Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Hakkımda
%100 Burslu ve okul birincisi olarak 2010 yılında T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi’nde başladığım Diyetisyenlik yolculuğumda; henüz okulun ilk yılında...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Bilim Üniversitesi (Lisans)
- Yeditepe Üniversitesi (Yüksek Lisans)
Fotoğraflar
Dakiklik
Alaka
Mekan
gi...k
Diyetisyen arayışı içerisindeyseniz doğru yerdesiniz.Yusuf Bey diyestiyenliği çok profosyonel bir şekilde yapıyor.kendisiyle 1 ayda 6.2 kilo verdim.hiç zorlanmadan ve sıkılmadan.çünkü listeler mükemmel.hayatın içinden,doyurucu,seçenekli.Yusuf Bey için yasak kelimesi yok.listeye dahil edilemeyecek şeyde yok.randevu saatleri 1 dk bile şaşmıyor.yani aranan bütün özellikler fazlasıyla mevcut.Yusuf Beyin danışanı olupta ideal kiloya inmeme ihtimaliniz yok.Tekrardan çok teşekkür ederim,başarılarınız daim olsun
a....d
Yusuf Bey çok iyi bir diyetisyen. Ona gitmek kendim için yaptığım en iyi şeydi bence. Sayesinde olmak istediğim kilodayım
z.....
Yusuf Bey sürekli ilgilenir.Ne zaman soru sorsak cevap verir,farklı deneyimim oldu ama Yusuf Bey daha farklıydı .Öğünlerde farklı seçenekler sunması çok iyi oluyor,alternatif sunması kolaylık oluyor.Kendi beslenme ve yeme düzenime uygun listeler hazırladı,çok memnun kaldım.Gayet güzel ilerledim.Kilo verdim.Daha dinç ve dinamik hissediyorum kendimi.Sağlıklı beslenince daha huzurlu oluyorum,daha rahat hareket ediyorum.Daha enerjik hissediyorum,hareket kabiliyetim artıyor ama düzensiz beslenince kendimi huzursuz hissediyorum.
Çok memnun kaldım.Yönlendirmeleri çok güzeldi.Herşeyi kıstlamadan rahatlıkla diyeti uygulamamı sağladı.Güzel kilolar verdim, yaklaşık 9 kilo verdim.Hafiflik hissettim, daha rahat ve daha aktif şekilde hareketelerimde düzelmeler oldu.
Kendisinden memnunum.Herhangi bir sıkıntım yok.Hem yüzyüze hem de online görüştüm,genel anlamda memnunum.Yaklaşık 10 kilo vermiş oldum süre içerisinde.Benim için fazlasıyla faydalıydı.Sağlığıma kavuştum, ayrıyetten ciddi manada kilo verdiğim için kendimi iyi hissediyorum.
Dyt. Yusuf Öztürk
-10 kg'ı korumak ve sağlıklı beslenmeye devam etme hedefiniz olmalı. Sağlıcakla kalın...
i.....
Yusuf Bey hem takibi hem de esnek programıyla ciddi bir şekilde kilo vermemde destek oluyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Sağlıklı beslenme yardımcı oldu,öz güvenimi arttırdı,hedeflediğim kiloyu vermeme yardımcı oldu.
Yaklaşık 4. ayımızı beraber geçirdiğimiz diyetisyenim Yusuf Bey'le şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Kendimi bu süreç içerisinde güçsüz ya da aç hissettiğim de hiç olmadı. Rahatlıkla uygulayabildiğim bir program dahilinde ilerliyorum ve sayesinde bu süre zarfında 9,5 kadar kilo da verdim. Tavırları da oldukça iyi bir danışman kendisi. İstediğim zaman soru sorabiliyor ve bu sorulara her zaman cevaplar alabiliyorum. Bu sürecin sağlığıma da olumlu etki ettiğini düşünüyorum çünkü diyet içerisinde verdiği besin programları bende gayet olumlu etkiler yarattı diyebilirim. Vermem gereken fazla kiloları da verdim sayesinde.
Yusuf Bey gayet başarılı bir danışman.İlgili olmasından memnunum, paylaştığı listeleri gerçekten çok beğendim,uygulanabilir listeler paylaşıyor.Bundan dolayı tercih ettim.4 kilo verdim 1 ayda.Yağ oranım düşmüştü, daha rahat nefes alıp verdim.Uygulanabilir listelerdi.Daha rahat hareket edebildim.
Kendisi işini düzgün yapan,beyefendi birisi.Şu anda danışmanlık almasam da bilgilendirme maillerini eksik etmiyor.Danışmanlık aldığım süreçte her zaman ilgilendi.İnternette görmüştüm, zayıflamak için tercih etmiştim.1 ay Yusuf Bey'le çalıştım ve 4 kilo verdim.Sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş oldum,ne şekilde çabuk acıkıyormuşum ne şekilde yemeye yönleniyormuşum ve nasıl sağlıklı beslenebilirim bunu öğrendim Yusuf Bey'le. Yeme listesi bolca ve sıkılmadığım bir listeydi,çok seçenekli olduğundan sıkılmadan uyguladım.
c.....
Ben başından beri ilgisinden,başında vaadettiği sözleri tutmasından memnunum,kilo da verdim.Herhangi bir sorun olduğunda maillerime cevap verdi,üstüne düşeni yaptı.Hedefime az kaldı,hafifledğimi hissediyorum. Daha rahat hissediyorum kendimi.Diyet olarak değil de hayat felsefesi haline geldi, sayesinde kilo verdim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- İstanbul Bilim Üniversitesi (Lisans)
- Yeditepe Üniversitesi (Yüksek Lisans)
Sertifikalar
Fotoğraflar
İlgili aramalar
İstanbul Diyabet (Şeker Hastalığı)
İstanbul İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İstanbul Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme