İstanbul, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Şenlikköy mahallesi, Vişneli sokak, orkide apartmanı no:1, İstanbul • Harita
Özgen Kıvanç Muayenehanesi
Suadiye Mahallesi Suadiye Mahallesi, Bağdat Cad. Kazım Özalp Sk. Kulan Apt No: 22/8 B-Blok, Şaşkınbakkal, İstanbul • Harita
Hasan Fındık Estetik Cerrahi Merkezi
Levent Karanfil aralığı sokak no:18, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Sedat Tatar
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul, İstanbul • Harita
Mirza Yıldırım Muayenehanesi
Teşvikiye Mahallesi Teşvikiye Cad. Bayer Apt. No: 63 Kat: 6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Oymak Plastik Cerrahi Kliniği
Valikonağı Cd. No:29 Emir Apartmanı Kat:3 Nişantaşı, • Harita
Klinik
Barbaros Mahallesi Morsümbül Sokak Deluxia Palace No:5/A d:338, İstanbul • Harita
Reşat Altuğ Aktaş Muayenehanesi
Zuhuratbaba, İncirli Caddesi Bayrak Apartmanı No:89 D: 7,, İstanbul • Harita
aret çerçi özkan muayenehanesi
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy • Harita
Medical Park Göztepe Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaE5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Esentepe Mah. Keskin Kalem Sk. No.1 Şişli / İSTANBUL (Astoria AVM Arkası, Kuveyt Türk Bankası Sokağında), Beşiktaş • Harita
İstanbul Aesthetic Center
Millet Cd. Aksaray, Fatih • Harita
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Nişantaşı, Şişli • Harita
Amirali Nevai Muayenehanesi
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra