Ben Diyetisyen Merve Kuşcu.2017 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Mesleğimin 9. yılında ilk günkü heyecanla bilgilerimi danışanlarıma aktarmaya ve onların yüzündeki mutluluğa tanıklık etmeye devam ediyorum. Hastalıklarda beslenme,doğurganlığı artırmak için sağlıklı beslenme,gebelik beslenmesi,emzirme dönemi beslenmesi,ek gıda dönemi beslenmesi,çocuk beslenmesi,ergenlik döneminde beslenme ve zayıflama diyeti alanlarından profesyonel destek vermekteyim.Kişilere uygun diyet programı ile sürdürülebilirliği esas alarak çalışmaktayım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Diyetisyen Randevusu
Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent, Ankara
Online Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Merve Kuşcu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar No:266 C blok 10/121, Çankaya, Ankara 06530
gö...e
Canım Merve Hocam 2.ayım yeni bitti şuan 3.ayımdayım toplamda 8 kilo verdim ve hepsi çok şükür ki yağdan gitti. Kişiye göre beslenme programı yazdığı için kolaylıkla uygulanabilir ve asla acıkma hissetmiyorum. 2 ay sürecinde tatlı , atıştırmalık gibi birçok diyetisyenin cııss dediği şeyleri kararında yiyebiliyorum. Davet veya özel kutlamalarda da ona göre menüleri var ve pişmanlık duymadan günümü geçirebiliyorum.
Ö
ö...
Bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. İyi ki gitmişim, bana çok yardımcı oldu ve hedeflediğim kiloya kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşmamı sağladı. Son derece ilgili ve sizi sürekli takip ederek kontrolü sağladığı için güvenle ilerleyebiliyorsunuz. Yıllardır kilo veremeyen birisi olarak kendime olan güvenimin yeniden gelmesini sağladı ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmamı sağladı.
se...a
Merve hocayla iyi ki tanıştım diyebiliyorum idael kilodayken bile kısa bir sürede istediğim kilolaları verdim kendisi işinde çok çok iyi istediğiniz ilgiyi ve kiloları vermek istiyorsanız Merve hoca diyorum
Ö
ö.....
Merve Hanım sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verme sürecim oldu. Hem yüz yüze hem whatsapp üzerinden görüşmelerimizde aklımdaki soru işaretlerini gideren, beni sürekli motive eden harika bir diyetisyen.
b....g
12 yaşındaki oğlum için başvurdum Merve hanıma.Sosyal medya aracılığıyla tanışarak yollarımız kesişti kendisiyle.Hem okulumuza hemde evimize yakın olmasını istemiştik.İyiki tanımışım kendisini. başlayalı 3 ay oldu.-10 kilo gitti bile.Onun güler yüzü ,pozitif yaklaşımı, motive edici oluşu hem beni hemde oğlumu fethetti….Oğluma uygun çok güzel diyet listesi hazırlıyor hem aç kalmıyor hem de sağlıklı bir şekilde kilo veriyoruz.En önemlisi onun sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olup yaşam biçimi haline getirmiş olduk . Daha önce ne kadar da yanlış besleniyormuşuz bunu öğrenmiş olduk .Kendisinden çok memnunuz çevremdeki herkesede tavsiye ediyorum.Daha önümüzde kocaman bir yol var kendisiyle.Biz onu çok sevdik
• Merve Kuşcu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Kilo Verme Diyetleri •
gi...
Hocamla kilo vermek ve sağlıklı beslenme rutini oluşturmak için çalışmaya başladık . Kendisi çok güler yüzlü çok ilgili . Hem kilo verdim hem yaşam rutinim değişti . Ulaşılabilir olması sizi devamlı kontrol ediyor olması harika özelliklerinden biri. İşini hakkıyla yapıyor kendisini çok seviyorum
n....y
Merve Hanım ile kardeşim sayesinde tanıştım. Kendisiyle hiç sıkılmadan bunalmadan 19 kilo verdi. Ben ürtikerim nedeniyle glutensiz beslenmeye çalışıp başaramıyordum. Merve Hanım’la görüşerek başlangıç yaptık. Öncelikle bana glutensiz beslenmenin zor olmadığını, hayatın içindeki ürünlerle glutensiz beslenilebileceğini ve hiç aç kalmadan çok çeşitli çok keyifli beslenmeyi öğretiyor. Bu arada arada rahatsız eden kilolarıdan da kurtuluyoruz. Çok çeşitli çok doyarak çok keyif alarak bir süreç geçiriyorum. Aç kalarak yaşamak değil keyifle doyarak ilerliyoruz.Merve Hanım’ın enerjisi, uyumu, takibi muhteşem. Yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım. Yıllarıdır uğraştığım beslenmeyi kolaylıkla hayatıma dahil etti. Kendisiyle daha öğrenecek çok şeyim var:)
• Özel muayenehane • Randevu •
f...
Merve Hanım'la tanıştığımız için gerçekten çok mutluyum. Kendisi benim için sadece bir diyet gurusu değil, çok sıcak ve samimi bir dost. O kadar tatlı ki, ben şımarıklık yapıp verdiği öğünleri kendiminkilerle değiştirdiğimde, duygusal çöküşlerim de, acaba olacak mı dediğimde verdiği enerji ve destekle beni tekrar harekete geçirecek motivasyonu sağlıyor. Beni hiç üzmüyor. Aç bırakmıyor. Hem doyuyorum hem kilo veriyorum. Birlikteliğimiz yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Bunun yarısı benim şımarıklığım; yukarıda bahsettiğim gibi buna rağmen 64 ile başladığım yolculukta şu an 55'im ama çok yakında 53. Merve Hoca'ma çok selam ve kucak dolusu sevgiler. İyi ki varsınız Merve Hoca'm.
K
kö...i
Merve Hanım gerçekten çok ilgili, çok bilgili ve nokta atışı diyet programları yazan dört dörtlük bir diyetisyen.
Daha önceden de ünlü bir diyetisyene gitmiştim, ama ne yazıkki faydasından çok zararını görmüştüm. Açlıktan bıktım usandım ve verdiğimin fazlasını almıştım.
Yeniden diyetisyene başlamak korkutuyordu bu nedenle, ancak mecbur kaldım. İşinin ehli insan gerçekten kendini belli ediyormuş kısa sürede bunu gördük.
Yazdığı diyet programı sayesinde aç kalmadan kısa sürede çok büyük faydasını gördük. İnanılmaz bir şey.
Her öğünümüzde de yemeğimizin resmini paylaşıyoruz, alışveriş yaparken ne alacağımızı bile paylaşıyoruz bazen, canımız bir şey istiyor söylüyoruz, hiç geri çevirmiyor, harika öneriler veriyor, ama programdan çıkmıyor, takip ediyor, çok ilgileniyor.
Kısa sürede korkularımızı ümide ve başarıya çevirdi.• Merve Kuşcu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Kilo Verme Diyetleri •
si...ı
Merve hanımla kızımız sayesinde tanıstık. Gerçekten işinin ehli son derece bilgili bir diyetisyen. Sayesinde kızımız severek kilo vermeye başladı. İhtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum
• Merve Kuşcu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
Merve Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kuşcu, Diyetisyen. Size Merve Kuşcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Diyetisyen Randevusu, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Merve Kuşcu adresi nerede?Merve Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Mahallesi 2167. Sokak No:3B Akkent 6 Twins B Blok No:46 Batıkent Ankara
- Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar No:266 C blok 10/121 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kuşcu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kuşcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kuşcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kuşcu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 130 hasta / danışan, Merve Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Kuşcu hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Kuşcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.