İstanbul, Radyolog
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaOsmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Çevre Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaCemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Cevizli Mahallesi E5 Karayolu Cevizli Yanyol Filyokuşu No:22, İstanbul • Harita
Radiologica Görüntüleme Merkezi
Özel Vital Hospital
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Özel Çağıner Hastanesi
Radyoloji, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi
Özel Remedy Hospital
Radyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji · Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Neolife Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaNisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent, Beşiktaş • Harita
Neolife Tıp Merkezi
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaCafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaSanayi Mah. Şahinler Sok.No:23, İstanbul • Harita
İstanbul Kağıthane Devlet Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Güzelbahçe Sokak No:31 Nişantaşı K-2 Teşvikiye, İstanbul • Harita
Özel Medmar Görüntüleme Merkezi
Özel Tuzla Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaYayla Mah. Vatan Cad. No: 93, İstanbul • Harita
Özel Tuzla Hastanesi
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Memorial Etiler Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi · Daha fazlaNisbetiye Mahallesi Nispetiye Cad. Erdölen İşhanı No. 38, İstanbul • Harita
Memorial Etiler Tıp Merkezi
Özel Eyüp Haliç Hospital
Radyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaAtatürk Caddesi No:54 Alibeyköy, Eyüp • Harita
Özel Eyüp Haliç Hospital
19 Mayıs Caddesi No: 4-5, Şişli • Harita