Anlaşılmak ve dinlenilmek hepimizin ortak ihtiyacıdır. Psikoterapi, bu ihtiyacı karşılamak için güvenli, yargısız ve samimi bir alan sunar. Aynı zamanda kendinle tanışmanın en güçlü yollarından biridir. Çoğu zaman hayatın içinde pek çok rolün peşinden koşarız; işimizi, ilişkilerimizi, sorumluluklarımızı yerine getiririz. Ama kendimize dönüp bakmak, ne hissettiğimizi, neden böyle davrandığımızı, hangi duyguların bizi yönlendirdiğini fark etmek çoğu zaman en sona kalır. Oysa kendinle tanışmak, yaşam yolculuğunun en değerli adımlarından biridir.
Terapi süreci, seni seninle buluşturan bir yolculuktur. Bu süreçte davranışlarını, duygularını ve düşüncelerini daha yakından görme fırsatı bulur, yaşamındaki tekrar eden örüntüleri fark edersin. İhtiyaçlarını tanımak, sınırlarını belirlemek, yüklerini paylaşmak ve hayatını anlamlandırmak için terapide güvenli bir alan açılır. Terapi bazen bir çıkmazda yönünü bulmana, bazen de zaten yürüdüğün yolda daha sağlam adımlarla ilerlemene yardımcı olur. Yalnız olmadığını, yeniden ayağa kalkmak için sebeplerinin olduğunu, sevebileceğini ve sevilebileceğini fark etmek çoğu zaman terapi odasında başlar.
Bu yolculuğa başlamadan önce merak ettiklerini keşfetmek istersen, profilimde sana rehberlik edecek içerikler bulabilirsin. Videolar bölümünde hazırladığım “Terapiye Başlamadan Önce” serisinde, terapiye başlamadan önce aklına gelebilecek bütün soruların cevaplarını bulabilirsin. Ayrıca makaleler bölümünde ise psikopatolojiler hakkında bilgilendirici yazılar paylaşıyorum; böylece farklı psikolojik zorluklar hakkında okumalar yapabilir, sürece dair ön bilgi edinebilirsin.
Unutma, kendinle tanışma yolculuğu çoğu zaman sadece bir adımla başlar. Belki de bugün attığın küçük bir adım, yarın hayatında büyük bir değişime dönüşebilir.
- Depresyon ,
- Sigortası olan hastalar
Cihangir Mahallesi, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
s....ş
Ağrılarım vardı, oğlumun tavsiyesi üzerine başvurdum. Seanslar sayesinde ağrılarım geçti. 3 senedir gidiyorum, farklı konular için çalışıyoruz. Ailesel sorunlarım ve geçmiş travmalarım üzerinde duruyoruz. Çok faydasını gördüm. Ubeydullah Bey mükemmel bir insan. Profesyonel olduğunu düşünüyorum. Bilgisi ve tecrübesi gayet iyi, memnunum kendisinden.
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Sürecinizin ne kadar ağrılı geçtiğini ikimiz de uzun yıllardır tecrübe etmekteyiz. Lakin her geçen vakit acının yerine mutluluğu davet ediyor. Yıllardır kalkmayan bir kolu bugün hareket ettirebilmenin kıvancını yaşıyoruz. Sürecimizin geri kalan kısımlarını da en güzel bir biçimde tamamlayabilmemizin dileğiyle. Esenlikler dilerim.
P
p.....
Übeydullah Bey'den yaklaşık bir yıldır danışmanlık alıyorum. Ben kendisine yalnızlık korkularımı yenmek ve yapmam dediğim şeyleri yaptığım bir süreçte bazı hatalardan dönmek için başvurdum. Hayatımda ters giden şeyler olduğunu bilemediğim bir dönemdeydim. Kendisi devam eden bu süreç boyunca hiçbir zaman yargıcı olmadı, ne hata yaparsam yapayım bir şekilde günün sonunda doğru yolu bulacağımı inandırdı ve gerçekten de öyle oluyor. Kısa bir süreç değil, birkaç ayda veya seansta her şeyi toparlarım diye düşünülmemesi gereken bir süreç. Ancak zaman içinde gerçekten hayatınızda bir takım hareketleri sırasında farkında olmadan kendinizi daha başka gözlemlediğiniz ve değerlendirdiğiniz, ona göre hareket ettiğiniz bir bilinç seviyesine yavaş yavaş çıktığınız bir süreç diyebilirim.
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Terapi yolculuğunun en kıymetli (ne yazık ki meşakkatli) yanı, insanın kendi hayatına dışarıdan bakabilmeyi yavaş yavaş öğrenmesidir. Bu farkındalık arttıkça, eski korkuların yerini daha sade bir güven alır. Siz de bu sürecin sabrını ve emeğini taşıyorsunuz. Önünüzdeki dönemin daha sakin, daha kendinden emin adımlarla geçmesini dilerim. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle…
a...
Stres altında kekemeliyordum. Bu rahatsızlığıma istinaden bir arkadaşım bana Ubeydullah Bey’i önerdi. Kendisi ile başlangıçta 20 seans üzerinde anlaşmıştık. Fakat süreç benim için o kadar iyi geçti ki devam etmek istedim ve şu an 5. senemizi geçmiş vaziyetteyiz. Kekemelik sorunumu tamamen aşmış durumdayım. İş, aile ve ikili ilişkiler gibi birçok konuda kendimi tek başıma geliştiremeyeceğim kadar geliştirdim. Birçok konuda geçmişte yaşadıklarım, gelecekte alacağım kararları büyük oranda etkilemiyor. Aklında soru işareti olan herkesin 1 seans denemesini öneririm.
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Bir yolculuğun değeri, sonundaki ödülün güzelliğinin başta fark edilememesiyle ölçülür. Çoğumuz terapiye belirli bir psikopatolojiden kurtulmak için geliriz. Ancak ilerledikçe fark ederiz ki hayatımızda ulaşacağımız en büyük ödül aslında kendimizle tanışmaktır. Meslek pratiğimde, insan ruhunu tanımama ve öğrenmeme en çok katkı sunan danışanlarımdan birisiniz. Bu süreç için teşekkür ederim. Kazanımlarınızın daima sizinle olmasını dilerim.
bü...
Kendisiyle 9 Seans yaptık ve sonrasında sürece başka işleri olduğu için devam edemeyeceğini söyledi ve başka bir psikoloğ önerdi. Ben böyle bir tavrı profesyonel bulmadım. Başta önerdiği psikoloğ ile başlamayı tercih ederdim. Terapi yarım bırakıldığı için bir faydasınıda göremedim.
• Psikodoor Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Bir terapistle bir danışanın başladığı terapi yolculuğunun gidişatına karar vermesi için birbirlerini belirli bir süre tanımaları gerekmektedir. Benim kendi mesleki pratiğimde bu süreç 10 seanslık/haftalık bir süreci kapsamaktadır. Lakin gereklilikler ne olursa olsun sizinle olan çalışma pratiğininin geri bildirimini; yeterince açıklayamamış, süreci ihtiyacınız olan bir süreye yayamamış ve günün sonunda sizin için terapiler konusunda olumsuz bir tecrübe/his oluşturmuş durumdayım. En içten dileklerimle özür dilerim. Hayatınızın da esnelikler içinde olmasını dilerim.
Ubeydullah beye 2,5 aydır terapiye geliyorum.Bu kadar erken sonuç alacağım aklıma gelmezdi.Bütün hayatım değişti.Ailemle ilişkilerim,hayata bakışım,çevremle kurduğum iletişim bambaşka oldu.Korkularım yerini cesarete;endişelerim kaygılarım yerini güvene bıraktı.Kendimi tanımam,hayat enerjimin yükselmesi en büyük kazancım ve bunun için teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.İnsan olmanın hakkını veren,saygılı,hürmetkar,işinde disiplinli en iyi yerlere ve değere sahip olmayı hakeden UBEYDULLAH YILDIZ.
• Psikodoor Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Güzel tanımlamalarınız için teşekkür ederim. Terapi sürecinde ilerlerken her bir dönüm noktasında farklı bir bilince uyanırız ve mutluluğa daha da yakınlaşırız. Terapiniz devam ettikçe siz de bu süreçlere aşama aşama tanık olacaksınız. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle...
Kendini bilmeyen ne biliyorsa bildiğini sanır ve büyük bir yalanın yanılsamanın içinde yüzmeye ya da çırpınmaya devam eder. Hem kendine hem de çevresindekilere zarar vermekten öteye gidemez. En kötüsü de bunun farkında olamaz. Peki, kendini bilmenin yolları nelerdir ve de gereçk sağlığa erişmenin? Ubeydullah Bey, bu yolları keşfetmenizi sağlayacak işinde gerçek anlamda uzman olan bir kişi. Sorunun kaynağına inmemizi sağlayan, tedavi sürecine çok hakim, üst düzey bir diyalog içerisinde danışanına mesafe aldıran bir uzman. Onun sayesinde, yeniden herşeye başlamak benim için harika bir duygu. Kendisine çok teşekkür ederim, terapinin ne kadar önemli olduğunun ve kişiye neler katabileceğinin farkında olan bir kişi olarak herkese tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Bütün terapiler özünde ve nihayetinde kişinin kendisini bilmesini vaat eder. Sizin terapi yolculuğunuzu ciddiye alıp, sonuna kadar götürmeniz; kendinizle tanışmak gibi insanın hayatında sahip olacağı en önemli hediyelerden birine kavuşmanızı sağladı. Güzel yakıştırmalarınız için teşekkür ederim. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle...
Hasta
İyi kalpli samimi ve rahatlatan birisi en önemli özelliği çok güzel empati yapıp beni anlaması benim için.
• Online Danışmanlık • •
Y
y....
10 senedir farklı psikolog ve psikiyatristlere gittim ve böyle bir terapist görmedim. Abartmak için değil gerçekten sizi müthiş bir şekilde anlıyor ve yardım ediyor. İçine girdiğiniz girdaplardan sizi kurtarıyor. Bence Türkiye'de çok ünlenmesi ve fark edilmesi gerekiyor. Yüzde 100 güvenebilir ve gönül rahatlığıyla terapi alabilirsiniz. Hayattaki en büyük şansım Ubeydullah bey oldu. Bu yorumu da bana kimse yazdırmadı ve kendi düşüncelerim tamamen.
• Online Danışmanlık • •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle...
m....y
Hayatımda her şey kötüye gidiyor ve kendimi günden güne kötü hissediyordum. Pskilojimin iyi olmadığını düşündüğümde bir uzmandan yardım almak istedim . Daha önce psikiyatristle görüşmemin bana bir katkısı olmamıştı ama Ubeydullah bey ile olan görüşmeler bana bazı şeylerin nedenlerini ve aebeplerini anlamam konusunda yardımcı oldu ve beni biraz rahatlattı . Kendisi işini çok profesyonel bir tutum sergiliyerek yapıyor ve olabildiğince açık ve net. Beni daha önce kimsenin anlamadığı kadar iyi anladığını düşündüm kendimi anlattıkça.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Anlaşılmak hepimizin ortak beklentisi, iyi dilekleriniz teşekkür ederim. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle...
Çok sıcak ve ilgili bir karşılamayla başlayıp son ana kadar aynı şekilde devam etti. Kendimi orada fazlalık hissetmedim ya da zamanla alakalı, orada bulunmamla alakalı huzursuz olmadım. Bu benim için çok önemliydi. Cevap vermek, hemen çözüme kavuşturmak için değil gerçekten anlamak için dinlemesi ve bunu açıkça görmem çok özeldi.
• Psikodoor Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Uzm. Kl. Psk. Ubeydullah Yıldız
Anlaşılmak hepimizin ortak ihtiyacı. Bir terapiyi sağlıklı kılan, terapist ile danışanın arasında kurulmuş, anlaşılmaya dayalı ilişkidir. Güzel tanımlamalarınız için teşekkür ederim. Kazanımlarınızın hep sizinle olması dileğiyle...
Ubeydullah Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ubeydullah Yıldız, Psikoloji. Size Ubeydullah Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi.
Ubeydullah Yıldız adresi nerede?Ubeydullah Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Moda Mahellesi İstanbul
- Cihangir Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ubeydullah Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ubeydullah Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ubeydullah Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ubeydullah Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ubeydullah Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Ubeydullah Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ubeydullah Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ubeydullah Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ubeydullah Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ubeydullah Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ubeydullah Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Ubeydullah Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.