0850… Ücret öğren

Merhaba,
Ben Diyetisyen İrem ALTIPARMAK.

Ortaokul-lise dönemlerimde yaşadığım kilo verme serüvenim sayesinde sağlıklı yaşam sürmeyi ve kilo kontrol kavramlarını yaşam tarzı haline getirdim. Bu süreci yaşamış biri olarak lise yıllarımdan bu yana hayalini kurduğum mesleğe sahip olup sağlıklı beslenme alışkanlıklarını insanların yaşamlarında uygulamayı hedefledim.

Bu gaye ile 2016 yılında "Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik" bölümünü kazandım. Akademik sürecimde hastalıklarda beslenmeden, sporcu beslenmesine kadar birçok farklı alanda eğitim aldım. İstanbul ÇAPA Tıp Fakültesi, İstinye Devlet Hastanesi, Barınyurt Huzurevi, Livv Hospital ve çeşitli özel kliniklerde stajlarımı tamamladım. Bu dönemde tezimi “Sporcu Beslenmesi ve Ergojenik Ürünler” üzerine yazarak 2020 yılında lisans eğitimimi başarıyla tamamlamış oldum.

2022 yılında “7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI” kongresinde lisans tezim yayımlandı.

2021 yılında 5 aylık “Psikodiyet” eğitimimi tamamladım. Böylelikle Bursa Nilüfer’de “Psikodiyet Diyetisyeni” ünvanı alan ilk diyetisyen oldum. Psikodiyet sayesinde beslenme ve psikolojinin iç içe olduğu ve diyetlerin sürdürülemediği noktada danışanlarıma aldığım süpervizyon eğitimleri sayesinde yardımcı oldum. Olmaya devam ediyorum.

Sağlıklı beslenmeyi öğrenirken, beslenmenin psikolojisi, farkındalıklı beslenme, kendini keşfetmek ve beslenmeyle ilişkisini iyileştirmek isteyen herkes için burdayım.

Siz de bu süreçte sizi anlayan, yargılamayan, suçlu hissetirmeyen bir diyetisyenle çalışmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Makaleler
Röportaj

Diyetisyen İrem Altıparmak Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi

29 Ekim mahallesi Muhammer Aksoy caddesi Kirmikil İş Merkezi Kat:1 No:5, Nilüfer, Bursa 16120

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Sadece kilo verme değil, sağlıklı yaşam konusunda da çok şey öğrendim. Samimi, profesyonel ve gerçekten motive eden bir diyetisyen İrem hanım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Diyetisyen İrem Altıparmak Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Diyetisyen Randevusu  •

• T

Yaz öncesi bir kaç kilo vermek için,enerjisinden dolayı tercih ettiğim irem hanımla hayal etmediğim bir yola giripbağırsak sağlığı üzerinden ilerleyip,37 yaşımda mideme bu ferahlığa kavuşturduğu için minnettarım.anlattıklarım neticesinde bir gastro uzmanına görünmem gerektiğini belirtti ve senelerdir cevaplayamadığım sürekli sıkıntısını çektiğim bütün meseleyi çözdük diyebilirim.İrem hanım benim gittiğim 3. Diyetisyen diğer iki diyetisyenin de asla hakkını yememeliyim ama irem hanımdan öğrendiğim bilgilerin hiç birini daha önce öğrenmemiş olmam her seansımda bilgi farkındalık artık ne dersek hepsini yüklenip geliyorum.Sürecimin sonuna geldik sayılır,ama eminimki mesleğinde aktif olduğu sürece bir şekilde kapısını çalmak için sebebim olur

• Diyetisyen İrem Altıparmak Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Fonksiyonel Beslenme  •

• N

İrem Hanım bu sürecimde kibarlığıyla psikolojik olarak da destek sağladı sadece liste vermek değil neyi nasıl tüketmemiz gerektiğini de öğretiyor

• D

İrem Hanım şahane bir diyetisyen Yaklaşımı,güleryüzü,bilgisi,yönlendirmeleri,verdiği listeler dört dörtlükKesinlikle tavsiye ediyorum

• Ö

Yeni tanıştım çok güler yüzlü ve naif İrem hanım Umarım çok güzel bir yol alırız

• Ş

Kasım ayından beri İrem hanımın sayesinde sağlıklı beslenme programı uyguluyorum. 74 kilodan 62 kiloya düştüm. Üstelik ayağımdaki sakatligim nedeniyle spor da yapamıyorum. Hedefime ulaşmak ve o kiloyu da korumak için devam edecegim.
    İrem hanım ilk olarak nasıl sağlıklı beslenilir onu öğretiyor. Ayrıca her hafta görüşmemizde bana özel listeyi benim degerlerime ve sonuçlarıma göre hazırlıyor. Canımın ne istediğini sorup, listeyi ona göre düzenliyor. Bu süreçte canım isteyince fast food bile yedim, İrem hanım onu da yemeden önce ve sonra ne yapmamız gerektiğini anlatıyor.
    İrem hanımın disiplinli çalışmasını her zaman takdir ediyorum. Sizin tahlil sonuçlarınızı, neyi sevip sevmediginizi, size neyin iyi gelip neyin gelmediğini sürekli not alıp aradan aylar da geçse onları kaybetmeyip listeleri ona göre oluşturuyor.
    Danışmanligindan çok memnunum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

İrem hanımla henüz tanıştım ve ilk görüşmemizi yaptık. Bana girdiğim andan çıkana kadar kendimi çok özel hissettirdi, ilgisini eksik etmedi. Sorduğum tüm soruları ve endişelerimi önemsedi ve cevaplandırdı. Beraber çok güzel bir süreç geçireceğimize inanıyorum.

• Diyetisyen İrem Altıparmak Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kişiye Özel Diyetler  •

• N

İrem Hanım ile online görüşmeler yapıyoruz. Daha önce kilo verme süreci için birçok farklı diyetisyenden danışmanlık almıştım. Ancak yasaklar, katı diyetler ya da doymadan geçilen öğünler nedeniyle maalesef hiçbiri sürdürülebilir programlar olmadı.

İrem Hanım, beslenme alışkanlıklarımı ve besinlere karşı bakış açımı gerçekten çok değiştirdi. Sürekli kilo alıp vermeme ve birçok kez diyet yapmama rağmen ne kadar yanlış düşünce kalıplarım olduğunu fark ettim sayesinde. Şimdi bu kalıpları kırarak sürecimize devam ediyoruz.

İlk defa kilo verirken sofradan doyarak kalkıyorum. Yasakların olmadığı, sürdürülebilir programlarımız var. Bu süreçte İrem Hanım’ın desteğinden ve sürecimizin ilerleyişinden oldukça memnunum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Kilo vermek için çıktığım bu yolda iyi ki İrem Hanimi tercih etmişim. Beslenme programimi bana sorarak hazırlaması verdiği hizmeti sürdürülebilir kılıyor. başarılarının devamını dilerim.

Dyt. İrem Altıparmak

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

İrem Hanım ile yeni tanıştık. Güler yüzlülüğü ilgisi en önemlisi de klasik diyetlerden farklı olarak şeker hastalığıyla nasıl yaşamanız gerektiğiniz öğretiyor ki en önemlisi bu bence. Kilo vermek kolay. Önemli olan her şeyi yiyerek hem kalıcı kilo verip hemde hastalık ile barışık bir şekilde yaşamayı öğretmesi. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Diyetisyen İrem Altıparmak Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Diyabet Diyeti  •

Dyt. İrem Altıparmak

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı beslenme çabanızın daim olması dileğiyle :)