Kardelen Mah. 2026 Cad. (Haydarcan Kılıçdogan Cad) Renklievler Sitesi No:1/2 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
Hakkımda
2021 yılında Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden mezun oldum.
Ankara Özel A- Life Hastanesinde toplum beslenmesi, yetişkin hastalıkları, gebelik ...
Okullar / Eğitimler
- Nuh Naci Yazgan üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Beslenme ve Diyetetik
Bilinen Diller
- İngilizce
Diyetisyen Randevusu
Kardelen Mah. 2026 Cad. (Haydarcan Kılıçdogan Cad) Renklievler Sitesi No:1/2 Batıkent, Ankara
Dyt Senanur Doğan
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Senanur Doğan- Batııkent
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
rü...
Senanur hanımla 81 kiloyken tanıştık Ben tiroit hastasıyım kilo vermem epeyce zor.Kendi başıma 1kilo bile vermeyi becerememistim.Fakat senanur hanım hastaliğima yönelik düzenlediği listelerle şimdi 76 kiloyu gördüm tabi daha 2ay oldu yolumuza devam ediyoruz hedefe daha var .Ben bu sürecte senanur hanımla devam edeceğim. Ayrıca kilo verme sürecinde sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için uzman desteği almakta çok önemli tabi ben verdiğim kilonun hepsini yağdan verdim mesela.Senanur Doğan gönül rahatliği ile sizlere tavsiye edeceğim bir diyetisyen
hi...r
Hamilelik kilolarımı uzun zamandır tatlı krizi nedeni ile veremedim. Hocamla Yaklaşık beş haftadır diyet surecindeyim 6 kiloya ve tatlı krizlerine veda ettim yolumuz uzun bilinçli ve sürdürülebilir beslenmeyi öğrenme sürecinde motivasyonumu oldukça yükseltti benim gibi tatlı krizleriniz ve duygusal yeme bozukluğunuz varsa hocamı tavsiye ederim
d....a
Ben bu sürece başlamadan evvel bana diyet yapmak imkansız gibi geliyordu Çünkü sürekli iş hayatımın yoğunluğundan dolayı zamansız ve ne yiyeceği anlık değişen bir yapım ve şartlarım vardır. Sonra Diyetisyen Senanur Hanımla tanıştım bu süreçte ilk zamanlar bana bir diyet programından daha çok hayatın normal beslenme yapısını aşıladı. Ve ara kaçamaklarda bile süreci çok iyi yönetti. Hiç aç bırakmadı öğünlerimi de hep benim yapıma uyğun olarak hazırladı. Sağolsun ben toplamda 40-45 gün gibi bir sürede (Tabi bunun 15 günü şehir dışında yollarda) toplamda 7 kg verdirip ve bunun 5,5 kg nı Yağdan verdirdi. Çok ince fikirli ve çok ilgili bir diyetisyen. Anlık öğünlerde bilr en ufak soruya bile sebepleri ve sonuçları ile birlikte cevap verip sürece çok hızlı bir şekilde hazır olmanızı sağlıyor. Benim beslenme alışkanlığımı bile çok olumlu yönde değiştirdiği için kilo bile almadım. Kendisi mükemmel bir kişiliğe sahip,
de...r
Kronik rahatsızlıklarım var, kronik kabızlıkdan dolayı metabolizmam yavaş ve kan sulandırıcı ilaçtan dolayı k vitamininden fakir beslenmeliyim bu yüzden detoks yapamıyorum. Spor olarak Sadece yürüyüş yapabiliyorum. Bunlara rağmen bana özel hazırladığı öğünler sayesinde yağlanmam azaldı ve bağırsaklarım iyi çalışıyor. Çözüm odaklı, farklı alternatifler sunuyor. Diyette yasak yok. Diyet gibi değilde sağlıklı menüleri sunuyor yeseniz bile onu nasıl tolere edeceğinizi anlatıyor. Sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim kesinlikle yiyemem dediğim besinleri severek tüketiyorum. Ekmek yemeden aldığım kiloyu şimdi ekmek ve dondurma yiyerek veriyorum. Yıllardır doğru bildiğim yanlışları defalarca, sabırla anlatarak değiştirdi. Sürekli ilgili öğünlerimi benim isteklerime göre hazırlayıp sonraki seansa kadar sıkı bir şekilde takip ediyor. Her öğün fotoma mutlaka yorum yapıyor ve motive ediyor. Mesleğinin hakkını veriyor ve gerçekten sizi önemsiyor. İşinin ehli, bilgili bir
Diyetisyen.Tavsiye ederim
ca...
Senanur hanım iletişimi, diyaloğu, güzel güzel bir diyetisyendir.3 aylık kısa bir çalışmamız oldu.Bu süreçte benim bir çok kez hastalık geçirmeme rağmen 5 kilo verdim ve bunun 4 kilo ya yakınını yağdan verdim.Kiloya bağlı nefes darlığı, çabuk yorulma, miğde rahatsızlıklar gibi sıkıntılarımın birçoğu kendisi ile çalıştığımız süreçte yok oldu.Sağlıklı beslenme adına ondan çok şey öğrendim ve hayatıma kattım.Onun vermiş olduğu beslenme düzenini yaşıyorum şuanda dahi.Hayatımdan zararlı olan birçok şeyi çıkardım.Faydalı olduğunu bilmediğim bir çok gıdayı aldım hayatıma.Benim özel nedenlerimden dolayı çalışmamız sonlandı ama sorunlarım ortadan kalktıktan sonra en kısa zamanda yine kendisi ile çalışmayı çok isterim.Kendisini sadece kilo vermek isteyenlere değil, sağlıklı beslenmeyi hayatına sokmak isteyen herkese öneririm.Kendime yaptığım en iyi ödül ve iyilik olarak görüyorum ondan öğrendiğim sağlıklı beslenme önerilerini
Senanur Hanım'a sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek amacıyla başvurdum. Sürdürülebilir ve pratik diyetler uyguladı. Randevularımızd beni sabırla dinledi ve taleplerime uygun bir diyet hazırladı. Her zaman ulaşılabilir olduğu için her soruma hızlıca cevap aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
oğ...n
Senanur Hocam ile yaklaşık 5 aydır diyet programlarımızı sürdürmekteyiz. Randevularımızda diyet programları ile alakalı kendisinin göstermiş olduğu tatlı sert fakat disiplinli yaklaşım, diyet sürecini sürdürülebilir ve etkin kılıyor.
Randevu dışında da ilaveten, öğünlerde yaşanan spontan değişimler için gün içerisinde tüketmemiz gereken besinler ile alakalı bilgi alabiliyorum.
Ayrıca hocamızın randevu sırasındaki ve randevu sonrasındaki sıcakkanlı ve yapıcı yaklaşımı, diyet sürecinin daha stressiz devam etmesine yardımcı oluyor.
a....a
Hiç diyet yapmamış biri olarak yapılan yorumlara göre bulduğum Senanur hanımla kilo vermek için başladığımız 2 aylık diyet sürecinde ve devamındaki kilo koruma programında toplam 10.5 kilo verdim ve bu süreçte aç kalmadan bunalmadan sağlıklı beslenerek kilo verdim sağlıksız atıştırma isteğim bitti. Sürecimizin bitmesine rağmen yeme düzenim değiştiği için kilo almadığım için çok mutluyum. Kendisi sıkılmadan her gün yeme düzenimi kontrol etti. Kilo vermek isteyen ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese tavsiye ederim.
ay...
Senanur hanımı internette araştırırken buldum. Kendisi ile ürik asit yüksekliğim sonrası tedaviye başladık benim hedefim 8-9 kilo vermek iken senanur hanım sayesinde 20 kiloya yakın bir kilo verdim kendisinin tedavisi sayesinde çok mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşıyorum.
ş.....
Harika biri Güler yüzlü sorduğum her soruya anında cvp veriyor yardımcı oluyor benı zorlamıyor ve kendımı rahat hissediyorum kılo verımım güzel çok fazla incelmem oldu ve kişiye göre dıyet hazırlıyor Buda benım hoşuma gıdıyor kendımı diyette gıbı hıssetmıyorum
Hakkımda
2021 yılında Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden mezun oldum.
Okullar / Eğitimler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler