İstanbul, Psikiyatri
Uzunçayır Cad. No:6 Hasanpaşa, İstanbul • Harita
İstanbul Okan Üniversitesi
Süleymaniye Cad.No:19, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
Eskiedirne Asfaltı Hürriyet Mahallesi, 124/B ve 255. Sokak No:16, İstanbul • Harita
İstanbul Şafak Hastanesi
Kazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2, Zeytinburnu • Harita
Özel Balıklı Rum Hastanesi
Sinan Ercan Cad.No:29 Kazasker, İstanbul • Harita
İstanbul Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi · Daha fazlaAlemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul • Harita
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:37, İstanbul • Harita
Ece Türkyılmaz Uyar Muayenehanesi
Memorial Ataşehir Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Memorial Ataşehir Hastanesi
Poyracık Sokak, No:63/7 Nişantaşı, Şişli • Harita
Gülay Solakoğlu Muayenehanesi
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy • Harita
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBüyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Abdi İpekçi Caddesi No: 5/3 Nişantaşı, Şişli • Harita
Bilgen Terapi Enstitüsü
Suadiye Mahallesi Bağdat Cad. Küçükağa Sokak Ş. Bakkal Ağa Apt. No-4 D-9, İstanbul • Harita
İkarus Tıp Merkezi
Naci Kasım Caddesi No: 1/4 Bahçelievler / İstanbul, Samsun • Harita
Özel Psikomer Psikiyatri Merkezi
Özel Dr. Osman Köklü Dahiliye Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kulak burun boğaz · Daha fazlaKızılay Meydanı. No:2 Beyoğlu / İstanbul / Türkiye, İstanbul • Harita
Özel Dr. Osman Köklü Dahiliye Merkezi
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad. No:368 Kat:6 D:25 Çiftkurt Apt., İstanbul • Harita
Self İstanbul Psikoterapi Merkezi
Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3, İstanbul • Harita