Beslenme ve Diyetetik eğitimimi Bahçeşehir Üniversitesi’nde tamamladım. Eğitim sürecimde istanbul tıp fakültesi çapa eğitim ve araştırma hastanesi ve özel Acıbadem hastanelerinde klinik deneyim kazandım. Fonksiyonel beslenme, hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, çocuk hastalıklarında beslenme ve bariatrik cerrahi alanlarında eğitimler ve sertifikalar aldım. Şu anda Bahçeşehir Üniversitesi’nde tezli yüksek lisans yapıyor ve uzmanlık sürecime devam ediyorum.
Mesleğime Özel A Plus Bahçelievler Hastanesi'nin diyetisyeni olarak devam ediyorum. Yüz yüze ve online beslenme danışmanlığı hizmeti veriyorum.
Danışanlarımla katı diyet listeleri yerine, yaşam tarzına uygun ve sürdürülebilir bir beslenme sistemi oluşturmayı hedefliyorum. Amacım sadece kilo vermek değil; vücudu dengelemek, iyileştirmek ve doğru beslenmeyi öğretmek.
Uzmanlık alanlarım;
• Kilo yönetimi (kilo alma & kilo verme)
• İnsülin direnci ve diyabet
• Tiroid hastalıkları (özellikle Hashimoto)
• Bariatrik cerrahi öncesi ve sonrası beslenme
• Bağırsak sağlığı (şişkinlik, kabızlık, IBS vb.)
• Fonksiyonel beslenme yaklaşımı
Çölyak Hastalığında Beslenme
Ön Görüşme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
A Plus Hastanesi
Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:373, Bahçelievler, İstanbul 34188
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Ana Sigorta
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
Ö
ö....s
Bu sürece başlarken açıkçası düzenli beslenmeyi sürdürebilecek miyim diye biraz endişeliydim. Ancak diyetisyenimin yaklaşımı sayesinde kısa sürede ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Bana hazır ve herkese uygulanabilecek bir liste vermek yerine, yaşam tarzımı ve ihtiyaçlarımı dikkate alarak ilerlemesi benim için en önemli noktalardan biri oldu.
Her görüşmede kendimi değerli ve anlaşılmış hissettim. Sadece tartıdaki değişime değil, sürecin tamamına odaklanması ve motivasyonumu hiç düşürmemesi gerçekten çok güzel. Zorlandığım zamanlarda çözüm bulması ve beni desteklemesi sayesinde sürece devam etmek çok daha kolay oldu.
Kendimdeki değişimi gördükçe daha da motive oluyorum. Hem fiziksel olarak hem de beslenme konusunda bana çok şey kattı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Emeği, ilgisi ve güzel enerjisi mükemmeldi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.• A Plus Hastanesi • Diyetisyen Randevusu •
Diyetisyenimle sürece başladığım ilk günden itibaren ilgisi, güler yüzü ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Beslenme alışkanlıklarımı ve günlük rutinimi detaylı şekilde değerlendirerek bana özel, uygulanabilir bir program hazırladı. Zorlayıcı ve sürdürülemez listeler yerine hayatıma kolayca uyum sağlayabileceğim bir düzen oluşturması süreci çok daha keyifli hale getirdi.
Her görüşmede gelişimimi detaylı takip ediyor, zorlandığım noktaları dinleyerek gerektiğinde programımı yeniden düzenliyor. Bu süreçte hem güzel sonuçlar aldım hem de doğru ve dengeli beslenme konusunda çok şey öğrendim. İlgisi, bilgisi ve motivasyonu için çok memnuniyet duydum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• A Plus Hastanesi • Bölgesel Zayıflama •
g...
Uzmanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Zaten bir diyetisyen arayışındaydım ve bu arayışı Yağmur hocayla sonlandırdım. Ben PCOS hastasıyım. Sendromum ve sendromun getirdiği şeker hassasiyeti sebebiyle çok fazla kilo almıştım ve sürecimi sağlıklı bir şekilde kontrol altına almak istediğim için başvuruda bulundum. Sürecim Yağmur hocayla beraber olumlu geçmekte; fiziksel ve enerji bakımından bile birçok şey değişti. Kendisinin seans sırasındaki enerjisi, ilgisi ve değeri çok özel. Onunla geçirdiğim seanslardan sonra daha da kararlı ve hırslı olmaya başladım. Çevreme tabii ki hem tavsiye ediyorum hem de tavsiyede bulunuyorum.
n...
Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Yağmur Hanım’dan çok memnun kaldım. İlgisi, alakası ve bilgisiyle beni ikna etti. Yaz sonuna doğru kendisiyle tekrar görüşmek istiyorum.
a...
Yağmur Hanım'a sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Başlarda tereddüt ettim ama tanıdıktan sonra gerçekten ikna oldum. Gıdalara ve ne nasıl yenir, ne ile yenir çok hâkim. Kendisinin yolu bahtı açık olsun. Çevremde tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum.
C
cü...u
Bu zahmetli ve uzun diyetimizde, Yağmur hanım aklın yaşta değil başta olduğunu bize öğretti. İlgisi ve tecrübesi harika
• A Plus Hastanesi • Online Diyet •
mu...u
Sadece bir diyet listesi değil, bana yepyeni bir yaşam tarzı kazandırdınız.Güler yüzünüz ve bitmeyen enerjinizle her randevuya koşa koşa gelmemi sağladınız.Yasaklarla dolu bir süreç yerine, severek ve doyarak zayıflamayı sizinle öğrendim.En umutsuz anlarımda bile beni motive ederek kendime inanmamı sağladığınız için minnettarım.Sizinle çalışmak, kendime yaptığım en iyi yatırım ve hayatımın dönüm noktası oldu.
• A Plus Hastanesi • Kilo Verme Diyetleri •
Tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Çok bilgili, ilgili ve güler yüzlü bir diyetisyen. Her soruma sabırla cevap verdi, süreç boyunca hep destek oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• A Plus Hastanesi • Bölgesel Zayıflama •
T
tu...l
Çok ilgili ve detaylara önem veren size en uygun şekilde listeyi şekillendiren bir diyetisten.
• A Plus Hastanesi • Diyetisyen Randevusu •
C
ca...
Memnun kaldım. Listeleri güzel ve anlayışlı tavsiye ederim
• A Plus Hastanesi • Diyetisyen Randevusu •
Yağmur Ataman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur Ataman, Diyetisyen. Size Yağmur Ataman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Yağmur Ataman adresi nerede?Yağmur Ataman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:373 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur Ataman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yağmur Ataman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yağmur Ataman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur Ataman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yağmur Ataman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur Ataman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur Ataman hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Yağmur Ataman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur Ataman hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur Ataman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.