Üniversitede eğitim gördüğü yıllarda klinik tecrübe kazanmak için devlet hastanelerinde, özel kliniklerde ve spor salonlarında gönüllü stajlar yapmış ve gönüllü çalışmalar yürütmüştür.
Lisan eğitimi sonrası fonksiyonel tıp diyetisyenliği eğitimini başarıyla tamamlamış ve otoimmün hastalıklar üzerinde çalışmıştır. Bağışıklık sistemindeki aksaklıklardan kaynaklı ortaya çıkan, Romatoid Artrit, Egzama, Sedef Hastalığı, MS, Haşimato , Tiroid Hastalıkları ve birçok hastalık ile çalışma fırsatı bulmuştur.
Kişiye göre yaptığı Eliminasyon Diyetleri, Zayıflama/Kilo Alma Diyetleri, Otoimmün Protokoller, Histamin Eliminasyonu ve takviyelerle danışanlarının mevcut durumunu daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarını aktif olarak kliniğinde sürdürmektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Tip 1 Diyabet
Yeşilova Mahallesi, 4011. Cadde Alfa Life Sitesi Giriş Kat 2 Numara, Etimesgut, Ankara 06796
- Sigortası olan hastalar
Gebelik Öncesi Diyet
Gelişme Geriliği
C
c....f
Annemde ve bende tirod var çok yavaş çalıştığı için sürekli ödem alıp kilo veremiyorduk arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nisa hanımla tanıştık 1 ayda ben 7 kilo verdim annem 5.5 kilo verdi listeler dolu dolu devam ediyoruz hedefe doğru
gü...ü
Beslenme yolculuğumda kendimi ilk kez bu kadar rahat ve güvende hissediyorum. Diyetisyenim sadece beslenme planı hazırlamakla kalmıyor, motivasyon ve sürdürülebilirlik konusunda da çok destek oluyor. Sağlık değerlerimi dikkate alarak ilerlemem, benim için büyük bir fark yarattı.
• Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni Nisa Erdoğan Beslenme Danışmanlığı • Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği •
s....ç
Daha önce birçok diyet denemiş ama hep yarım bırakmıştım Nisa hanımla tanıştıktan sonra ilk kez bir diyetin bana özel olduğunu hissettim .Sindirim sorunlarım için başladığımız eliminasyon diyet sayesinde hem şişkinliklerim azaldı hem de hiç aç kalmadan kilo vermeye başladım. Yaklaşık 10 kilo verdim. Süreci bu kadar anlayışla ve bilimsel bir yaklaşımla yönettiğiniz için çok memnun kaldım yollarımız kesiştiği için mutluyum
b....e
Yıllardır denemediğim diyet kalmamıştı ama hiçbirinde bu kadar sürdürülebilir bir düzen kuramamıştım. Nisa Hanım’ın desteğiyle sadece 2 ayda 8 kilo verdim ve bunu aç kalmadan, hayatıma uyan bir beslenme planıyla başardım. Şimdi hem daha hafif hem daha enerjik hissediyorum. Her hafta bana özel önerilerle ilerlemek büyük fark yarattı. Gerçekten doğru kişiyle yola çıkınca her şey değişiyormuş
Y
ya...
Nisa hanıma doğum sonrası kilolarım için araştırarak gittim.2 aya yakın sürecimizle 10’dan fazla kilo verdim.Kendisinden çok memnun kaldım ilgili, güleryüzlü kendimi yanında rahat hissediyorum.Kilo koruma dönemimde kendisine devam edeceğim.
T
t....e
Nisa hanım çok ilgili ve güler yüzlüydü
Zayıflama sürecinde çok destek oldu• Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni Nisa Erdoğan Beslenme Danışmanlığı • Diyetisyen Randevusu •
a...
Hamilelik sonrası kilolarımı vermek için gitmiştim kendisine. Hamilelikten sonra gerçekten bana hem psikolojik hem fiziksel çok yardımcı oldu. Kendisi gerçekten kendime geldim, mutlaka tavsiye ederim.
ha...
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim kendisine vücudumu beğenmiyordum fazla kilolarım vardı bir kaç ay içerisinde istediğim kiloları verdim gayet olumlu ve güler yüzlüydü çok yardımcı oldu memnun kaldım
m....
Tedavim boyunca çok ilgili davrandı Nisa hanım. Kilo verme sürecimde beraber ilerledik ve hedefime ulaşabildim . Arkadaş tavsiyesi ile geldim ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Profesyonel ve ilgili birisi aynaya baktığımda artık daha mutlu birisiyim.
I
i̇....
Arkadaş tavsiyesiyle Nisa Hanıma gittim. Mide problemlerim vardı ona uygun diyet düzenledi. Yaklaşık 5 haftadır birlikteyiz ve mide sorunlarımın azaldığını fark ediyorum sürecimiz devam ediyor çok ilgili birisi bir sıkıntı olduğunda kendisine ulaşabiliyorum.
Nisa Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Erdoğan, Diyetisyen. Size Nisa Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gelişme Geriliği, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Bebek Beslenmesi, Bariatri Diyetisyenliği, Gaps Diyeti.
Nisa Erdoğan adresi nerede?Nisa Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilova Mahallesi, 4011. Cadde Alfa Life Sitesi Giriş Kat 2 Numara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nisa Erdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nisa Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nisa Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Nisa Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nisa Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Nisa Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.