Merhaba, ben Süeda Yaman. Sağlıklı yaşamı desteklemek ve bireylerin beslenme alışkanlıklarını olumlu yönde değiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla online diyet diyetisyeniyim. Sağlıklı yaşamın kapılarını online diyet ile beraber açalım. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim!
Hakkımda
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
- Hiperlipidemi ,
- Tip 1 Diyabet ,
Ankara, Çankaya, Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
U
u.....
Kilo alma açısından çok faydasını gördüm hala daha devam ediyorum hizmet mükemmel
m....y
Babamın zayıflaması için kendisiyle iletişime geçtim. Babamın sağlık sorunları olmasına rağmen olması gereken kiloya ulaştı. Kendisi sürekli irtibat halindeydi. Sürekli soru sorabildik. Kendisi devamlı takip ederek ilgilendi. Çok memnun kaldık. Yazdığı program günlük hayatta uygulaması çok kolay bir programdı. Kendisine çok teşekkür ederiz.
be...ç
Ailemizin diyetisyeni, kendisi işinde gayet başarılı, insan anotomisi hakkında çok fazla bilgiye sahip bu sayede kilo alma veya vermede herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz
• Dyt. Süeda Yaman • Diğer •
Süeda Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süeda Yaman, Diyetisyen.
Süeda Yaman adresi nerede?Süeda Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süeda Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süeda Yaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süeda Yaman hangi dilleri konuşuyor?Süeda Yaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süeda Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süeda Yaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süeda Yaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süeda Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Süeda Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Diyetisyenler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar