- Şişmanlık (Obezite) ,
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
nu...t
Tuğçe Hanım alanında çok bilgili ve ilgili bir diyetisyen. Süreci detaylıca anlatıyor, motive ediyor ve gerçekçi hedefler koyuyor. Kendisinin yardımı ile kısa sürede 2 beden inceldim. İncelmeye de devam edeceğim gibi görünüyor. Kesinlikle tavsiye ederim!
d....g
Tuğçe hanımla iyiki yollarımız kesişmiş. Benim için çok büyük bir şanstı. Haşimato tiroidi hastasıyım ve bu süreçte asla kilo veremeyeceğimi düşünüyordum. Ta ki Tuğçe hanımla tanışana kadar. Kendisi olumlu yaklaşımı, motive edici konuşmasıyla kesinlikle süreci daha kolay kılıyor. Kilo vermek imkansız değilmiş.
s....y
Tuğçe Hanım o kadar pozitif ki, diyette zorlandığınız anlarda sizi hemen toparlıyor. Hormonlarım yüzünden kilo vermek benim için hep çok zordu ama onunla 2 ayda 7,5 kilo verdim. Sizi sadece zayıflatmakla kalmıyor, yeni kilonuzu korumanız için ömür boyu lazım olacak tüyolar da veriyor. Emekleri için minnettarım, herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.
a....ö
Tuğçe hocamla ben ve oğlum kendisinden beslenmeyi öğrenmek amacıyla destek alıyoruz. Ben kilo vermek amaçlı, oğlumun daha çok kas kütlesi ve kilo artışına ihtiyacı vardı bu konuda çok güzel sonuçlar elde ettik. Ben 3 ayda 15 kilo kayıp sağladım çoğu yağdan gitti. Şu an için de gayet güzel ilerliyoruz, en beğendiğimiz yönü ise diyetlerin sürdürebilir olması çok fazla kısıtlayıcı değil, sağlıklı beslenmeye yönelik dengeli listeler hazırlıyor, çocuklarla iletişimi çok iyi, oğlum da severek beslenmesine dikkat ediyor. Kendisi anlayışlı disiplinli güleryüzlü ve tatlı dilli. Her yönden çok memnunuz. Kesinlikle tavsiye ederiz.
b....k
Tuğçe hocamla mart 2025 te beslenme tedavisi sürecine başladık. Kan değerlerimden trigliserit, total kolesterol, ldl seviylerim normalden yüksek ve insülin direncim mevcuttu. Bu dönemde uygulamış olduğumuz beslenme tedavisi ile yüksek olan tüm değerlerim normal aralıklara geriledi ve insülin direncinden de kurtuldum 6 ayda aç kalmadan istediğim kiloya geldim. Kendisi anlayışlı,güler yüzlü ve enerjisiyle bu süreci zorlanmadan geçirmeme yardım etti. Kilo verme sürecini tamamladık koruma sürecinde de bir süre daha beraberiz diyetisyen arayan herkese Tuğçe hocamı tavsiye ederim.
be...̇
Tuğçe hanım ile arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım.Haşimato trioidim,venöź yetmezliğim ve lipodemim var.Ne yapsam zayıflayamıyordum.Tuğçe hanımın samimi ilgisi ve yetgin donanımı sayesinde,5 ayda 20 kilo verdim.Önemli olan da diyet psikoloji olmadan rahatlıkla uygulanır programları sayesinde keyifle gidiyorum.Etrafımdakilerin bendeki değişimi hayranlıkla izlemeleride ayrı bir keyif,birçok arkadaşımıda yönlendiriyorum.İyiki benide arkadaşım yönlendirmiş hafifledim,,psikolojimede etkisi çok iyi geldi.Tuğçe hanımı ısrarla tavsiye ederim,güler yüzlü ve çok içten.Danışanlarını müşteri gibi görmeyip,ben sonuç aldıkça mutluluğuma ortak olan nadir insanlardan
e....
Tuğçe Hocam ile 3 Mayıs’ta 91 kilo ile başladığımız diyet programında, 21 Ağustos itibarıyla 110 günde 22 kilo verdim. Bu süreçte sadece kilo vermekle kalmadım, sağlıklı beslenmeyi de öğrendim. Yıllardır uğraştığım fazla kilolardan kurtuldum ve şuan koruma diyetine geçtik.
di...n
Tuğçe hocam ile yollarımız, dahiliye doktorumun karaciğer yağlanması tanısı koyması ile kesişti. İyi ki de kesişmiş çünkü daha önce 4 tane diyetisyen geçmişim olsa da hiçbiri bu kadar pozitif, çözüm odaklı ve uzun süreli geçmemişti. Her başladığım diyetisyen yapılması zor diyet listeleri ile aç bırakıp, bir yere kadar kilo verip sonrasında kilo kaybı duruyordu. Hem kan tahlillerim 4 ayda normal değerlerine geldi, bir ilaç vs başlanmadan sağlıklı beslenmeyle ve sürdürebileceğim bir beslenme planıyla beni sağlığıma kavuşturdu. Diyet süreci tamamen diyetisyeninizin güler yüzüne ve bilgisine bağı oluyor. Tuğçe hocamda ikisi de fazlasıyla var :) Bu arada biz 4 ayda 15 Kg verdik. Ankara'da diyetisyen arayışı olanlar için kesinlikle doğru kişi.
i̇....
Tuğçe hoca gerçekten mesleğinde yetkin ve oldukça ilgili birisi. Kilo verme sürecinde kendisinin yaklaşımından ve süreçten çok memnun kaldım. 95 kiloyla başladığımız sürecimizi 18 kilo verdikten sonra korumaya geçerek sonlandırdık. Kendisi bu süreci etik dışına çıkmadan detokslar veya zayıflama çayları, hapları vs. önermeden yaşamıma uygun şekilde sürdürdü. Önerileri sayesinde kiloları hiç zorlanmadan verdim. Ankara'da diyetisyen arayan varsa hiç düşünmeden kendisinden randevu alabilir.
n....a
Tuğçe Hanım, mesleğini bilimsel temellere dayandırarak uygulayan, etik ilkelere bağlı ve güncel literatürü yakından takip eden bir diyetisyen. Kendisiyle neredeyse 1 yıldır çalışıyoruz hem fiziksel hem de ruhsal anlamda değiştim tam 35 kilo verdim lipödem teşhisi almıştım özel beslenme sistemi ile lipödemden kurtuldum. Kendisi danışanlarının klinik durumunu titizlikle değerlendiriyor, kişiye özel beslenme planları oluşturuyor. Özellikle kronik hastalıklar, metabolik rahatsızlıklar ve lipödem konusundaki bilgi ve deneyimi çok fazla. Profesyonel yaklaşımı ve disiplinli çalışma tarzı sayesinde danışanlarına güven veriyor. Kendisiyle bundan sonraki hayatımda birlikte çalışacağız, hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım.
• Özel Yeni Med Tıp Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Tuğçe Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Aydın, Diyetisyen. Size Tuğçe Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Tuğçe Aydın adresi nerede?Tuğçe Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Keklik Pınarı, Dikmen Caddesi. No:395 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğçe Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Tuğçe Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.