2020 yılından danışan kabulüne başlayan "Fit Akademi Beslenme Eğitimi ve Danışmalığı" merkezinin kurucu ortaklarındanım. Burada Ankara'daki danışanlarımıza yüz yüze hizmet vermekteyim. Online diyet hizmeti ile de yurtiçi ve yurtdışı danışanlarımla görüşmekteyim. Diyet tedavisinde özel ilgi alanlarım çocuk, gebe ve emzikli beslenmesidir. Hastalıkların beslenme tedavisinde bütüncül bakış açısıyla yaklaşmaktayım ve birçok hastalıkta beslenme tedavisi uygulamaktayım. Özellikle sindirim sistemi hastalıkları en çok danışan gördüğüm hastalık gruplarından biri. Gastroenteroloji Diyetisyenliği Derneği'nden bu konuda çok sayıda uzun soluklu eğitim aldım ve "gastoenteroloji diyetisyeni" olarak bu alanda danışan bakmaktayım.
Fit Akademi'de beslenme danışmanlığının yanısıra diyetisyenlere ve halka yönelik eğitimler ile atölyeler de gerçekleştirmekteyiz.
2017 yılında kurduğumuz, birçok diyetisyen ve diyetetik öğrencisiyle beraber güzel projeler gerçekleştirdiğimiz Bilim ve Diyet Diyetisyen Araştırma Birliği'nin yönetim ekibindeyim. Online dergi olarak yayın yapan Bilim ve Diyet Dergisi'de editörlük, yazarlık, çizerlik yapmakta ve tasarım ekibinde yer almaktayım.
Çukurambar Mahallesi 1465.Sokak Lale Apt No :14 d: 4, Çankaya, Ankara
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
g....y
İşinde oldukça basarılı ve ciddiyetle yapan birisi. Gerçekten çok başarılı ve aç kalmadan moral bozmadan kilo vermeme yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiyemdir.
ah...
Gerçekten çok memnun kaldım. Sıcakkanlı, ilgili ve her soruma sabırla yanıt verdi. Diyet gibi değil, hayat tarzı gibi oldu. Aç kalmadan kilo verdim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....d
Zeyneb hanım ile oğlumun ek gıda sürecinde tanıştık. Samimiyeti ilgisi alakası yönlendirmesi çok güzeldi mükemmel bir 6 ay geçirdik. Oğlum bir süreçte hem sağlıklı mevsimine göre bir beslenme süreci gecirdi hemde güzel kilolar aldık her şey çok güzeldi iyi ki varsınız
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. Listedeki her şeyi çok güzel yapan bir anne ve çok güzel yiyen bir oğul ile benim için de çok keyifli bir tamamlayıcı beslenme süreciydi :) Sağlık dolu güzel günler dilerim :)
s...
Zeyneb Hanım'ın danışmanlığından çok memnun kaldım. Kilo verme sürecine ek olarak egzama atağı durumu ortaya çıktı ve Zeyneb Hanım bunu beslenme düzeninde yaptığı değişiklikle iyi bir şekilde anlatmamı sağladı. Görüşmelerimizde hep çok ilgili ve nazikti. İleride bir sebeple tekrar diyetisyen ihtiyacım olsa yine kendisiyle iletişime geçerim. Herkese de tavsiye ederim.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim :) Hem kilo verme hem de egzama tedavisi sürecini güzel ilerlettiğiniz, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını öğrendiğiniz için ben de siz tebrik ederim :) Sağlıklı, mutlu günler dilerim. Sevgilerimle..
nu...n
Benim diyet sürecimde farklı süreçleri birlikte yönettik.Öncelikle pcos rahatsızlığı sebebiyle başlayan diyet sürecimiz kilo verme ve sağlıklı beslenme sonucunda pcos semptomlarının azalması ile sonuçlandı.Bu süreçte kilo verme hedefimizdi ve gerçekleştirdik.Sonrasında gebelik sürecinde birlikteydik orada da bebegin gelişimine uygun, hamilelikte oluşan besinlere karşı aşırı istek ve isteksizliklere kulak vererek diyet listeleri hazırladı.Süreçlerde beni en çok etkileyen şey diyetisyenimin uzun vadeli yani aslında sağlıklı beslenmeyi, iradeyi uzun vadede nasıl zinde tutacağımı öğretmesiydi.Tabiri caizse balık tutmayı öğretti. Dyt.Zeyneb bilgi birikimine güvendiğim akademik bilgiyi hayatın içine adapte eden birisi kendisi.Bu kısımlar benim için çok önemliydi.Bir de her diyet görüşmesinde bana benden daha çok inanan birinin olduğunu görmek çok güzeldi.Motive eden hayat dolu bir diyetisyen.Şimdi emzirme sürecindeyim bu süreçte de eğitimlerine katıldım bilgisine son derece güvenmekteyim.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Hayatın farklı dönemlerinde beslenmeyi yönettiğimiz çoook güzel bir süreç geçirdik çok şükür :) Bu güzel yorumlar için ve sağlıklı beslenmeye verdiğiniz önem çok teşekkür ediyor, bebişle beraber sağlıklı günler diliyorummm :)
me...a
Zeyneb hanım eşimle benim calisma şartlarımiza çok uyum gösterdi. Yaşam şartlarımiza uygun diyet listesiyle kalıcı doyarak aç kalmadan kilo verdik. Klinik çok temiz ve düzenliydi.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Ben de güzel yorumunuz ve sürece uyumunuz için teşekkür ederim :) Bu süreçte hem geldiğimiz ideal ağırlık aralığınızı hem de beslenme alışkanlığınızı sürdürebildiğinizi de görmüş olduk :) Sağlığınızı koruduğunuz güzel günler dilerim..
e...
Dyt. Zeynep Hanım'ı önceden tanıyordum. Sağlık beslenme konusunda destek almak için kendisiyle çalışmak istedim. Açıkçası birlikte geçirdiğimiz bu süreçten de çok memnun kaldım. Zeynep Hanım'ın bireysel olarak yaklaşım tarzı ve ilgisi çok güzeldi. Yakın zamanda bir tanıdığım güvenilir diyetisyen sorduğunda Zeynep Hanım'a yönlendirdim.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Bu güzel dönüş için teşekkür ederim :) Beslenmenizi güzelce düzenledik, uyumunuz çok güzeldi :) Bu sayede hem ağırlık takibimiz hem de sağlık parametlerimizde güzel ilerlemeler görmüş olduk. Umuyorum sonraki süreç de sizin için keyifli bir şekilde ilerler :) Sağlıklı, mutlu günler dilerim..
Zeynep Hanıma kendi çalıştığım diyetisyen sayesinde ulaştım. Kızım tip 1 diyabet hastası. Onun rahatsızlığı ile ilgili iletişim kurduk. Bir aylık bir görüşmemiz oldu. Bu süre zarfında iletebileceği bütün bilgileri bana aktarmaya çalıştı. Kendisinden çok memnun kaldım. İlerleyen zamanlarda tekrar görüşmeyi umut ediyorum.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Kızınızın kan şekeri regülasyonu, öğünlerdeki karbonhidrat ve insülin düzenlemeleri noktasından çok güzel yol aldık. Ayrıca bu süreçte beslenme çeşitliliği de sağlayabilmiş olmamamız kıymetliydi. Umuyorum öğrendiklerinizi sürdürdüğünüz çok daha sağlıklı günler sizinle olur. İhtiyaç durumunda diyetisyeninize nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz :) Sevgiler..
se...t
Zeynep Hanım sağlıklı beslenme sürecini bana öğreterek kilo vermemi sağladı. Sonuç almamda Zeynep Hanım'ın motive edici tavrı ve mesleki tecrübesi çok etkili oldu. . Henüz başlamamış ve tereddüdü olanlara ailemizin diyet uzmanı Zeynep Hanımı kesinlikle tavsiye ederim.
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Güzel dönüşünüz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Azalan ağırlık kaybınız ile şeker, tansiyon ve kolesterol değerlerinizdeki düşüşleri beraber görmek çok kıymetliydi. Sağlıklı yaşlar almanızı dilerim. Sevgilerimle.. :)
me....
Zeyneb hanım çok ilgili bir diyetisyen herkese tavsiye ettim görüşmemiz süresince ve sonrasında da edeceğim. ben tip 1 dm li bir danışandım ve bu konuda tecrübeli donanımlı diyetisyen bulmak kolay değildir. Araştıranlar bilir. Bozulan şeker değerlerimi ve düzenimi birlikte düzene koyduk tekrardan , kilo verdim ve günlük rutinimi bozmadan , klasik listelere bağlı kalmadan sürdürülebilir ve dengeli beslenmeyi öğrendim Zeyneb hanımla. İlgi alakası ve sabırla beni uzun uzun dinlemeleri için çok minnettarım ona bana hiçbir zaman bunları yazıyorum listeye tam uyum gösterirseniz şu kadar kilo verirsiniz gibi bir yaklaşımda bulunmadı. Bu hafta ne yazalım neler yersiniz diye birlikte konuşarak ayarladık beslenme listemi. Benim için özellikle bu çok kıymetliydi. Her sorumda hızlıca dönüş sağladı , merak ettiğim şeyleri özenle yanıtladı
Dyt. Zeyneb Yıldırım
Güzel geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim :) Tip 1 Diyabette beslenme tedavisi çok önemli; hem şeker dengemizi, hem beslenme çeşitliliğimizi hem de ağırlık kontrolümüzü sağladığımız başarılı bir süreç yönettik çok şükür :) Ben de güzel çabanızı tebrik ediyorum ve öğrendiklerinizle sağlıklı beslenme sürecinizi yönetmeye devam ettiğiniz bir ömür diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, sevgiler..
Zeyneb Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeyneb Yıldırım, Diyetisyen. Size Zeyneb Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Zeyneb Yıldırım adresi nerede?Zeyneb Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi 1465.Sokak Lale Apt No :14 d: 4 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeyneb Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeyneb Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeyneb Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeyneb Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeyneb Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Zeyneb Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeyneb Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeyneb Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeyneb Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Zeyneb Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeyneb Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Zeyneb Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.