Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü mezunuyum. Öğrenim hayatım boyunca okuldan arta kalan vakitlerimde bir çok seminere ve kurslara katıldım. Sporcu beslenmesi ve obezitede diyet tedavisi konularında uzmanlaştım. Kilo verme, kilo alma, kilo koruma, hastalıklarda beslenme, hamilelikte ve emziklilikte beslenme konularında uzmanım. Günlük rutininizdeki ev, iş, ve sosyal hayatınıza uygun beslenme programlarına ek olarak çok özel bitkisel anlamda bir çok sağlıklı tariflerle siz değerli danışanlarıma hizmet veriyorum.
NOT: Kilo verme ve kilo alma diyetlerinde kişinin beslenme programına tam olarak eksiksiz şekilde uyup, istenilenleri yerine getirip getirmediği değişkenlik gösterebileceğinden dolayı kimi danışanlarda kesin bir şekilde sonuç alınabileceğinin garantisi olmamaktadır.

Dyt. Sefa Mandal

Yeni Batı mahallesi 2429.sokak Astim Flora Sitesi No:3/B Yenimahalle, Ankara 06560

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Röportaj

• K

Bilgili ve anlatımı iyi bir diyetisyen. Bariatri tedavisi sonrasını iyi yönetiyor.

Çok teşekkürler selamlar

• F

71.6 kilo ile Sefa beyle başladığımız yolda 61 kiloyu sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde verdim. Yolumuza devam ediyorum motivasyonu uygun diyet listesi sürekli ulaşılabilir olması yenilikçi her hafta değişen listem ilgi ve desteği takıldığınız her konuda net cevaplar. Ne istediğinizi net söyleyin ve sağlıkla kilo vermek istiyor iseniz Sefa bey diyorum

Dyt. Sefa Mandal

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim sevgiler

Bilgisine güvendiğim ve çok ilgili bir diyetisyendir. Her soruma içtenlikle ve anlayışla cevap alabiliyorum. Kisiye özel ve yaşam tarzina uygun diyetleri gunluk hayatta kolaylik sağliyor. Hatta çocuklarımın beslenmesi hakkında sorduğum sorular da oluyor ve beni yönlendiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Dyt. Sefa Mandal

Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sevgiler

Kendisi ile yeni çalışmaya başladık ama ilk haftadan güzel sonuç elde ettim inşallah hocam sayesinde ideal kiloma düşeceğim

Dyt. Sefa Mandal

Elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın, sevgiler

sefa hocamla birkac haftadir gorusuyorum. surecten cidden memnunum. uzun zamandir kilo problemi cekiyordum ve yazdigi diyet listeleriyle hem kendimi daha zinde hem de saglikli hissettim. diyetisyen arayisinda olan herkese tavsiye ederim.

Dyt. Sefa Mandal

Çok teşekkür ederim, sevgiler selamlar

Bir aydır Sefa Hoca ile görüşüyoruz, aylık sonuca göre yorum yazmak istedim, devam da edeceğim zaten. Klasik diyetisyenlerin yaptığı yasaklamalar yerine ölçü, miktar, pişirme şekli vs. ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor. Birkaç değişiklik ile yeme alışkanlığım tamamen değişti, artık daha az miktar ile de doyduğumu fark ettim. Özellikle yağlı ve fast food ürünleri minimize ederek bir ayda 8 kilo verdim. Hocanın Türk bir insanın yemeğe olan aşkını bilerek halden anlayarak tavsiyeler vermesi ve olaya kitaplarda yazanlardan ziyade realist yaklaşması çok kıymetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dyt. Sefa Mandal

Şeffaf yorumlarınız için çok teşekkür ederim, saygılar

Kilo vermek için başvurdum. 3 aydır gidiyorum ve 15 kilo verdim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Sefa Bey'den çok memnun kaldım. Yaklaşımı iyi bir uzman.

Dyt. Sefa Mandal

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim, sevgiler

İnternetten araştırıp buldum, kilo vermek için gittim. Seanslarım gayet güzel geçti. İlgili ve alakalı bir uzman. Söylediklerini uyguladım ve uyum sağladım. Ulaşılabilirliği yüksek bir uzman, memnun kaldım kendisinden.

Teşekkürler, saygılar

• Z

Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 1 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Hazırladığı diyet listeleri sürdürülebilir. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sefa Bey işini bilen bir uzman. Kafa karışıklığına sebep vermiyor, net birisi. Herhangi bir sıkıntım olduğunda hızlı dönüş alıyorum. Memnunum kendisinden.

Dyt. Sefa Mandal

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, selamlar sevgiler

Herkesin gitmesi gereken bir yer, çok memnunum kendisinden. Kilo vermek için başvurdum, 4 seanstır gidiyorum, 6 kilo verdim. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Danışanına her şekilde cevap veriyor. İlgili ve alakalı bir uzman, hiçbir problem yaşamadım.

Çok teşekkür ederim