Türk Diyabet ve Obezite Vakfı (TUDOV), Türkiye Obezite Araştırma Derneği, Türk Diyabet Cemiyeti, Diyabet Diyetisyenleri Derneği, Metabolik ve Bariatrik Cerrahi Diyetisyenler Derneği (MBCDD) ’nin üyesidir.
Çalıştığı alanlar;
· Obezite Beslenme Tedavisi
· Diyabet Beslenme Tedavisi
· Karbonhidrat sayım eğitimleri
· Kronik hastalıklarda Beslenme
· Çocuk ve ergenlik dönemi obezite ve sağlıklı beslenme tedavisi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:279 Muhtar özkaya Sitesi A blok Kat :2 D:3 Kadıköy, Kadıköy, İstanbul 34728
- Sigortası olan hastalar
Online Diyet
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:279 Muhtar özkaya Sitesi A blok Kat :2 D:3 Kadıköy, İstanbul
Online Görüşme
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
bu...u
Sağlıklı ve kontrollu yontemiyle keyifli bir zayıflama süreci oldu.
• Mine Telek Muayenehanesi • Diyetisyen Randevusu •
Mine hocamla kilo veremediğim zor bir zamanımda tanıştım ama kendisi beni o kadar güzel rahatlatıp harika sonuçlar almamı sağladı ki kendisini çok seviyorum
• Mine Telek Muayenehanesi • Troid Hastalıklarında Beslenme •
Sağlıklı zayıflama konusunu bilimle harmanlayan ve bunu yaparken hem maddi hem manevi anlamda hastalarına değer veren bir uzman. Görüştüğüm en iyi ve en dolu diyetisyen bu saatten sonra aklıma başka birisi gelmez bile.
n,...g
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Mine Hanıma danışmak oldu.Bana sadece kilo verdirmediniz, aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmemi sağladınız. İlginiz, sabrınız ve pozitif yaklaşımınız benim için çok kıymetli .
• Mine Telek Muayenehanesi • Diyetisyen Randevusu •
Deneyimli bilgili güler yüzlü diyetisyenimiz üzmeden sıkmadan hazırladığı diyet listeleri harika
ha...r
Çok uzun süre eşimin soğuk terlemelerini araştıyorduk endekronoloji doktorlarına göre herşey normaldi ama ters giden birşey vardı hatta başka branş doktorlarınada gittik angiyolar yapıldı ama hala geçmedi. Sonra arkadaşımın önerisi ile Mine hanım ile tanıştık. Şeker yükleme testimiz ve bir sürü testlerimiz ile değerlendirdi ve birkaç haftada normale döndük. Ayrıntılı açıklamaları ve doyurucu menüleri çok kolay diyet yaptı.
C
ce....
Ailemizin tatlı diyetisyeni Mine Hanım'ın en sevdiğim özelliği sizi diyete değil, diyeti sizin hayatınıza uyduruyor olması. Alışkanlıklarımın dışına beni zorlamayacak şekilde çıktım ve kısa zamanda istediğim kiloya ulaştım.İyi ki varsınız.
mi...
Senelerdir tanıdığım doktorumdan çok memnunum.. Bana yol gösterici oldu. Pozitif enerjisi, sohbeti, psikolojik olarak danışmam sayesinde davranmam bu süreçte çok faydalı oldu. 22 kiloyu 1 senede verdim. 130 kilodan 108 e düştüm. Hedef kilom 80 yada 85.. Ve bu kiloda kalmak. Artık neleri yiyebilirim biliyorum. Hayat tarzımı değiştirdim. Sağlık için.
bu...u
2015 yılında tanıştım Mine Hanımla. O gün bugündür muayenehanesine çok acil diyetisyene ihtiyacım var deyip panikle acilden giriş yapıp mutlu huzurlu ve keyifli ayrılıyorum. Diyetisyenle kilo veremiyorum ben diyenler bence bakış açınızı değiştirmek için en doğru adres. Mine Hanım doğru beslenmeyi mükemmel bir motivasyonla öğretiyor. Sonrasında güçlü zinde ve farkında olmadan sağlıklı kilo vermiş oluyorsunuz. 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir gibi klasik bir yaklaşımı yok. Bilgisiyle ve tecrübesiyle kişiyi ve metabolizmasını tanıyarak başlıyor işe. Bilimsel çalışmaları yakından takip etmesi ve uygulaması seansları çok keyifli bir sohbete dönüştürüyor. Kilo vermek fit olmak güzel ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli. Bunu sürdürülebilir hale getirmekse en önemlisi. tam da bu sebeple iyi ki yollarımız kesişti dediğim ve sık sık ziyaret ettiğim olmazsa olmazım diyetisyenim.
• Mine Telek Muayenehanesi • Sağlıklı Beslenme •
C
c.....
Mine hanım işinde çok profesyonel, tecrübeli ve samimi bir diyetisyen. Bu nedenle birlikte çalışmak çok keyifli. Doğum sonrası kilolarımı etkili bir şekilde vermem için beni hem doğru yönlendirdi hem de doğru motive etti. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
• Mine Telek Muayenehanesi • Diyetisyen Randevusu •
Mine Telek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Telek, Diyetisyen. Size Mine Telek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri.
Mine Telek adresi nerede?Mine Telek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:279 Muhtar özkaya Sitesi A blok Kat :2 D:3 Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Telek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mine Telek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mine Telek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Telek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mine Telek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Telek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mine Telek hakkında ne düşünüyor?Toplam 98 hasta / danışan, Mine Telek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.