Yetişkin
Çocuk

Kocatepe, Ankara 06000

• Sigortası olan hastalar

• Y

Canım Beyza Hanım, kendisiyle Kasım 25 ayında yollarımız kesişti. Aslında BMI'ım normal sınırlar içindeydi ama 10-12 kilo daha verip daha ince görünmek adına kendisine başvurdum. İletişimindeki ses tonu, naifliği, yumuşak yaklaşımı ve en önemlisi çok yemeyi sevdiğim için bana yoksunluk, mahrumiyet hissi vermeden bol bol yiyerek kilo verme sürecimde birlikte ilerledik. 2 ay içinde 9 kilo verdim. Sürecimdeki geribildirimleri ve yönlendirmeleri çok değerliydi. Kilo vermek isteyen herkesin kendisi ile muhakkak yolları kesişmeli...

• İnteraktif Diyet - Kızılay Kişiye Özel Diyetler  •

Beyza hanım la arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım.Yılllardır kilo sorunları olup türlü çözümler arıyordum.Polikistik over sendromu ve insülin direnci ile kilo vermekte çok zorlanıyordum .Beyza hanımla yaklaşık 5 haftadır bu süreci beraber yürütüyoruz ve şimdiden yaklaşık 11 kilo verdim . Artık yiyecekleri keyifle tüketebiliyorum sonrasında pişmanlık olmadan bu beni aşırı motive etti . Artık daha özgüvenli daha enerjik bir kadın oldum .Her hafta olan ölçümler ve görüşme sayesinde daha motive olarak sürece devam ediyorum .İyi ki yollarımız karşılaşmış

• B

Beyza Hanım ile 2 aylık süreci geride bıraktık. 2 ayın sonunda, Polikistik Over tanılı ve son zamanlarda kontrolsüz kilo alan bir kadın olmama rağmen tam 8 kilo vermiş bulunuyorum ve sürecimiz devam ediyor. Sürecin sonunda istediğim vücuda ve kiloya ulaşacağıma dair en ufak bir şüphem yok. Kendisinin en büyük artısı diyet sürecini tamamen olumlu bir tutum ile sürdürmesi. Bir insanın kendinde kusur olarak gördüğü bazı yeme kaçamaklarını bile kötü karşılamıyor, aksine bunun insansı bir davranış olduğunun farkında. Hazırladığı listeler asla zorlayıcı açlıklara sebep olmuyor ve hatta yazdığı listeler genellikle çok göz doyurucu oluyor. Çoğu listesini uygularken, diyet yapıyor gibi değil beslenmeyi öğreniyor gibi hissediyorsunuz. Ben, diyet sürecimi bu kadar zevkli ve kolay hale getirdiği için ve bunu neşeli tavrıyla gerçekleştirdiği için kendisine minnettarım.

• G

Beyza ile 3-4 sene önceden beri kilo üzerine çalışıyoruz ve iyi ki tanışmışım :) Diyet yapmanın kısıtlamalardan ibaret olmadığını diyet yapıyormuş gibi hissetmeden de kilo verilebileceğini ve sağlıklı beslenmenin de çok lezzetli olabileceğini bana öğretti. Kendisiyle çalışırken kendi hayatımda zorluk hissettiğim ya da farklı sağlık semptomları yaşadığım anlarda beslenme programımı ekstra hassasiyetle yazmaya hep özen gösterdi ve bu listeler sayesinde en kötü günlerimde bile diyet öğünlerimin çoğunu tüketebilmemi sağladı. Sıcak kanlılığı, danışanlarına verdiği değer gerçekten bir başka. Hayatımda diyet konusunda Beyza dışında başka birine danışabileceğimi düşünmüyorum artık :)

• I

Kasım ayında yengemin önerisiyle annemle birlilte Beyza Hanımla sürece başladık. Gitmeden önce annemin daha önceki diyetisyen deneyimlerinden dolayı biraz korkuyoduk ancak gittiğimiz ilk günden bu zamana kadarki süreçte tüm korkularımızın saçma olduğunu gördük. Ben beslenme düzeni asla olmayan epilepsi hastası birisiyim ve Beyza Hanım sayesinde sabah severek yumurta yemeye başladım. İletişimin çok rahat olduğu ve süreci çok güzel bi hale getiren birisi. İlk aydan itibaren vücudumuzdaki değişimlerden ve hayat kalitemizin artmasından dolayı yakın çevremizdeki herkese de tavsiye ettik ve diyetimizi gören herkes korkmadan Beyza Hanım’a başladı, bizimle beraber aileden de birçok kişi birlikte gidiyoruz ve hepimiz çok mutlu ve memnunuz. Benim amacım hem kilo vermek hem de beslenmenin ne olduğunu öğrenmekti ve şuanki gidişatımdan çok memnunum, Beyza Hanım epilepsi hastalığı için de çok bilinçli ve zaman zaman yaşadığımız sıkıntılardan dolayı ona göre de hareket etti iyi ki tanışmışız

• İnteraktif Diyet - Kızılay Hastalıklarda Beslenme  •

• B

Beyza Hanım’la çalışmaya başlayalı neredeyse 3 ay oldu, hedeflediğim kilo kaybını yaklamanın yanı sıra bu süreçte yemekle olan ilişkimin iyileştiğini görebiliyorum sayesinde. Duygusal yemeye yatkın olan daha önce pek çok kez diyet denemiş biri olarak doğruya yargılanmadan, ayıplanmadan bu kadar nazik ve güler yüzlü bir tavırla yönlendirilmek benim için başarının anahtarı oldu. Kendisi gerçekten işini severek yapıyor ve danışanına güvenli bir alan yaratarak kilo vermek gibi zor bir süreci kolaylaştırıyor.

• İnteraktif Diyet - Kızılay Kişiye Özel Diyetler  •

Beyza Hanım işini çok severek ve özenle yapan bir diyetisyen. Ama onu gerçekten özel yapan şey, danışanına içtenlikle değer vermesi. Benim için sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda bu süreçte yol arkadaşım oldu. Hiç yargılamadan, sabırla dinleyen, motive eden ve gerçekten anlayan biri. Kendimi yanında güvende ve anlaşılmış hissettim. Sadece kilom değil, bakış açım da değişti. Onunla bu sürece başlamak kendime yaptığım en güzel iyilikti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş

• İnteraktif Diyet - Kızılay Kişiye Özel Diyetler  •

Beyza hocamla,hedeflediğim kiloya cok az kaldı,3 kilo yaklaşık 11 aydır birlikteyiz,bu 11 ay da ne mi oldu..insülin direncim düştü aksam ki mide ilacım kalktı,yağlarım gitti,yeme alışkanlığım sağlıklı hale geldi,kendime güvenim geldi...Bunların hepsi senin engin bilgin, anlayışın,sabrın,yönlendirici sohbetinle oldu...Bunların hepsi senin sayen oldu hocam...iyi ki tanımışım seni,iyi ki varsın...bu ara da hedef kilomuzdan sonra da uzunca bir süre birlikteyiz korumayı öğrenmem lazım benden kurtuluş yok..

• İnteraktif Diyet - Kızılay Diyabet Diyeti  •

Beyza Hanım ile arkadaşım sayesinde tanıştım. 1buçuk ay kadar destek aldım sonra sürpriz bir bebiş haberi ile ara vermek durumunda kaldım. Bu kadar kısa sürede çok şey kattı kendisi çok detaylı ve bilgilendirici aşırı pozitif ve güler yüzlü :) Sevdiğim ve ulaşılması kolay şeyleri yiyerek kısa sürede yol almaya başlamıştım. Kendimi hazır hissettiğimde beklemeden tekrar yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güler yüzü ve profesyonelliği için herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Bir diyetisyen ne kadar mükemmel olabilirse o kadar mükemmel yaklaşımı iletişimi o kadar güzelki beyza hocamın daha evvel gittiğiniz diyetisyenleri unutun şiddetle tavsiye ederim harika diyet listeleri hazırlıyor aç kalmadan sevdiğiniz şeyleri yiyerek kilo veriyorsunuz başlamadıysanız hiç düşünmeden başlayın beyza hocama