Diyetisyen & Psikolojik Danışman Meltem Geyik,

İlk ve ortaöğrenimini Bolu’da, lise eğitimini Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesinde tamamladı. 2016 yılında burslu olarak okumaya hak kazandığı İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde, tüm derslerini eş zamanlı olarak tamamladı ve 2020 Haziran ayında onur derecesiyle mezun oldu. Medipol sağlık grubu başta olmak üzere çeşitli hastane, klinik ve şirketlerde, değerli diyetisyenlerle beraber staj yapma imkânı buldu. Hastalıklarda beslenme, anne-çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi, toplu beslenme sistemleri, kilo alma ve kilo verme gibi pek çok alanda vaka gördü ve uygulama yaptı. Bunlara ek olarak pek çok konuda (sporcu beslenmesi, sezgisel beslenme, onkoloji ve beslenme, anne ve çocuk beslenmesi vb.) eğitimlere, seminerlere, kongrelere katıldı ve mesleki anlamda kendini geliştirme fırsatı buldu. Mezun olduğundan bu yana online diyet ve beslenme danışmanlığı kapsamında hizmet vermektedir. Aynı zamanda birçok internet sitesinde çeşitli blog yazıları ve podcastleri bulunmaktadır.

Diyetisyen Meltem Geyik, mesleğine aşık bir diyetisyen olmanın yanı sıra Medipol Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden onur derecesi ile mezun olmuş, psikolojik danışman ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Şu anda Kadıköy Sahrayıceditte kendi kliniğinde yüz yüze ve online beslenme danışmanlığı hizmeti vermektedir. Kilo alma, kilo verme, sağlıklı beslenme davranışı kazanma, duygusal yeme, sezgisel beslenme, sporcu beslenmesi, gebe ve emzikli beslenmesi, hastalıklarda diyet gibi geniş bir perspektifte aktif danışan görmektedir.

• Sigortası olan hastalar
Meltem Geyik Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Kozyatağı Mahallesi Gülbahar Sokak No:17, PS Plaza, Daire: 88, Kadıköy, İstanbul 34742

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Makaleler
Röportaj

• H

Meltem hanimi internetten buldum. Ilk randevum de bana kilo verdirecegini hissettim. Çünkü çok guzel bir enerjisi var. Yemek yeme bozuklugum vardi, sayesin de bu huyumdan kurtuldum ve aclik cekmeden 35 gunde 8 kilo verdim ve 6 kilosu yagdan gitti. iyiki kendisini tanimisim

• Ç

Meltem Hanımla 6. haftam. Düşük kilodayım ancak yağ oranım yüksek. Tanıştığımız ilk an itibarıyla hep çok güler yüzlü ve hep çok pozitif davrandı. Yaptığım en rahat diyet programı oldu çünkü sürdürülebilir ve yaşam tarzıma uygun bir planla ilerliyoruz. Sürecim çok rahat ilerliyor ve ciddi yağ kaybı ve ilerleme kaydettim. Çevreme de tavsiye ediyorum, sıkmadan baskı kurmadan ama bilinçli bir şekilde süreci yürütüyor. Harika birisi :)

• O

Mükemmel bir diyetisyen görüşmelerde aktif ve danışanları ile birlikte mükemmel diyet programları oluşturuyor daima pozitif ve her an ulaşılabiliyor

• N

Konumuma yakın diyetisyenlere bakarken Meltem Hanım'ın güzel enerjisi bana geçti ve görüşmeye gittim. Birebirde daha enerjik ve iletişimi inanılmaz kuvvetli biri olduğunu görünce beraber bir yolculuğa çıktık. Sayesinde çok kilo verdim ve sağlıklı bir yaşam başlangıcıma adım attım.

•  •

Dyt. Meltem Geyik

değerli geri dönüşünüz için teşekkür ederim :)

Meltem Hanım nasıl yaptı bilmiyorum ama hipotroid hastalığım olmasına rağmen 3 aylık süreçte günlük yaşantımı etkilemeyecek şekilde 13 kilo verdirtti… ilk diyetisyen deneyimimdi bana cok sey öğretti tüm diyet algılarımı yıktı. Tavsiye ediyorum.

Dyt. Meltem Geyik

Merhabalar, keyifli işbirliğiniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

Meltem hanım o kadar iyi bir diyetisyen, o kadar güleryüzlü ve deneyimli ki, ilk görüşmeden itibaren size yüksek bir motivasyon veriyor. Diyet listeleri çok çeşitli ve tamamen bana göre hazırlandığı için hiç zorlanmıyorum. 2 aydır çalışıyoruz şimdiden 12 kg verdim ve hepsi yağdan oldu. Sürecin bu kadar kolay ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim. Seanslar dışında her zaman whatsapptan ulaşabilmek büyük bir artı. Sizin de endişeniz varsa hiç olmasın.

• Meltem Geyik Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Kilo Verme Diyetleri  •

• T

Kızıma ve bana kilo verme sürecinde çok büyük destek sağlıyor. Sağlıklı beslenmek ne demek kendisinden öğrendik.

Dyt. Meltem Geyik

Keyifli işbirliğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok sevgiler

• D

Sayısız denemeden sonra yollarımız Meltem hanımla kesişti. Sürecin başından beri kendisinin gerek ilgisi gerek güleryüzlülüğü gerekse ihtiyaçlarımı fark edip benim için en doğru beslenme planını oluşturmasıyla doğru yerde olduğumu anladım. Diyet ve yoksunluk psikolojisine sokmadan sağlıklı ve vücudumun ihtiyaçlarını gözeterek beslenmeyi öğrendiğim bir süreç geçirdik. Sağlıklı olmak harika bir his. Bana bunu kazandırdığı için Meltem hanımı herkese önermeye devam ediyorum

• B

Canım Meltem Hanımcım,
    Ben genetik olarak da kiloya çok meyilli biriyim e tabi iştahlıydım da. Meltem hanım sayesinde 10kg yağdan zorlanmadan verdim. Şöyle ki meltem hanımda ben şunu gördüm. Danışanının psikolojik analizini öyle güzel yorumluyor ki inanın bunu diyet listesine yansıtıyor. Yaşam şekline, psikolojine göre listeler hazırlıyor. Bu yüzden kasılmadan huzurlu bir diyet serüvenine giriyorsunuz. Çok defa diyetisyen deneyimim oldu. Ama hayatımda ilkkez buraya girip yorum yazma ihtiyacı duydum. Ben çok memnun kaldım. İyi ki yolumuz kesişti. İyi ki varsınız Meltem Hanımcım..

Dyt. Meltem Geyik

Değerli yorumunuz ve işbirliğiniz için teşekkür ederim, çok sevgiler

• B

Diyetisyen arayışım vardı. Sosyal medya hesabı üzerinden ulaştım. Güler yüzü, destekleyici tutumu, karşındaki ile gerçekten ilgilendiğini hissettirmesi ve ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş listelerle tüm süreci desteklemesi benim için çok büyük fırsattı. Başarılı bir diyet süreci geçirdim. Sadece anı kurtarmak değil beslenme biçimi değiştirmek ve bunu günlük yaşama adapte etmek konusunda bana çok güzel öğretileri oldu. Her zaman keyifli ve güvenli tavsiye ederim.

•  •

Dyt. Meltem Geyik

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler