Uzm. Kl. Psk. Ayşe Seren Yiğit

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba ben Ayşe Seren Yiğit; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.

Balance Psikoloji

Barbaros Hayrettinpaşa Mah. 1993 Sk. No:22A Daire 25 Kat 4 Ferah Residance, Esenyurt, İstanbul 34517

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Barbaros Hayrettinpaşa Mah. 1993 Sk. No:22A Daire 25 Kat 4 Ferah Residance, İstanbul

Makaleler

Seren Hanım gerçekten karşısındakini dinleyerek danışanının hayatında ne sorunlar yaşadığını ve danışanına en iyi şekilde nasıl yardımcı olabileceği konusunda kesinlikle uzman birisidir. Ayrıca kendisi önceki birkaç travmam konusunda bana yardımcı oldu ve şimdi o yaşadığım travmalar sadece birer anı - deneyim olarak geride kaldı. Kendisini tavsiye ederim.

• C

Seren Hanım'la yaklaşık 1,5 senedir uygulama üzerinden hem yüz yüze hem de online seanslarımıza devam ediyoruz. Kendisine başvurma sebebim, kendimin daha iyi bir versiyonuna ulaşmak içindi. Seanslarımızdan verim aldığım için hala daha devam ediyorum. Psikolojik destek almak isteyenlere tavsiye ederim.

• G

Ayşe Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Eşimle aramızda çok büyük problemler vardı, hatta ayrılma aşamasında olduğumuz da söylenebilirdi. Ben kendimin hasta olduğumu, işin içinden çıkamadığımı, beynimin yetersiz olduğunu düşündüğüm için gittim. Kendimin bipolar olduğumu düşünüyordum. Oysa sadece bağımlı olmuşum. Önce beni geliştirdiğim bu bağımlılıktan kurtardı, sonrasında neden böyle bir seçim yaptığımın, kendimi nasıl bu hale getirdiğimi konuştuk ve bunun üzerine çalışmalar yaptık. Sonuç: bağımlılıktan kurtuldum, yalnız olmaktan ölesiye korkarken ne büyük bir lütuf ve lüks olduğunun farkına vardım ve hayatımda ilk defa "ben" demeyi öğrendim. İyi ki gitmişim, iyi ki vazgeçmemişim. Hala devam ediyoruz çalışmalara. Çünkü bir yere kadar kendimizin farkına varabiliyoruz, profesyonel yardım almak çok başka ve kesinlikle herkesin ihtiyacı olan bir şey. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

•  •

Ayşe Seren Hanıma arkadaşımın önerisi üzerine başvurdum. Kendisiyle 1 yıldan fazla süredir çalışıyorum. Depresyon nedeniyle başvurdum. Alanında yetkin ve işini hakkıyla yapan bir psikolog. Çevremdeki herkese kendisiyle çalışmalarını tavsiye ediyorum.

•  •

Psikolojik olarak çok ihtiyacım olan bir dönemde kendisiyle tanıştım. Tavrı, yanında rahat olmamı sağladı. İşinde başarılı buluyorum. Benim için önemli olan birçok konuda desteğiyle sonuca ulaştık. Tavsiyeleri sayesinde hızlı ve doğru sonuçlara ulaştık. Bir süredir seans almıyorum ancak yeni bir seans ihtiyacım olursa aklıma gelen ilk isim olacaktır.

• H

Seren Hanım'la internet üzerinden iletişim kurmuştuk. O dönemki sıkıntılarımı atlatmamda ve üstüne koyarak kendimi geliştirmemde çok büyük destek oldu. Kendisi işini severek yapan profesyonel bir psikolog. Şu anda destek almasam da her daim ulaşabileceğimi biliyorum. Çevremdeki insanlara tavsiye ettim ve yönlendirdim.

•  •

Seren Hanım'a 2020 yılı sonunda uygulama üzerinden ulaştım. Sonrasında seans üzerine ve uyguladığı teknik üzerine konuştuk. Sonrasında 2 sene boyunca ve hala danışanı olarak devam ediyorum. Özellikle depresyon sorunum için gitmiştim ve şu an daha iyiyim.

• G

Uzmanımızı internetten araştırarak buldum, yakın kaybı sebebiyle de başvuruda bulundum. Seren Hanım, birinci seanstan son seansa kadar son derece profesyonel, içten, samimi ve yardımcıydı. Kendisi çevreme birçok kez önerdim ve herkese de tavsiye ederim.

•  •

Internet üzerinden kendisine ulaşmıştım. Kaygı problemi yaşıyordum. Kaygı problemimin tamamen ortadan kalkmasının yanı sıra hayatımda hiçbir zaman fark edemediğim şeyleri fark ettim. Seanslarımız hala devam ediyor. Kendimi keşfetmemde, hayatımın dönüm noktalarında o kadar yararlı bir süreç geçirdim ki kelimelerle bunu ifade etmek mümkün değil. Tüm çevreme, tanıdıklarıma her fırsatta tavsiye ediyorum. Bu zamanlarda işinin ehli kişilere rastlamak gerçekten bir şans.

• I

Uzmanımıza bir psikiyatristin tavsiyesi üzerine ulaştım. Başvuru nedenimse yaşadığım kaygı bozukluğuydu. Yaklaşık iki yıldır düzenli olarak birlikte çalışıyoruz ve bu süre zarfında yalnızca kaygılarımda büyük ölçüde azalma yaşamadım, aynı zamanda süreçte fark ettiğimiz diğer sorunlar üzerinde de derinlemesine çalıştık. Alanında son derece bilgili, güven veren ve danışanına değerli hissettiren bir uzman. Yaklaşımı hem profesyonel hem de içten olduğu için kendimi her seansta daha iyi hissettim. Bu deneyimim sayesinde çevremde ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.