Lisans eğitimim boyunca Hacettepe Hastanesi, özel danışmanlık merkezi ve aile sağlığı merkezi gibi çeşitli kurumlarda yapmış olduğum stajlar ile mezuniyet sonrası çalışmış olduğum psikoloji merkezi, tıp merkezi ve sporcu beslenmesi ile klinik beslenme alanında kazandığım tecrübeler sonucunda kendi beslenme ve diyet danışmanlık merkezimi kurarak birçok alanda çok sayıda kişiye online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Vermiş olduğum danışmanlık hizmetinde, bilinçli ve sürdürülebilir beslenmenin yanı sıra danışanlarıma sonuç odaklı değil süreç odaklı bir yaklaşım ile hayat boyu devam edecek bir beslenme davranışının kazandırılmasını hedeflemekteyim.
Bunun yanı sıra Çocuk Beslenmesi alanında interdisipliner yaklaşım ve Çocuk Diyetisyeni olma amacıyla Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümüne devam etmekteyim.
Danışmanlık hizmeti verdiğim alanlar;
Yetişkin Bireylerde Beslenme Tedavisi
Kilo kontrol ve yönetimi (Ağırlık kaybı/kazanımı)
Hashimato ve Tiroit Hastalıkları
Diyabet, İnsulin Direnci
Yüksek Kolesterol ve Kalp Hastalıkları
Gastrointestinal Sistem Rahatsızlıkları (Kabızlık, IBS, Crohn)
Otoimmün Hastalıklar (Romatoid Artrit, Ankilozan Spondilit, Sedef, Egzema)
Gluten Hassasiyeti ve Alerjisi
Eleminasyon Diyeti
Antienflamatuvar Beslenme
Kadın Hastalıkları (Endometriyozis, Polikistik Over Sendromu, İnfertilite)
Gebe ve Emziren Anne Beslenmesi
Vegan/Vejetaryen Beslenme
Yeme Bozuklukları
Sürdürülebilir beslenme
Çocuk ve Adolesan Beslenmesi
Sporcu Beslenmesi
Kurumsal Beslenme Danışmanlığı
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
b....ş
Tuğçe Hanımin hazırlamış olduğu programlarla iki hafta gibi kısa bir sürede hem yağ kaybım oldu hem cildim vücudum tekrar sağlığına kavuşmaya başladı..İşinde titiz ve çok bilgili bir insan olup hayatıma sağlığıma rehberlik ediyor iyi ki karşılaştım kendisiyle
• TREND PRO FİZYOTERAPİ / DİYET / PSİKOLOG / REFORMER PİLATES DANIŞMANLIK MERKEZİ • Diyetisyen Randevusu •
T
t.....
Tuğçe hanım çok donanımlı, işinde son derece başarılı. Çok kısa sürede, yıllardır veremediğim kiloları üstelik yağdan vermemi sağladı. Sayesinde kas kaybetmeden yağdan yaklaşık 11kg verirken, demir eksikliğim başta olmak üzere kan değerlerimde bu süreçte normale döndü. Sağlığı önceleyen, listelerde kişisel isteklerinize özen gösteren, strese sokmadan anlaşılabilir bilgiler ile sizi motive eden, mesleğini layıkıyla yapan sayılı insanlardan biriyle karşılaştığım için çok memnunum. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve bunu diyet hissi yaşatmadan yaptı. Güleryüzlü, sıcakkanlı, sabırlı ve anlayışlı yaklaşımı ile harika bir süreç geçirdik. Diyetisyen önyargılarimi kırdı, hem yillardir ustume tutulan kilolarimdan beni kurtardığı hem de son derece sağlıklı ve keyifli bir şekilde bu süreci kolaylaştırdığı için kendisine minnettarım. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
• TREND PRO FİZYOTERAPİ / DİYET / PSİKOLOG / REFORMER PİLATES DANIŞMANLIK MERKEZİ • Kişiye Özel Diyetler •
s....k
Sağlıklı yaşam ve kilo verme amacıyla gittim. Kendim araştırıp buldum. 1 yıl boyunca gittim ve hedefime ulaştım. Yakın bir zamanda sürecim bitti. Yaşam tarzıma göre program hazırladı. Tuğçe Hanım'ın yaklaşımından memnunum. Danışanını dinleyerek ilerliyor.
Ş
şa...u
Tuğçe hanım sayesinde 7 kilo verdim. Diyetleri yormuyor sıkmıyor daha sağlıklı ve zinde hissediyorum. Süreç devam ediyor. İnşallah hedeflediğimiz seviyeye geleceğiz. Emeğinize sağlık
Tuğba Hanıma kilo vermek ve sağlık problemlerinden dolayı başvuru yaptım. İletişimi çok iyi, çok tatlı ve çok sıcakkanlı biri. Motivasyonumu sürekli yükselten bir enerjisi var. İstediğim her an ulaşabiliyorum. Online diyete başvurdum, aklıma takılan her şeyi rahatlıkla sorabiliyorum. Çok kısa sürede geri dönüş yapıyor. Bütün arkadaşlarıma öneriyorum.
Tuğçe Bayar Siverek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Bayar Siverek, Diyetisyen, Çocuk Gelişimi. Size Tuğçe Bayar Siverek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Tuğçe Bayar Siverek adresi nerede?Tuğçe Bayar Siverek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızevler Mah. Turan Güneş Blv. No:12 OFİS 6/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Bayar Siverek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Bayar Siverek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Bayar Siverek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Bayar Siverek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Bayar Siverek hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Bayar Siverek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Bayar Siverek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Bayar Siverek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Bayar Siverek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tuğçe Bayar Siverek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Bayar Siverek hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Bayar Siverek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.