Aslıhan Elmas, Diyetisyen İstanbul

Kilo Problemi

Zayıflama

Banka Havalesi

Dyt. Aslıhan Elmas - Erenköy
Adres: 19 Mayıs Mahallesi, Bayar Caddesi No:20 Açelya Apt. D:8 Erenköy, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Kilo Problemi +23 daha fazla

Sağlıklı Beslenme

Zayıflama

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Hakkımda

15 yaşında Yeşilköy Anadolu lisesi okul yüzme takımında lisanslı oyuncu olarak spor hayatına başladı.

16 yaşında Yeşilköy Anadolu Lises...

Daha fazla

Bilinen Diller

• İngilizce,
  • Macarca

Eat Clean Turkey

Adres: 19 Mayıs Mahallesi, Bayar Caddesi No:20 Açelya Apt. D:8 Erenköy, İstanbul

Dyt. Aslıhan Elmas - Erenköy

Aslı Hanım'a başka bir uzmanın tavsiyesi ile ulaştım. 100 kilodan 53 kiloya düşmüştüm sonra kilomu koruyamadım tekrardan Aslı hocayla diyete devam etmek istedim şuan 88 kiloyum hedefim 55 kilo. Aslı hocamın ilgisiyle neşesiyle enerjisiyle bana motive veriyor benimle ilgileniyor. Kendisinden çok memnum iyiki tanıdım iyiki diyorum. Onu herkese tavsiye ediyorum çevremdekileri

Danışan olduktan sonra o dönem de baya kilo verdim.Kilo verdiğim zaman da vücutta sarkma olması açlık yaşamadım diyet programı sağlıklı beslenmeyi öğretmeye yönelik çalışıyorlar.4-5 ay da 25 kilo verdim.Sürecim içerisinde memnun kaldığım iki başlıca özelliği vardı çok ilgili olması ulaşılması kolaydı destek alabiliyordum herhangi ekstra canım bir şey çektiğin de ulaşıp destek alıyorum ikincisi listeler aç kalma olasılığım olmadı.

Ben çok memnun kaldım hem motivasyon olarak beni olumlu anlam da etkiledi hem kilo verdim hem keyifli verdim çok güzel iletişim kurduk çok güzel diyetimi yaptım kilo verdim daha sonra arkadaşıma önerdim Aslıhan Hanım çok pozitif ve sizi inandırıyor uzak olmasına rağmen o enerjisi ile devam ettim tekrar gitmek istersem oraya gideri işinin ehli ben 2 ay da 8 kilo verdim hedefime ulaştım.

Ben kendisi ile yaklaşık 1 sene boyunca danışmanlık aldım hala devam ediyorum alanın da çok uzman yönlendirmeleri var motivasyon olarak danışanları çok güzel motive ediyor. Diyete başladığım verdiği diyet programlarında dolayı hiç açlık hissetmeden hem kendimi enerjik hissediyorum iyi yönlendirmeler yapıyor motivasyonum yerindeydi hızlı kilo verme işlemi oldu.6 ay da 20 kilo verdim çok bilgili biri çok doğru yönlendirme yapıyor enerjisi ve motivasyonu çok iyi sizin de enerjiniz ve motivasyonuz düşmeden süreci tamamlıyorsunuz çok güler yüzlü çok tatlı 7/24 uyumadığı zaman içerisinde ulaşabilirsiniz.

Doğrulanmış
Konum: Eat Clean Turkey Diğer

Klinikte herzaman güleryüzlü hoş sohbetli danışanlara karşı oldukça ilgili Aslıhan hoca. Danışanın sadece kliniğe geldiği süreçteki beslenmesini değil bütün hayatı boyunca devam ettirebileceği bir beslenme alışkanlığını kazandırıyor. Klinikte de belli zamanlarda yapılan kan testleri ve kişinin tabak kontrolünü online görüşmeler ile danışanı rutin olarak kontrol altında tutuyor. Kesinlikle memnun kalacağınız bir danışmanlık.

Z

Yaptığı işi gerçekten bütün alt yapısı ile bilen danışanlarını hiç bir şekilde sıkmadan onun tercihleri ile memnun ederek yönlendiren konusunda hem kendi hem de yanında çalışanları uzman kişilerden ve donanımlı kişiler seçen çok başarılı bir diyetisyen. Oğlum için gittim sporcu diyeti sundular yağ oranın azalması gerekiyordu istediği gibi oldu en önemlisi hiç sıkmadan bol bol yedirerek yaptı .Bir tek diyet için değil bütün beslenme alışkanlığı sağlıklı yön de değiştirmesi açısından çok yardımcı oldu.

L

Ailecek annemle beraber Aslıhan Hanım ve ekibinde destek aldık whatsapp desteğimden de çok memnun kaldık her şey yolunda yaklaşık 12 kilo verdim hedeflediğim kiloya ulaştım 4.5 ay da çok katı bir diyet listesi olmadan günlük yaşantım da kolaylıkla yaptım zorlanmadım her gittiğimiz de mevcut kilo kaybıma oranla liste hazırladı 15 gün de bir whatsapptan iletişim halindeydi kafamıza takılanları sorabiliyordum kendimi rahat hissettik.

Asla veremem dediğim kiloları verdim ilgisinden çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ederim.8 kilo verdim kendimi daha iyi hissediyorum daha enerjik hissediyorum 2 ay içerisinde verdim.Diyet listesi hazırlanırken bana soruyor yönlendirme şeklinde kolay ulaşabileceği hazırlayabileceğim listeler veriyor.Aç kalmadan kilo verebildim ben umudumu kaybettim asla veremem diyordum o kiloları gayet kontrollü şekilde fotoğraflar göndererek takip ettiler.

Kendisinden oldukça memnunum 1 yıldır gidiyorum senelerdir farklı diyetisyenlerle çalışıyorum oldukça memnunum herkes tavsiye ederim.Diyet listeleri oldukça kolaydı.Kas kütlesini korumak amaçlı devam ediyorum benim amacım kilo vermek olmuyor.Ben son dönemlerde 5 aydır gidiyorum 22 kilo verdim.

Aslıhan Hanım olan süreçten çok memnunum çok cana yakın ve çok ilgili gerek telefonla görüşme yapıyoruz gerektiğinde ofisten tüm takibini sağlıyor istediğim kiloyu verdim.4 hafta da 6 kilo verdim. Diyet listeleri çok uygun şekilde hazırlıyor uygulaması kolay oluyor. Hipoglisemi sebebiyle başladım o konuyu da düzene soktu.

Hakkımda

16 yaşında Yeşilköy Anadolu Lises...

Daha fazla

Bilinen Diller

• İngilizce,
  • Macarca

Ödüller

• Milli Eğitim Vakfı Özel Basınköy Koleji Sağlıklı Beslenme ve Başarı konulu seminer sonucu Onur Plaketi
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi ' Diyetisyenler Bilim Konuşuyor ' etkinliği Onur Plaketi
  • Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Sivas Derneği Onur Plaketi

Makaleler (19)