mezun oldu. Üniversite eğitim süresince ; İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi
Hastanesi’nde çocuk sağlığı ve hastalıkları ana bilim dalı, Orçun Kürüm Beslenme
Danışmanlığı Kliniği’nde klinik beslenme, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi’nde yetişkin
hastalarda diyet tedavisi, Uzm. Dyt. Batuhan Canaslan Beslenme Danışmanlığı Kliniğinde
klinik beslenme, Beyaz Mutfak Toplu Yemek Hizmetleri’nde toplu beslenme sistemlerinde
beslenme alanlarında görev alarak deneyim kazanmıştır.
2022 yılından beri kurucularından olduğu Digetisyenler Beslenme ve Danışmanlık
Merkezi’nde başta Bakırköy olmak üzere tüm İstanbul ilçe ve semtlerindeki danışanlarının,
Online Beslenme Danışmanlığı ile de tüm Türkiye’deki danışanlarının bireysel beslenme
danışmanlığı takibini yapmaktadır.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Tip 2 Diyabet
- Kilo Problemi
Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Alpay İzer Sok. Hakimoğlu Apartmanı No:10 Daire :14, Bakırköy, İstanbul 34145
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Alpay İzer Sok. Hakimoğlu Apartmanı No:10 Daire :14, İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e...
Gözde Hanım'ı sosyal medya üzerinden buldum ve kendisiyle iletişime geçtim. Son bir senede fazla kilo almıştım, yeme düzenim bozulmuştu ve artık kendimi toparlama zamanımın geldiğini hissediyordum. Bu süreçte profesyonel bir desteğe ihtiyaç duydum ve bu nedenle Gözde Hanım'a başvurdum. Her hafta görüntülü görüşme yapıyoruz. Görüşmelerimizde haftayı değerlendiriyor, zorlandığım noktalar varsa bunları birlikte ele alıyoruz. Ayrıca Gözde Hanım'a çalışma saatleri içinde WhatsApp üzerinden her zaman ulaşabiliyorum; aklıma takılan bir soru olduğunda hemen kendisine yazabiliyorum. Gözde Hanım çok güler yüzlü, pozitif ve motive edici biri. Kendisini çevremdekilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Gözde Hanım ile arkadaşlarım aracılığıyla tanıştım. İnsülin direncim vardı ve 2 yıldır veremediğim kilomu güzel enerjisi ve hazırladığı listeleriyle 1 ayda 7 kilo vererek devam ediyorum. Kendisi bu konuda çok destek oluyor ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimi hissediyorum. Herkese Gözde Hanım'ı tavsiye ederim.
s...
Gözde Hoca'ya bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Beslenme kaynaklı hormonal bozukluk yaşadığım için kendisine başvurdum. Kan tahlilimdeki sonuçlar göz önünde bulundurularak önce vücudumun eksik ve fazlalarını belirledik ve her hafta beslenme listemi bu doğrultuda benim de zevklerime uygun olarak düzenledik. Daha ilk haftadan güzel sonuçlar elde ettik. Gözde Hoca çok ilgili ve yardımcı bir insan bu yüzden kesinlikle süreci çok kolaylaştırıyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir süreç ve diyetisyen.
h...
Gözde Hanım'la, kuzenimin tavsiyesiyle tanıştım. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeye karar verdiğim için başvurdum. Tanıştıktan sonra ve geçen sürede güler yüzü, tatlı dili, pozitifliği ve liste hazırlarken beni yormaması beni motive etti. Kısa sürede kalıcı kilo verdim. Yaşam şeklimde yapmam gereken her şeyi öğretti. Beni gören herkes nasıl başardığımı soruyor, bende Gözde Hanım'ı anlatıp yönlendiriyorum.
J
j.....
Gözde Hanım'la kızım vasıtasıyla tanıştım, kullandığım ilaçlara göre diyet listesi hazırladı, kısa sürede oldukça ciddi kilo verdim. Güler yüzü, samimiyetiyle verdiği listeyi yapmamak mümkün mü, asla aç kalmıyorum. Şekerim çok yüksekti, Gözde Hanım sayesinde şekerim düştü. Herkese tavsiye ediyorum. Daha güzel işlere imza atacağına inanıyorum. İyi ki tanıdım seni, iyi ki varsın.
Gözde Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Ayrıca sitenizde yer alan yorumları da okuduktan sonra kilo vermek amacıyla başvurdum. Şimdiye kadar olan süreçten çok memnunum. Gözde Hanım süreçle ilgili detayları bilgilendirmeler yapmakta ve gün içinde anlık olarak gönderdiğim yemek görselleri ile değerlendirmelerini benimle paylaşmaktadır. Kendisini çevremdekilere tavsiye ederim.
Gözde Hanım'ı bir arkadaşım aracılığıyla tanıdım. Yaşım ve yanlış bildiğim beslenme düzenimden ötürü 1 senedir veremediğim kilolarımla ilgili kendisinden destek almaya karar verdim. Ön görüşmemizde kendisinin enerjisinden ve samimiyetinden çok etkilendim. Gerek güler yüzüyle gerek motivasyon olarak da beni çok yükseltti ve başarılı bir sonuç elde ettik kendisiyle. Kişiye özel listeleri özellikle benim gibi seçici bir danışana bile verdiği tarif ve yöntemlerle hızlı ve etkili sonuçlara ulaştırdı.
Şimdiden kendisini çevremdekilere tavsiye ettim ve kendisinden danışmanlık alanlar da mevcut. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.• • •
Ö
ö.....
Uzmanıma sosyal medya yoluyla iletişime geçtim. Hemen yanıt aldım ve sorularımı eksiksiz bir şekilde kafamda soru işareti olmadan yanıtladığı için tercih ettim kendisini. Kilo vermek istiyordum ve bu süreçte bir diyetisyenden yardım almak için başvurdum. Kendisini çok sevdim, özellikle güler yüzlü olması ve seans boyunca birlikte hareket ediyoruz. Yazdığı listelere uyum sağlıyorum, her hafta farklı listeler yazıyor, beni çok mutlu ediyor. Onun sayesinde kilo verdim, motivasyonumu kaybetmedim. Çevreme tavsiye ederim.
Dengeli beslenme ihtiyacım için kendimi disipline etme ihtiyacı ve geçirdiğim rahatsızlık süresince hareketsiz kaldığımdan aldığım kiloları verme amacıyla gittim. Kardeşlerimin ikisi de kendisine gidiyordu. Ben de onların vasıtasıyla kendisiyle tanıştım. Bu süreçte kesinlikle geriye dönüş olmayan kilolar verdim. Kalıcı kilo vermek beni çok motive etti. Daha sonra istediğim kadar yesem de eski kiloma dönmedim. Bu da bir şeyleri Gözde Hanım'ın doğru yaptığını göstermekte ve çok büyük bir artı benim için.
a...
Gözde Hanım'a kilo vermek amacıyla başvurdum. Kendisi çok tatlı, güler yüzlü bir diyetisyen. Onunla birlikte 2 ayda 10 kilo verdim. Diyetin tüm sürecinde yanımda. Sosyal hayattan uzaklaşmadan, kaçamakları telafi ederek ilerliyoruz.
Gözde Avıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Avıncı, Diyetisyen. Size Gözde Avıncı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Andulasyon Terapi.
Gözde Avıncı adresi nerede?Gözde Avıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Alpay İzer Sok. Hakimoğlu Apartmanı No:10 Daire :14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Avıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Avıncı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Avıncı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Avıncı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Avıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Avıncı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Avıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Gözde Avıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Avıncı hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Avıncı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.