu bir seminer hazırladım.
Sporcu Beslenmesi, Bariatrik Cerrahi, Obezite ve Diyabet Tedavisi gibi konular başta olmak üzere birçok eğitim ve kurslara katıldım. Hala da bilgilerimi güncel tutabilmek adına katılımlara devam ediyorum.
Meslek hayatıma bir spor kompleksinde beslenme danışmanlığı hizmeti vererek başladım, bir güzellik merkezinde ve bir diyet kliniğinde de hizmet verdikten sonra kendi beslenme danışmanlığı merkezimi kurdum. Bugüne dek yüzlerce danışanımla;
- Ağırlık kontrolü (Kilo alma/verme)
- Hastalıklarda beslenme tedavisi (diyabet/çölyak/kardiyovaskuler hastalıklar/karaciğer hastalıkları vs.)
- Gebelik döneminde beslenme
- Emziklilik döneminde beslenme
- Çocuk beslenmesi ve çocuklarda ağırlık kontrolü
- Ergenlik döneminde beslenme ve ergenlerde ağırlık kontrolü
- Vegan/Vejetaryen beslenme
- Spor beslenmesi
gibi alanlarda çalışıp birlikte birçok başarılı yolculuğa imza attık.
Sen de benimle birlikte kendi yolculuğuna çıkmak istersen bir tık uzağındayım.
p.....
Telefon numarası doğrulandı
Rümeysa hanım ile çalışmadan önce 9 kilo vermiştim ve klasik hastane diyetlerinden bıkmıştım. Artık salata görmek istemediğim bir dönemde hayatıma girdi ve üzerimde kalan son 6 kilomu da sağlıklı beslenmeyi öğreterek vermemi sağladı. Rümeysa hanıma ben pilav ve makarna yiyerek zayıflamak istiyorum diye geldim ve gerçekten de benim hayat tarzıma, sevdiğim yiyeceklere, sosyal hayatıma uygun diyetler yazdı. Pazarlamacı olduğum için birçok şirket etkinliği ve akşam yemeklerine katılıyor, iş seyahatlerine gidiyor olmama rağmen keyifle kilo verdim. Özellikle kendi özel tariflerine bayıldım hem çok lezzetli hem de diyetimi bozmadan pizzalar, makarnalar yedim. Bu süreç boyunca beni hiç kaygılı hissettirmedi, tam tersine kendime şefkatle yaklaşmama ve duygusal yeme ataklarım ile ilgili terapist desteğine yönlendirdi. Bütün bu sürecin sonunda ben sağlıklı beslenmeyi öğrenen, birbirinden lezzetli sağlıklı tarifler yapabilen, kendine yemek konusunda şefkat gösterebilen birine dönüştüm. İyi ki!
ir...r
Telefon numarası doğrulandı
Rümeysa hanım sadece zayıflamaya odaklanmayan beslenmeye bütünsel bakan ve resmen doğru beslenmenin altın kurallarını öğreterek bize balık vermeyip balık tutmayı öğreten bir diyetisyen. Çok çok memnun kaldım, kısa sürede kilo verdim, inceldim, kendimi daha enerjik ve mutlu hissettim. Her şeyde olduğu gibi beslenmede de dengenin önemini bir kez daha anladım. Bütün bunları sizi sıkmadan, pozitif ve güleryüzle yapıyor Rümeysa hanım. Kendisi harika birisi
d*...*
Randevu doğrulandı
Rümeysa hanım ile çalışmak gerçekten çok keyifli ve eğiticiydi. Sayesinde öğünlerimi tüketirken kontrolün bende olduğunu, sevdiğim besinleri diyet yaparken bile korkmadan dengeli bir şekilde tüketebileceğimi öğrendim. Kilo vermemin yanı sıra vücudumun ihtiyaçlarına dikkat edebildiğim bir süreç oldu. Baskı kurmadan danışanlarının istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilen bir diyetisyen bulmak çok kolay değil fakat Rümeysa hanımla böyle bir şeyin mümkün olabildiğini gördüm. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Telefon numarası doğrulandı
Merhaba, ben pilot olduğum için hayatım çok düzensiz. Düzensiz uyku, beslenme, egzersiz.. Ayrıca boş zamanlarımda da çok alkol tüketen bir insanım. Bu sebeple ‘diyetisyenler senle çalışmak istemez yapamazsın’ lafını çok duydum. Zaten diyetisyenler konusunda da kötü önyargım vardı ama kendime en azından bir kere denemiş olmak için söz vermiştim ve Rümeysa hocayla tanıştım. Kendime yaptığım en iyi yatırımlardan biri oldu. Hayatımı veya alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışmadı aksine hayatıma adapte edebileceğim beslenme programlarları hazırladı. Sayesinde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim. Yaklaşık 10 kilo verdim. İşin en güzel kısmı bana çok büyük bir şeymiş gibi hissettirmedi çünkü çok rahat bir süreç oldu sayesinde. Mesele sadece kilo vermek de değil aslında bedenimiz ve sağlığımız için beslenme en önemli unsurlardan biri ve bunu uzmanından öğrenmek herkesin deneyimlemesi gereken bir durum bence. İyi ki de Rümeysa hoca ile bu sürece başladım. Çok memnun kaldım.
Telefon numarası doğrulandı
Kilo vermekten daha fazlasını başardım Rümeysa hanım sayesinde. Besin grupları, yeme atakları ,dengeleme, yanlış inançlarım hepsinin tek tek üstünde duruyor, ayrıntılı açıklıyor. Daha önceki diyet süreçlerimden çok farklı bir çok kaynak da sunuyor, gönderdiği diyet listeleride çok ayrıntılı kişiye özel çeşitlilik içeren listeler. Süreç boyunca hiç aç kalmadım nerdeyse her istediğimi yedim 7 kilo verdim.
be...
Telefon numarası doğrulandı
Rümeysa Hanım ile bu süreç sadece bir diyet süreci değil bir eğitim gibiydi. 3 ayda kendi vücudumu tanımama ve bana uygun olan beslenme tarzını öğrenmeme yardımcı oldu. Hayatımın geri kalanında surdurebileceğim bir yemek tarzına sahibim ve vücudumdaki degisikliklere bayıldım.
Telefon numarası doğrulandı
Rumeysa Hanimla sosyal medya sayesinde tanistim, iyi ki de tanismisim. Daha once cok kez diyetisyen esliginde ya da tek basima kilo alip verme durumlarim, yasadigim yeme bozukluklari oldu ve asla saglikli bir yeme aliskanligim yoktu, kendimi ac biraktigimda mutlu oluyordum. Rumeysa Hanim bana saglikli ve doyarak kilo verebilecegim basta olmak uzere cok sey ogretti, hep bana cok kibar yaklasti ve 4-5 ayda yaklasik 20 kilo verdim destegiyle. Ancak beni asil mutlu eden kilo vemrem degil, yillardir ogrendigim yanlislari duzelterek sonunda yiyeceklerle saglikli bir iliski kurabilmis olmam. Kendisiyle tanistigim icin cok mutluyum.
f.....
Telefon numarası doğrulandı
Rümeysa Hanım diyet sürecinin sandığım gibi korkunç olmadığını, yasaklar ve kısıtlamalar olmadan da diyet yapılabileceğini bana öğretiyor. Kendisiyle yollarım kesiştiği için çok mutluyum. Gün içinde öğünlerimin takibini yapması, beni yönlendirmesi çok değerli. Katı kurallarla kalori açığı sağlamaktan ziyade sağlıklı beslenmeyi öğretmesi benim hayatım boyunca faydasını göreceğim bir beslenme düzenine geçmemi sağlıyor.
m....d
Telefon numarası doğrulandı
Küçüklüğümden beri hep kilo ile uğraştım Rümeysa Hanım ile görüşmeden önce de kilo vermiştim fakat kalıcı olmamıştı daha fazlasını geri aldım. Rümeysa Hanımı sosyal medyada gördüm ve iyi ki görüşmeye başlamışım diyorum 20 kilodan fazlasını kalıcı olarak verdim ayrıca çok güzel bir beslenme alışkanlığım oldu. Sınava hazırlanıyor olduğum için bana göre çok güzel listeler hazırladı kolay ve keyifli bir şekilde listemi uygulayabildim. Her hafta düzenli olarak takip etti ve çok ilgiliydi onun sayesinde hayatım çok daha düzenli oldu ben çok memnun kaldım.
s....b
Telefon numarası doğrulandı
Rümeysa Hanimla yurt disina yeni tasindigim ve yeme aliskanliklarimi ve duzenimi bir turlu oturtamadigim bir donemde tanistim. Ilk baslarken online diyet surecine karsi bir onyargim vardi fakat Rumeysa hanimla bu onyargim tamamen kirildi. Kendisi her zaman cok iligili ve ulasilabilir oldu. Her zaman tatli yemeyi cok seven biri olmusumdur fakat Rumeysa hanim sayesinde saglikli tatlilari da yeme duzenime ekleyebilecegimi gordum. Bu sayede tatli krizlerimin de onune gecebildim. Kendisiyle 3 ay calisma firsatim oldu ve bu 3 ay icerisinde kendimde gordugum degisimlerden cok mutluyum. Bu surecte hem saglikli kilo verdim hem de kendi saglikli ogunlerimi olusturmayi ogrendim. Kendisiyle tanistigim icin cok sansli hissediyorum.
Rümeysa Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Yaman, Diyetisyen. Size Rümeysa Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Rümeysa Yaman adresi nerede?Rümeysa Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Next Level Loft Ofis, Kat:6, No:18, Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rümeysa Yaman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rümeysa Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rümeysa Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rümeysa Yaman hangi dilleri konuşuyor?Rümeysa Yaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rümeysa Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Yaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rümeysa Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Rümeysa Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler