Lise eğitimimi tamamladıktan sonra lisans eğitimime Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde başladım. Hacettepe Üniversitesi’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Öğrenimim boyunca Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk ve Erişkin Hastaneleri, Ankara Turgut Özal 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Hacettepe Üniversitesi Toplu Beslenme Sistemlerinde ve gönüllü olarak çeşitli kurumlarda mesleki deneyim kazandım.

Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşam tarzınız haline getirmek istiyorsanız kişiye özel, dengeli ve sürdürülebilir beslenme danışmanlığı için sizinleyim.

Tamamen kişiye özel hazırlanmış, yaşam tarzına ve hastalıklarına uygun, motivasyon destekli ve devamlı iletişim içeren sürdürülebilir beslenme programlarıyla aç kalmadan doya doya sağlıklı bedenlere kavuşuyoruz!

Kendini aç bıraktığın ve yaşam tarzın haline getiremediğin diyet programlarından vazgeç sağlığın için benimle birlikte adım at☺️

Şehit Osman Avcı Mah. 1419. Sok. Arı rezidans Kat:3 No:15, Etimesgut, Ankara

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• C

İlayda hanımla 3. Haftamda 5 kg gitti kendisine istediğim heran ulaşabilmek çok güzel listelerimle aç kalmadan doyarak kilo veriyorum sürdürülebilir sağlıklı bir şekilde kilo vermek çok güzel

• Dyt. İlayda Pek Online Diyet  •

• R

İlayda hanımla çalışmak harikaydı. 6 haftada 6 kg verdim. aç kalmayı hiç sevmeyen ben daha önce aralikli oruç denemesi yaptıran bir diyetisyenden sonra bir daha kilo vermemin mümkün olmayacağını düşünmüştüm. ama her an ulaşılabilir olması üslubu güzel yöntemleri ile çok kolay verdim. iyi ki yollarımız kesismis

• Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu  •

İlayda hanimm icin ne söylesem azdır hayatimin degismesine yardimci oldugu icin cok mutluyum, Kisa bir surede diyet ve andulasyonla 14 kilo verdim ve her randevuya kilolarim eksilerek gidiyordum, hem onun mutlulugundan hemde ilayda hanimin samimiyetinden dolayi cok mutlu oluyordum ,samimiyetiniz ve yüzünüzdeki gülümseme hic eksilmesin ilayda hanim.

• Dyt. İlayda Pek Kilo Verme Diyetleri  •

• Ş

Kendime dair ümitlerimi tükettiğim bir anda sosyal medyada adını görüp görüşmeye gittiğim , ya beraber yapıcaz ya da mide küçültme operasyonu olacağım diyerek başladığım evimizin küçük kardeşi oğlumun tatlı diyeseti iyi ki karşıma çıktın iyi ki 43 kiloma elveda derken destekçim oldun .Her hafta ölçümlerde uzun uzun peynirimi azaltma ,makarna yoksa ben yokum , yulaf yazma onu yemem ,tavuk haslama yemem söylemlerime rağmen beni bırakmadın İstemiyorum dememe rağmen canınız çeker diyerek sütlü tatlı bile yazan sizi daha kapıda anlayan işinin Ehl-i güler yüzlü bir doktor ben kendisiyle 124 kilo ile başladığım sürecime 80 kilo olarak devam ediyorum seans sıklığımızı azalttık yakın zamanda koruma sürecine geçeceğiz sonrasında da beraber haber bülteninde olucaz ilk gün söz verdiğim gibi

• Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu  •

İlayda hanımla 1 ay başarılı bir diyet süreci geçirdikve toplamda 10 kilo verdim başta ben motive değildim ama kendisiyle başlayınca kişiye özel diyet listeleriyle güzel bir sonuç aldık kısa sürede daha öncede diyetisyen tecrübelerim oldu onlar daha klasikdi ama İlayda hanım gerçekten sizin hayat tarzınıza göre sürdürülebilir diyetle bu süreci güzel yönetiyor diyetisyen arayışında olanlara tavsiye ederim

• Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu  •

İlayda hanımla tanışalı 1 buçuk ay oldu bu süreçte çok keyifli bir diyet programı geçirdik toplamda 7,3 kg eksim var ve bunun 7 kg yağdan verdim. Verdi diyet listesi sürdürülebilir bi şekilde ve ben kendi adıma çok güzel tarifler öğrendim Ilayda Hanım sayesinde.

• Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu  •

İlayda hanımla sosyal medyadan bir reklam ile tanıştık ilk görüşmedeki enerjisi harikaydı ilgili sabırlı ve gerçekten işinde uzman bir diyetisyen 5 haftada 6 kilo verdim ve hiç zorlanmadan troid ca polistik over ve insülin direnci olmasına rağmen iyiki yollarımız kesişti

• Dyt. İlayda Pek Kilo Verme Diyetleri  •

• D

Gördüğüm en tatlı en uyumlu diyetisyen ben istemediğimde bile sabırla beni bekleyip harika bir süreç geçirmemi sağladı 12 kg veda ettik yolu açık olsun

• M

İlayda Hocamızla yaklaşık bir ay önce, sağlıklı kilo verme ve yaşam kalitemi artırma hedefiyle görüşmeye başladım. İlk görüşmemizde detaylı bir analiz yaparak beslenme alışkanlıklarımı, günlük rutinimi değerlendirdi. Bana özel, sürdürülebilir ve zorlamayan bir beslenme programı oluşturdu. Aynı zamanda destekleyici olarak andulasyon terapisine başladık. Kısa süreli bir ara vermem gerekiyor ama bu süreçte edindiğim kazanımlar sayesinde yeniden devam etmeyi kesinlikle planlıyorum. Hem mesleki donanımı hem de güler yüzüyle İlayda Hocam, bu süreci destekleyici ve motive edici bir hale getirdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dyt. İlayda Pek Diyetisyen Randevusu  •

İlayda Hanımla bir buçuk aydır çalışıyorum bu süreçte 6.8 kg verdim ve 6 kg yağdan gitti ilk defa görüntü olarak daha iyi hissetmeye başladım bölgesel zayıflama oldu. Kendisi de ilgili biri ve listeyi bizim yaşantımıza göre hazırlıyor.