Tuğba Demirkıran Mataracı lisans eğitimini İSTANBUL BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ’nde yüksek onur belgesi ile tamamlamış ve ‘'Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen’’ unvanını almıştır. Üniversite yıllarındaki başarısıyla akademik burs alarak eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince önemli kurumlarda yetişkin ve çocuk bireylerin beslenme programlarının ve kurumsal beslenme hizmetlerinin planlanması konularında yaptığı stajlardan deneyimler elde etmiştir. Üniversitenin ilk yıllarında İspanya ve Hollanda da gerçekleşen alanıyla ilgili EFAD& Endiets konferansları başta olmak üzere çeşitli konferans, eğitim, seminer, kongrelerde güncel beslenme bilgilerini takip etmiş ve sertifika almaya hak kazanmıştır. 2019 yılı itibariyle online olarak yurt içi ve yurt dışı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı hizmeti vermektedir. Yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme, kilo alma ve zayıflama, obezite cerrahisi, diyabet, çölyak, yeme bozuklukları, emzirme ve gebelik döneminde beslenme, inflamatuar bağırsak hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi gibi pek çok konu üzerine klinik deneyimi bulunmaktadır. 2020 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans programına birincilikle kabul edilerek %100 öğrenim bursu ve nakit burs almaya hak kazanmış ve lisansüstü eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Yüksek lisans tez çalışmasını ise, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji polikliniğinde tamamlamıştır. İstinye Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik doktora programına %100 öğrenim bursu ile kabul almış ve doktora eğitimine devam etmektedir. 2021 yılı itibariyle kendi beslenme ve diyet danışmanlığı ofisinde hizmet vermeye devam etmektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 1 Diyabet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Uzm Dyt Tuğba Demirkıran Mataracı
İçerenköy Mahallesi Yeşilvadi Sokak Evren Sitesi D Blok No:5G, Ataşehir, İstanbul 34638
- Sigortası olan hastalar
fu...
Diyet mental ve fiziksel olarak başlı başına zorken size dayatilan kaliplar yerine yaşam şeklinize, gün icindeki yogunluğunuza ve damak tadınıza göre sürdürülebilir bir saglikli yasam programina ulasmak isterseniz doğru adres ta kendisidir. Yani benim icin en onemli kriter yasantima adapte edebilecegim bir program olmasiydi. Beni anlayip bedenime ve yasantima gore diyetlerle kendisiyle calsiyoruz. Hashimato hastasi olarak direncli ve zor bir metabolizmam var. Simdilik hersey yolunda. Ayrica cok tatlidir ve guler yuzludur. Onun naifliginden sebep kacamak falan da yapamiyorum.Severiz ve tavsiye ederiz kendisini.
• Uzm Dyt Tuğba Demirkıran Mataracı • Diyetisyen Randevusu •
Benim için zor bir eşiği atlatmama yardımcı oldunuz, güleryüz ve pozitif yaklaşımın bu süreçte önemliydi. Detaylı listeler, tarifler ve her soruma açıklama bulmak değerliydi.
• Uzm Dyt Tuğba Demirkıran Mataracı • Diyetisyen Randevusu •
P
p...
Tuğba Hanım ile doğum sonrası yerleşen kilolarımı verebilmek için gittim. 43 yaşında olmam ve uzun süredir kilo vermeye çalışsam da başarılı olamam sebebiyle biraz endişeliydim. Benim yeme alışkanlığıma göre her hafta diyet listemi güncelleyerek hiç beklemediğim hızda kilo vermeye başladım. Haftalık ölçümleri değerlendirip diyet listemin dışında spor programımı da düzenlediler.
a...
Tuğba Hanım'a bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Aynı zamanda oturduğum sitede ofisi var. Yaklaşık 2 yıldır bana beslenme danışmanlığı yapıyor. Kendisi hem bu konuda çok başarılı hem de çok cana yakın. Çok seviyorum onu, kilo verme sürecinde bana çok destek oldu ve birlikte başardık. Hep yakından ilgilendi. Bundan sonrası için de hep temasta kalacağım bir danışman. Beslenme danışmanı arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim isimdir.
g...
Tuğba Hanım’a dahiliye doktorumun yönlendirmesiyle başvurdum. Bazı kan değerlerim referans aralığında değildi. Sağlıklı kilo kaybı için kendisine başvurdum ve daha ilk telefon görüşmesinin akabinde ılımlı, anlayışlı ve sıcakkanlı birisi olduğunu hissettirdiğinden hemen yüz yüze bir görüşme talep ettim. Hâlâ sürecimiz devam etmekte ve kendisiyle yaklaşık 10 kilo verdim. Her zaman yardımsever, anlayışlı ve kendinden emin, bilgili yaklaşımıyla kilo verme sürecim çok rahat geçti.
I
i...
Tuğba Hanım'la spor yaptım, stüdyoda tanıştım. Yeni doğum yapmıştım ve doğum kilolarımı vermek amacıyla programa başladık. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisinin bilgi seviyesi yüksek; gıda etkileşimlerini ve kalori dengesini çok iyi yönetiyor. Zorlayıcı ve uğraştırıcı tarifler yok; özellikle iş hayatınız varsa dışarıda ulaşılabilir alternatifler sunuyor. Ve en önemlisi, her zaman ulaşılabilir ve motive edici bir tavrı var.
a...
Ben Tuğba Hanım'ı daha önce tanıyordum. Kendisine mesaj yoluyla ulaştım. Sağlıklı kilo verme amacıyla başvurdum. Kendisi çok ilgiliydi. Tuğba Hanım sayesinde hedeflenen kiloya çok kısa sürede ulaştım. Gerçekten çok memnun kaldım ve çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Sevgili Uzm. Dyt. Tuğba Demirkıran Mataracı ile ilk kez sosyal medya aracılığıyla tanıştım. Yeme bozukluğum ve fazla kilo şikayetim vardı. Kendisiyle birlikte çalışarak sağlıklı kiloma ulaştım ve bu süreçte yeme bozukluğumu ve PCOS semptomlarımı tetiklemeden nasıl besleneceğimi de öğrendim. Şu zamana kadar birden fazla arkadaşım da tavsiyem üzerine kendisiyle çalıştı ve çok memnun kaldı. Ben kendisiyle görüşmeye devam ediyorum ve çevremden diyetisyen ihtiyacı olan herkese de tavsiye ediyorum.
U
u...
Tuğba Demirkıran hocam ile eşim vasıtasıyla tanıştım. Kendisi çok enerjik ve pozitif birisi. Tüm sorularımı seansımız boyunca çok detaylı şekilde ele alıyor ve yanıtlıyor. Özellikle karaciğer değerlerimi yakından takip edip, sağlıklı bir şekilde ideal kiloya ulaşmamı sağladı. Verdiği beslenme listeleri ile karaciğer değerlerim uzun süredir olmadığı kadar iyi bir seviyeye geldi. Şu an kiloyu koruma aşamasına geldik. ilgisi ve alakasından çok memnunum.
T
t...
Tuğba hocamla bir arkadaşımın önerisiyle tanıştık ve danışanı olma fırsatı buldum. Danışanını çokça destekleyen, psikolojik açıdan önemseyen ve empati kurup beslenme haritası şekillendiren çok yönlü bir uzmandır. Sadece fazla kilolarımdan kurtulmama değil, yaşam biçimimi değiştirmeme de yardımcı olmuştur. Tuğba hocamın danışanı olmak büyük bir şans; kendisi, danışanının seçimlerine önem veren, motivasyon konusunda teşvik edici, geleneksel olmayan bir diyetisyendir. Ayrıca hamileliğim ve doğum sonrası emzirme sırasında da kilo kontrolü ve bebeğimin sağlıklı beslenmesi konusunda kendisinden destek aldım. Kendim ideal kilomu korurken bebeğim ise akranlarından önde olarak gelişimini devam ettirdi.
Tuğba Demirkıran Mataracı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Demirkıran Mataracı, Diyetisyen. Size Tuğba Demirkıran Mataracı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Tuğba Demirkıran Mataracı adresi nerede?Tuğba Demirkıran Mataracı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Yeşilvadi Sokak Evren Sitesi D Blok No:5G İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Demirkıran Mataracı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğba Demirkıran Mataracı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğba Demirkıran Mataracı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Demirkıran Mataracı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğba Demirkıran Mataracı hangi dilleri konuşuyor?Tuğba Demirkıran Mataracı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğba Demirkıran Mataracı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Demirkıran Mataracı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğba Demirkıran Mataracı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Tuğba Demirkıran Mataracı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Demirkıran Mataracı hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Demirkıran Mataracı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.