Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane (GATA)’nden mezun oldum. Ankara Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi, Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde çocuk hastalıkları ve yetişkin hastalıkları alanında stajlar yaptım. Mezun olunca bazı pilates ve spor salonlarında çalıştım. Şu an Merve Kuşcu Diyet Kliniğinde danışanlarıma hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Mustafa Kemal, Çankaya, Ankara 06690

• Z

Diyet psikolojisine girmekten kaçan herkese tavsiye edebileceğim bir diyetisyen beyza hanim..işinde uzman ve sadece sonuçla değil gerçekten psikolojik yönüne de çok önem veriyor.Yediklerinizden dolayı pişman hissetmeden kilo verebiliyor olmak çok güzel bir his.Çok pozitif bir diyetisyen. Hiç çekinmeden her şeyi paylaşabilirsiniz sizi asla yargılamaz.sorularima çok bekletmeden cevap vermesi,takibi,her şeyiyle muhteşem.. iyki tanımışım

Dyt. Beyza Topal

Yorumunuz benim için çok çok kıymetli sevgili danışanım iyi ki sizlerle beraber çalışıyorum sizlerin iyi olmak için attığı her bir adım beni çok mutlu ediyor, iyi ki varsınız..

• F

Beyza Hanım sayesinde beslenmeye bakış açım değişti. Yasaklayıcı değil kişiye özel ve gerçekten uygulanabilir bir süreç sunuyor. İlgisiyle birlikte kilo verme sürecimde çok yardımcı oldu.

• Ş

Beyza hanım kesinlikle işini çok severek yapıyor.İletişimi o kadar iyi ki…Sayesinde beslenme düzenimi değiştirdim,sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandım.Kesinlikle bakış açımı değiştirdi.Sağlı beslenme alışkanlığı kazanmaları için tüm sevdiklerime tavsiye edeceğim.

• Diyetisyen Merve Kuşcu Kliniği Tepe Prime Kişiye Özel Diyetler  •

Beyza hanım gerçekten işini çok önemseyen ve düzgün yapan bir diyetisyen. Sürecimde hep yanımda olduğunu hissettirdi ve özgüvenimin artmasını sağladı. Şimdi verdiğim kilolarla hem daha mutlu ve özgüvenli, hem de çok daha sağlıklıyım. Size minnettarım Beyza hocam.

• I

Beyza Hanım ile sağlıklı beslenme sürecini birlikte yönettiğimiz için çok mutluyum Kendisi çok ilgili, her anlamda destek verici ve güler yüzlü. Yollarımız kesiştiği için çok memnunum

• Diyetisyen Merve Kuşcu Kliniği Tepe Prime Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme  •

Dyt. Beyza Topal

Yaptığınız yorumlar benim için çok kıymetli, çok teşekkürler

Beyza Hanım çok nazik ve güler yüzlü ayrıca işinde başarılı bir insan. Beyza Hanım ile tanıştığımdan beri sağlıklı beslenme alışkanlıklarım tamamen değişti. İlgisi, bilgisi ve motivasyonu sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• B

Beyza Hanımla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum! Sadece kilo vermeme değil, beslenmeye bakış açımı da değiştirdi. Kısa sürede fark edilir sonuçlar almam, sürece olan inancımı daha da artırdı. Samimi yaklaşımı, beni gerçekten dinlemesi ve motivasyonum düştüğünde bile yanımda oluşu sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş!

• G

Diyette oldugunuzu anlamadan diyet yapıp kilo vermiş oluyorsunuz liste isteğinize göre yazılıyor şok diyetler gibi değil sağlıklı beslenme yaşamınızın bi parçası haline getirilmeye calısılıyor tüm süreç aklımıza takılanlar sıkılmadan cevaplandı cok memnunum

• Diyetisyen Merve Kuşcu Kliniği Tepe Prime Kişiye Özel Diyetler  •

• K

çok ilgili butun surecim takip edildi saglikli ve orantili bi aekilde kilo vermemi sagladi

• başka bir yer Diğer  •

Beyza Hanım çok profesyonel ve başarılı bir diyetisyen. Kendisine uzun süredir danışıyorum. Önerileri, tavsiyeleri ve uygulamaları sayesinde sağlığıma kavuştum ve sağlıklı beslenmeyi yaşamımın parçası haline getirdim. Herkese tavsiye ediyorum.