Dilan Dalgıç Görücü, Diyetisyen Ankara

Kaydet

Diyetisyen

Kaydet

Son 30 gün içerisinde 116 profil görüntülenmesi var

Maidan İş ve Yaşam Merkezi Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde A Blok Kat:11 No:119, Çankaya, Ankara
Diyetisyen Dilan Dalgıç

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu +36 daha fazla

Hakkımda

Dilan Dalgıç Görücü, 2011 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olarak ‘Diyetisyen’ unvanını almıştır. 2021 yılında ayn...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Başkent Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik 2007-2011
  • Başkent Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans 2021-2023

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

Maidan İş ve Yaşam Merkezi Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde A Blok Kat:11 No:119, Ankara

Konum: Online Danışmanlık Bebek Beslenmesi

Verimli bir görüşme oldu, bebeğimle ve benim beslenmem hakkında bilgi alıyorum güzel bir program yaptı Dilan hanım takibi iyi

Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç Diyetisyen Randevusu

İstek ve ihtiyaçlarınızı anlayan, danışanını dinleyen, işinde son derece uzman bir diyetisyen. Enerjisine hayranım Sadece kilo vermek için değil aynı zamanda yaşam ve beslenme şeklimi benim için en uygun hale getiren listelerini keyifle takip ediyorum. Sıkılmadan, strese girmeden devam etmemi sağlıyor. Herkese tavsiye ederim.

Ö
Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç Diyetisyen Randevusu

Dilan Hanım güleryüzüyle, pozitif enerjisiyle harika bir diyetisyen. Kesinlikle saglıklı ve bilincli bir yeme alışkanlığı kazandırdı. 6-7 ay gibi bir sürede 12 kilo vererek ideal kiloma sayesinde saglıklı bir şekilde erişebildim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom

Dilan hanım, anlayışlı ve destekleyen bir profilde. İletişim konusunda başarılı ve yetenekli. Yaptığı diyet planı sonucunda 3 ayda hem sağlığıma kavuştum hem de kilo verdim. Sıcakkanlı ve güleryüzlü bir şekilde destekte bulundu. Konum olarak çok kolay ulaşılıyor.

Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç Gebelik ve Beslenme

Dilan hocamla, hamileliğimin son 2 3 aylık sürecinde tanıştık, hamileliğim esnasında hem benim hem bebeğimin sağlığı için çok iyi programlar hazırladı, her aşamamızda beslenmemizi en iyi şekilde destekleyici besinleri bize sundu, kafamızdaki soru işaretleri güler yüzlü ve detaylı bir şekilde cevapladı, bu süreçte onla çalıştığımız için çok mutluyum, kesinlikle hocamı herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Dilan hanımla emzirme dönemimin başlarında tanıştık. Süt üretimi konusunda kendimi yetersiz hissettiğim sürekli endişeli olduğum bir dönemde bana çok iyi geldi. Hem ben kilo kaybetmiyordum hem de bebeğim yeterli kilo alamıyordu. Dilan hanımla çalışmaya başladıktan sonra hem kilo verip hem de sütümü artırdık. Bir ayın sonunda kızımın da güzel kilo aldığını gördüm.Dilan hanım Sürekli takipte oluyor, ilgileniyor ve en önemlisi motive ediyor. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç Gebelik ve Beslenme

Dilan Hanımı hamilelik sürecinde destek almak için araştırarak bulmuştum. Gerçekten yorumlardaki gibi bu süreçte bana çok destek oldu. Devamlı takip ediyor danışanlarını ve sağlıklı tariflerini paylaşıyor. Kendisi çok güler yüzlü ve samimi. Emzirme dönemi için de çok faydalı bilgiler paylaştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Diyetisyen Dilan Dalgıç Diyetisyen Randevusu

Dilan Hanım çok güler yüzlü, tatlı, hem öğretici hem de süreç içerisinde destekleyen bir diyetisyen. Aç kalmadan, sıkılmadan size uygun ve sürdürülebilir bir diyete geçmenizi ve hedef kiloya ulaştıktan sonra da takibinizi sağlıyor. Ne zaman yazsam çabucak dönüyor, hatta ben yazmazsam kendi yazıp nasıl gittiğini soruyor:) Kilo verme ve sağlıklı beslenme sürecini stressiz geçirmenizi sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum, herkese de tavsiye ediyorum.

P

Kendisi çok ilgili ve gerçekten bütün danışanlarını takip ediyor, bu anlamda gündelik program akışınıza göre sizi daha iyi konumlayabiliyor, sürdürebilir yaşam tarzına uygun bir diyet tarzı uyguluyor, bundan dolayı kolay uygulanabiliyor, kendisiyle ilk başta kilo vermek daha sonra koruma üzerine görüştüm, bu süreçte 10 kilo verdim, seanslarım hala devam ediyor, kilo vermekle birlikte yüksek olan insülin direncim azaldı, hayat kalitem arttı, çok memnun kaldım.

Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek üzerine kendisinden destek alıyorum, aslında ideal kilomdayım ama spor da yapıyorum, aynı zamanda bunu beslenme ile desteklemeye çalışıyorum, kendisi bu süreçte benim hayat standardıma ve yaşam koşuluma uygun diyet listeleri hazırlıyor, bu sayede hem uyum sağlamakta zorlanmadım hem de sağlıklı beslenmek üzerine öğünlerimi bir düzene oturtabildim, kendisi zaten sürece sadece kilo vermek olarak bakmıyor, bunun devamlılığını sağlamaya çalışıyor, bu anlamda çok memnunum.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Başkent Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik 2007-2011
  • Başkent Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans 2021-2023

Deneyimler

• Dyt. Dilan Dalgıç Görücü Kliniği (2012)

Fotoğraflar

Bilinen Diller