Hastalıklarda beslenme,doğurganlığı artırmak için sağlıklı beslenme,gebelik beslenmesi,emzirme dönemi beslenmesi,ek gıda dönemi beslenmesi,çocuk beslenmesi,ergenlik döneminde beslenme ve zayıflama diyeti alanlarından profesyonel destek vermekteyim.Kişilere uygun diyet programı ile sürdürülebilirliği esas alarak çalışmaktayım.
Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
Diyetisyen Randevusu
Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent, Ankara
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
bü...
1 ay gibi kısa bi süre içinde benim kaçırmalarıma rağmen 5.5 kilo vermeme vesile olan güzel diyetisyenimdir kendisi :) ilgisi ve sürekli motive etmeye çalışmasıyla kendimden daha çok Merve hanıma güvendim bu süreçte :)
öz...m
Merve hanımla 1 aydır diyet sürecimiz var . Benim için çok zordu ama 1 ayda 5 kiloya yakın verdim bile
m....g
Sağlıklı yaşam için verdiği bilgilerle beni oldukça net aydınlattı. Kendisi işine hakim ve güven veriyor.
şu....
Kendi araştırmalarım sonucu bularak, kilo vermek için danışmanlık almaya başladım. Yaklaşık bir buçuk aydır devam ediyorum. Gayet ilgili ve danışanın ihtiyacına göre yol belirliyor. Her öğün veya spor için takipte olması motivasyonu arttırıyor. Bu yaklaşım benim gibi motivasyonu çabuk bozulan biri için kurtarıcı oldu. Kendisinin ilgi, alaka, anlayış ve güzler yüzlülüğünden çok memnunum. Sürecimden memnunum :) Başarıyla sona geleceğimize inanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
re...n
Merve Hanımla bir ayı geride bıraktık şuan 2. Ayımızdayız sonuçlar çok güzel.. Daha önce pek çok diyetisyene gitmiş biri olarak beni en çok memnun eden konu, kişiye göre esneklik ve motivasyon. Zaman zaman ciddi motivasyon kaybı yaşıyorum işte o anlardaki desteği çok kıymetli gerçekten ve kaçamaklarımı çok güzel dengelememi sağlıyor.. kilo vermekten ziyade yaşam şekli haline getirmeyi hedeflediği için stres yapmadan kilo veriyorum ve öğreniyorum.. Kendisinin güzel enerjisi ve verdiği destek sayesinde herkese tavsiye ediyorum
c...
Merve Hanım'la yaklaşık 4 hafta önce tanıştık. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Kendisinden çok memnunum. Sosyal medyada görmüştüm Merve Hanım'ı, o vesile olur yollarımız kesişti. İyi ki kesişti.
b....c
Kendisine ilk gittiğim gün bilgi almak için gitmiştim emziren anne olduğum için kaygılarım vardı 3 haftayı geride bıraktık ve şimdi iyi ki başladım iyi ki yolumuz kesişti diyorum hem sütüm kaliteli oldu hem de ben sağlıklı bir şekilde doğum kilolarımdan kurtuluyorum iyi ki Merve Kuşçu
fe...t
Merve hanımla yolculuğumuz üç ay önce başladı. Bu ay artık istediğim kilomdayım. En güzeli de normal yaşamımı çok değiştirmeme gerek kalmadı. O yüzden listeye uymakta zorluk çekmedim. Güler yüzü ve pozitiflifti. ederim. Kesinlikle tanıdıklarıma tavsiye ederim.
z...
Merve Hanım'a psikoloğum aracılığıyla randevu aldım ve gerçekten yıllardır süren yeme bozukluğu ve bir paketli gıda bağımlısı olarak başvurdum. Çalıştığımız süre boyunca bir kere bile aç kalmadım veya canım o paketli gıdaları istemedi. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirirken vücudumdaki değişiklikleri ve tartıdaki eksileri bu kadar güzel görebileceğimi gösterdi bana. Bir tiroid hastası olarak ve yoğun bir okul hayatım olduğundan bir günüm bir günümü tutmazken sürekli ulaşılabilir olması ve güler yüzü samimiyeti ile beni bu sürece tamamen bağladı. Değil çevreme tüm dünyaya tüm samimiyetimle önerebilirim.
r....ç
Gebelik süreci için başvurdum. Kontrollü kilo vermek ve almamak için gittim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Sürecimiz güzel geçiyor. İlk başladığım zamanlarda kilo verdim. Sonra 1 kilo aldım ve sabit kaldım. Sevdiğim gıdaları yiyorum, tarifler veriyor. Yürüyüş yapıyorum, kendisi de takip ediyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunum kendisinden.
Merve Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kuşcu, Diyetisyen. Size Merve Kuşcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Merve Kuşcu adresi nerede?Merve Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent Ankara
- Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar No:266 C blok 10/121 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kuşcu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kuşcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kuşcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kuşcu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Merve Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Kuşcu hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Kuşcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.