Beslenme ve Diyetetik eğitimimi tamamladıktan sonra mesleki gelişimimi sürekli destekleyen eğitim ve seminerlerle kendimi geliştirdim. Güncel beslenme yaklaşımlarını yakından takip ederek uygulamalarımda aktif olarak kullanıyorum.
Staj sürecimde hastane ve toplu beslenme alanlarında deneyim kazanarak güçlü bir mesleki altyapı edindim. Bilimsel, sürdürülebilir ve kişiye özel beslenme yaklaşımlarıyla danışanlarıma profesyonel bir rehberlik sunuyorum.
Diyetisyen Randevusu
- Sigortasız hastalar/danışanlar
İstanbul, Ataşehir Brandium Residence, Ataşehir
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
a ...a
Selva Hanımım bana yaptığı programlarla 3 aydır devam ediyoruz ve sonuçlardan çok memnunum. Kısıtlama yapmadan ve kendimi kötü hissetmeden sağlıklı beslenerek ve kendimi hem fiziksel hem de mental olarak daha iyi hissediyorum.
m....g
Selva Hanımla beraber ilk kez diyet sürecine başladım. Emzirme sürecinde olduğum için bazı endişelerim vardı, sayesinde bu endişeleri atlattım. İyi ki Selva Hanımla bu sürece başlamışım hem sağlıklı hem keyifli bir kilo verme süreci geçirdim. Aklımdaki soruları rahatça sorabiliyor olmam, sıcak ve ilgili cevapları beni sürece daha fazla bağladı.
Y
y....b
Güler yüzü ve bilimsel listeleriyle aç kalmadan hedefime ulaştım. Yasaklarla değil, severek zayıfladım. Kesinlikle tavsiye ederim!
• Online adres • Online Hizmet •
a....b
Diyetisyenim sayesinde hem sağlıklı beslendim hem de kalıcı sonuçlar elde ettim, ilgisi ve desteği mükemmeldi.
• Online adres • Online Hizmet •
Fazla kilolarımdan kurtulmamda çok yardımcı oldu. Bu süreçte desteği ve özel tarifleriyle diyeti sağlıklı yaşama döndürmemi sağladı.
• Dyt. Selva Ekşi • Obezite •
Yıllardır kilo vermeye çalışıp sürekli başa dönen biri olarak Selva Hanım’la tanışmak benim için gerçekten bir dönüm noktası oldu. Sadece kilo vermek değil, doğru beslenmeyi öğrenmek de mümkünmüş. Süreç boyunca her soruma sabırla yaklaşması ve motive etmesi benim için çok kıymetliydi. İyi ki yollarımız kesişmiş.
be...a
Gerçekten işini severek yapan, motive eden ve sürekli destek olan harika bir diyetisyen. Sayesinde hem sağlıklı beslendim hem de kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. İyi ki tanımışım
• Dyt. Selva Ekşi • Kişiye Özel Diyetler •
I
i...
Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum diyenlerdenim ta ki arkadaşımın tavsiyesi üzerine Selva Hanım ile tanışana kadar. Diyetime başlayalı 8 ay oldu ve toplam 32 kilo verdim. Size kısa ve öz anlatacak olursam eğer, kendinize yapacağınız en güzel iyilik Selva Hanım'ı hayatınıza dahil etmektir, derim. Bir diyetisyen değil; kendinize sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu, süreci ve duygularınızı nasıl ilerletmeniz gerektiğini ve en önemlisi kendinize bu yolda emin adımlarla ilerlerken motive edici, destekleyici bir arkadaş istiyorsanız Selva Hanım derim. Selva Hanım ile yola başladığınızda bu süreçte asla üzülmeyeceksiniz.
P
p...
Mesleki açıdan son derece donanımlı ve danışan psikolojisini yönetme konusunda da inanılmaz yetenekli bir uzman. Benim kilo kontrolüme çok yardımcı oluyor, ama annemin hem şeker hastalığının hem de romatoid artrit hastalığının tedavisine çok büyük destek sağladı. Tavsiye ederiz.
I
i̇...a
Selva hanımla iyi ki yollarımız kesişmiş. Hazırladığı programlar sayesinde sağlıklı beslenmenin vücuduma ne kadar iyi geldiğini fark ettim. Süreç boyunca her zaman motive eden, anlayışlı ve ilgili bir yaklaşım gördüm. İyi ki bu adımı atmışım diyorum. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
• Dyt. Selva Ekşi • Kişiye Özel Beslenme Programları •
Selva Ekşi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selva Ekşi, Diyetisyen. Size Selva Ekşi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Selva Ekşi adresi nerede?Selva Ekşi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selva Ekşi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selva Ekşi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selva Ekşi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selva Ekşi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selva Ekşi hangi dilleri konuşuyor?Selva Ekşi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selva Ekşi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selva Ekşi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selva Ekşi hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Selva Ekşi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selva Ekşi hangi sigortaları kabul ediyor?Selva Ekşi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.