Diyetisyen daha fazla

İstanbul 1 adres

Gözde Nur Artıkoğlu, Sporun içinde doğan bir çocuk olarak 6 yaşında voleybola başladı ve 15 sene profesyonel olarak voleybol oynadı.

2012 yılında “Sporcu Beslenmesi Uzmanı” olmaya karar vererek Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) bölümüne başladı, lisans eğitimimin bir bölümünü Barselona’da Central University Of Catalonia Human Nutrition And Dietetics bölümünde tamamladı ve Yeditepe Üniversitesi’nden onur derecesi ile mezun oldu.

Yüksek lisansını ise Hacettepe Üniversitesi Egzersizde Beslenme ve Metabolizma Ana Bilim Dalı’nda tamamladı. AIESEC Global Citizen, Nutrition & Exercise Education for Children - Staj Sao Paulo, Brezilya’da, International Society of Sports Nutrition (ISSN) - Staj My Pure Life Kitchen, Florida, ABD’de, Nutritionists without Borders - Barcelona, İspanya’da stajlarını tamamlanmıştır.

2020 Yılında Sporcu Diyetisyenim Beslenme Danışmanlığı merkezini Kurmuştur.

2021-2022 Sezonunda Ziraat Bankası Spor Kulübü erkek voleybol takımı, 2022-2023 Sezonunda Türk Telekom Spor Kulübü Erkek Basketbol A takımı, 2023 Sezonu Borusan Otomotiv Motorsport GT4 ve Karting Takımlarının Beslenme uzmanlığını yapmıştır.

2022-2023 sezonundan beri Fenerbahçe Doğuş Yelken ve 2023-2024 sezonundan beri ise Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımlarının Beslenme Uzmanlığını yapmaya devam etmektedir. Ayrıca; Kadir Has Üniversitesinde Spor- Sağlık Psikolojisi derslerini vermiştir.

Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu

Acıbadem mah. No:93 /1 Caspian Yeni Acıbadem Sitesi B Blok K:3 D:8, Acıbadem cad., Kadıköy, İstanbul 34718

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Online Diyet

Makaleler

Gözde Hanım tanıdığımız günden beri enerjisiyle, bilgi birikimi ve tecrübesiyle bize çok katkıları olmuş bir hekim. Kızımın sadece spor yaşantısını değil, yiyeceklerle genel ilişkisini de düzelten, çok doğru karakter analizi yaparak ona uygun programlar oluşturan, gelişimini çok yakından takip eden, onu anlayan, onun dilinden konuşabilen, her adımda mutlaka onun psikolojisini de düşünen, her daim ulaşıp danışabildiğimiz hayatımızın en büyük iyi ki lerinden. Gözde Hanım’ın işini son derece özenli ve severek yapması sayesinde kızımın tüm süreçlerini çok daha rahat yönetiyoruz.

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Gözde Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo kontrolü için kendi kendime sürdürdüğüm beslenme düzeninden sonuçlar alamayınca bir arayış içine girdim ve Gözde Hanımla karşılaştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Hedeflerinize emin adımlarla ilerlemek için doğru adres diyebilirim.
    Her seansta sizden süreç hakkında aldığı geri dönüşlerle tekrardan listenizi yeniler ve süreci sizin için en keyifli hale getirmeye çalışır.

•  •

Tavsiye üzerine gittim. Sporcu beslenmesi konusunda oğlumun aldığı destek performansını artırdı. Profesyonelliği harika. Beslenme planlama ile hayatımıza fark yarattı. Oğlumun enerji seviyesi arttı. Sağlıklı yaşam yolculuğumuzda güvenilir bir uzman. İyi ki Gözde Nur Artıkoğlu.

• N

19 Yaşında profesyonel yüzücü olan oğlum için,çalıştığımız diyetisyen ve antrenörünün önerisi ile tanıştık Gözde hocamla.Danışanının sadece beslenmesine değil yarış sürecine,hislerine de kulak veren merak eden özel birisi.Beslenme konusunda da harikalar yaratıyor, oğlumun yemediği ve özenle elediği tüm besinler kendisinin iletişim kurma ve ikna etme becerisine yenildi.Her seans sonrası ne kadar doğru bir adreste olduğumuzu hatırlatıyor, seans dışında da merak ettiğim danışmak istediğim hiçbir konuda sorularımı cevapsız bırakmadı. Mümkün olan en kısa sürede açıklayıcı yanıtlarıyla da her daim yanımızda olduğunu hissettiriyor. Bir sporcunun kesinlikle hayatında bir diyetisyen olmalı söylemim, bir sporcunun hayatında kesinlikle Gözde hocam olmalı şeklinde değişti.

• Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu Sporcu Beslenmesi  •

Gözde Hanım'la bir basketbol koçu aracılığıyla tanıştık. Sporcu beslenmesi ve kas kazanımı üzerine yaklaşık 1.5 senedir birlikte çalışıyoruz. Hemen dönüş yapan, bilgilendirici, heyecan verici ve motivasyonu yüksek bir danışman. Çok memnunuz. Tabii ki kendisini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

•  •

Sosyal medyada sporcu beslenmesi üzerine araştırma yaparken Gözde Hanım’ın paylaşımlarını gördüm. Düzenli spor yaptığım için hem kas gelişimimi destekleyecek hem de performansımı düşürmeden kilo vermeme yardımcı olacak bir diyetisyen arıyordum. Daha önceki deneyimlerimde sadece kilo vermeye odaklı programlarla performansım geriliyordu. Şimdi ise sağlıklı şekilde kilo verirken sporda gücümü koruyorum. Yaklaşık 15 seans boyunca Gözde Hanım ile çalıştık. Her görüşmede oldukça ilgili ve dikkatliydi, planlarımı ihtiyaçlarıma göre sürekli güncelledi. Yalnızca beslenmeme değil, uyku düzenim, enerji seviyem ve sağlık kontrollerime de önem vererek bütüncül bir yaklaşım benimsiyor. En önemlisi ise gerçekçi hedefler koyarak beni sürekli motive ediyor. Bu sayede hem kilo kaybım sağlıklı ilerliyor hem de spor performansım düşmüyor. Ayrıca ekibiyle birlikte seans takibini çok düzenli yönetiyorlar. Samimi ve güler yüzlü tavrı sayesinde görüşmeler keyifli geçiyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu

Sporcumuza hem performans hem de sağlık açısından katkı sağlamış olmak için çok değerli.
    Sizlerin değerli yorumları için de çok teşekkür ederiz.

• D

Sosyal medyada sporcu diyetisyeni ararken Gözde Hanım'ın profilini gördüm. Spor yaptığım için kas gelişimi konusunda bana yardımcı olacak bir diyetisyenle çalışmak için başvurdum. Gözde Hanım ile en az 15 seans yaptık, başladığımız günden itibaren tüm seanslarda çok ilgili, durumumu detaylı şekilde takip ediyor. Anlık duruma göre listeyi güncelliyor. Sadece yediklerimi değil, uyku kalitemi, kan değerlerimi, enerji seviyemi de takip ederek bütünsel bir yaklaşım sergiliyor. Ekibiyle beraber ödeme ve seans takibi konusunda da profesyonel bir yaklaşımları var. Güler yüzlü olması sayesinde seanslar da çok eğlenceli geçiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu

Bu değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Sporcu beslenmesi gibi dinamik bir alanda, bireysel ihtiyaçlarınıza göre şekillenen bir yaklaşım sunabilmek için çok önemli. Seansların sizin için hem verimli hem de keyifli geçmesi bizi ayrıca mutlu etti. Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

• Y

Oğlumuz, Fenerbahçe U14 futbol takımında oynuyor ve yaklaşık 2 senedir Gözde Hanım ile birlikte beslenme düzeni konusunda ilerliyoruz. Gözde Hanım’ın yönlendirmeleri sayesinde oğlum hem sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürüyor hem de futbol hayatında önemli adımlar atıyor. Oğlum, kariyerine devam ettiği sürece Gözde Hanım’la çalışmak istediğini belirtiyor. Biz de kendisinden son derece memnunuz, ilgisi, bilgisi ve desteği sayesinde oğlumun çok daha ileri gittiğine inanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu

Bu uzun soluklu yolculukta yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz. Sağlıklı, başarılı ve güçlü adımlarınızın devamını diliyoruz. Bu güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

• O

Başladığımız ilk günden itibaren, ilgisi ve alakasıyla oğlumun beslenme alışkanlıklarını değiştirdi. Yaklaşımı ve iletişimi harika bir hekim kendisi.

Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu

Yorumunuz için teşekkür eder; sağlıklı günler dilerim.