Diyetisyen Rabia Yıldırım lisans öncesi öğrenimlerini tamamladıktan sonra Yüksek İhtisas Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü tamamlayarak Diyetisyen unvanı almıştır.

Üniversite eğitimi sürecinde: Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi birçok üniversite hastanelerinde; Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Özel Medical Park Hastanesi olmak üzere birçok devlet, özel hastane ve ofislerde tıbbi beslenme tedavileri ve hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, enteral-parenteral beslenme, anne çocuk beslenmesi, kurum mutfağı ve toplu beslenme sistemleri alanlarında eğitim alarak ve uzun dönemli stajlar yapmıştır. Lisans tezini "Covid-19 ve D vitamini" konusunda yaparak pandemi dönemindeki beslenme ve vitamin eksikleri arasındaki ilişki üzerine bir çok çalışma yapmıştır.

Öğrenim hayatı süresince ve mezun olduktan sonra, "Tiroit Hastalıklarında Beslenme", "Anne ve Çocuk Beslenmesi", "Bağırsak Hastalıklarında Beslenme", "Beslenme ve Psikoloji İlişkisi", "Diyabet ve Beslenme" konulu eğitimlere katılarak kendini geliştirmiştir.

2021 Yılında, Ankara'da Rabia Yıldırım Beslenme Danışmanlığını kurmuş olup, sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Dyt. Rabia Yıldırım

Ehlibeyt mahallesi Ceyhun atuf Kansu caddesi köprülü iş Merkezi no :118 ,kat 3, Daire no: 12, Çankaya, Ankara 06530

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Ehlibeyt mahallesi Ceyhun atuf Kansu caddesi köprülü iş Merkezi no :118 ,kat 3, Daire no: 12, Ankara

Dyt. Rabia Yıldırım

İlk olarak Rabia Hanım’ın güleryüzü ve samimiyeti sizi karşılıyor. Her hafta daha farklı nasıl bir diyet listem olabilir derken, gerçekten her hafta farklı alternatifler ile yaşam tarzıma uygun , uygulanabilir yeni listeyi Rabia Hanım özenle hazırlıyor. Alternatif tarifler , farklı seçeneklerle sıkılmadan ve yüksek motivasyonla diyete devam edebiliyorsunuz.

• Dyt. Rabia Yıldırım Diyetisyen Randevusu  •

• B

Rabia Hanım ile 3 ayın sonunda hedeflediğimiz kiloya ulaştık. Ben tam anlamıyla uyup dinleseydim Rabia Hanım'ı daha fazlasınıda başarabilirdik. Ama O her seferinde yargılamadan pes etmeden beni motive etmeye devam etti.Bu süreçte içtenliği,güler yüzü,ilgi alakası ve çabalarından dolayı taktirlerimi sunuyorum. Tecrübesiyle hayatıma yeni bir yeme alışkanlığı kazandıran Rabia Hanım'ı işlerini bu derece önem ve titizlikle yapmalarından dolayı tebrik ediyor, memnuniyetimi bildiriyor ve herkese de tavsiye ediyorum. Tüm güzellikler sizlerle olsun.

• Dyt. Rabia Yıldırım Diyetisyen Randevusu  •

• R

Çevremdeki kişilerin tavsiyesiyle buldum Rabia Hanım'ı. Evlendikten sonra aşırı şekilde kilo aldığım için Rabia Hanım'la çok güzel kilolar verdim. (1 ayda -8.5 kg) Hem diyet hem de cihazlarla ilerliyoruz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, ben çok memnunum.

•  •

Rabia Hanıma bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Gayet memnunum seanslarımızdan. Sürekli ek seans da alıyorum zaten. Yaklaşık 15 kilo verdim, çevreme de tavsiye ediyorum.

• T

Rabia Hanım'ı sosyal medya reklamında gördüm. Ems için arayışım vardı. Ön görüşme yaptım, sonra seanslara başladık. Yaklaşık 1,5-2 aydır devam ediyorum ve çok memnun kaldım. Ciddi anlamda incelme yaşadım. Çevreme tavsiye ediyorum.

• I

Rabia hanım ile yollarımız en çaresiz ve mutsuz olduğum dönemde birleşti. İyi ki de tanımışım onu. 4 aydır sayesinde çok güzel kilolar verdim, hala da devam ediyorum. İşini hakkıyla yapan, motive edici bir diyetisyen.

•  •

Düğünümüz vardı ve aldığım elbisenin içinde bir türlü kendimi mutlu hissedemiyordum. Düğüne 2 hafta kala arkadaşım sohbet anında bana Rabia Hanım'ı önerdi. Ben de hemen Rabia Hanım'ı aradım, sürece başladık. 2 hafta gibi kısa bir sürede 4,5 kg yağdan kilo verdim. Hem yazdığı diyete harfiyen uydum hem de seanslarımı düzenli aldım. Şu an hala devam ediyorum, ideal kiloya ulaşana kadar devam.

•  •

Rabia Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım, kilo verme sürecinde profesyonel bir destek almak istiyordum. Rabia Hanımın 2 aydır danışanıyım. Süreçten çok memnunum, kendisi çok ilgili ve her zaman güler yüzlü. Aklıma takılan her soruda bana cevap veriyor. Seanslarıma geç kalsam dahi bunu hoşgörü ile karşılıyorlar. Aynı zamanda çok temiz ve düzenli bir ofisi var. Hem cihaz hem diyet desteği ile çok iyi bir süreç geçirdim. Çevrene mutlaka tavsiye edebilirim, gerçekten çok samimi ve listeleri de çok güzel.

• Ş

Sosyal medya sayesinde ulaştım. Kilo olarak fazlam vardı ve onunla birlikte bu fazlalıktan kurtuldum. Hocam çok tatlı ve ne zaman bir soru sorsam hemen bana dönüş yaptı. Kendisi çok tatlı bir hoca, iyi ki tanıdım onu.

• H

Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım ve tanıştım. Kilo verme amacıyla başvurdum ve gayet güzel giden, hala devam eden bir sürecimiz var. Tabii ki kendisini çevreme öneriyorum. Kendisinin seanslarda çok ilgili, içten ve samimi yaklaşımı mevcut.