1983 yılında Gaziantep’te doğdum.Gaziantep Anadolu lisesi’nde orta öğretimimi tamamladıktan sonra 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp fakültesi’nden mezun oldum. Uzmanlığımı Ankara Üniveristesi Tıp fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde 2014 yılında tamamladım. 2012 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde Tufts Üniversitesi Ürojinekoloji (idrar kaçırma ve rahim sarkması) kliniğinde gözlemci olarak bulundum. 2014 yılında Uluslararası Kontinans Derneği’nin(ICS) bursu ile Portekizde Pelvik taban hastalıkları üzerinde kadavra çalışmaları yaptım. Mecburi hizmetimi Kilis Devlet hastanesi'nde tamamladıktan sonra Gaziantep’te Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları, Doğum, Çocuk hastanesi'nde çalıştım.Aralık 2017 tarihinden beri Ersin Aslan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmaktayım. Uluslararası çeşitli bilimsel dergilerinde yayınlanmış makalelerim çeşitli ulusal ve uluslar arası kongrelerde sunumlarım mevcuttur. Ayrıca 3 adet Kadın Hastalıkları ve Doğum üzerine İngilizce kitabın Türkçeye çevrilmesinde katkılarda bulundum.

Evliyim ve üç çocuk babasıyım

Pregna Klinik Muayenehane

Gazi Mah. Ali Nadi Ünler Bulvarı 24002 No'lu Sokak No:2/A Şehitkamil, Gaziantep 27060

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler

• I

PCOS ile ilgili bir süreç yürütmeye başladık kendisi ile. Pozitif, ilgili ve iyi bir doktor.

• Pregna Klinik Muayenehane Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• H

Doğal doğumu destekleyen harika bir doktor. Diğer doktor ve hastanelerde olduğu gibi kendinizi ticarethanede hissetmiyorsunuz gerçekten hasta yararına yardımcı olmaya çalışan canım doktorum .

• D

Çok ilgili bir hekim ve detaylı açıklamalarla muayene sonrası gönül rahatlığıyla eve dönüyorum.

• Pregna Klinik Muayenehane Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Çok iyi bir doktor, hem samimi, bilgili. Ömer hocam benim için dönüm noktası ilk gebelikte doğuma 3 gün kala gittim çok şükür normal doğum oldu, stresli anımızda bizi rahatlattı. başarılarının devamını dilerim

• Pregna Klinik Muayenehane Gebe Takibi  •

Çok fazla kafa karışıklığı ve kaygısı olan bir gebe olarak tüm sorularıma samimiyet ve sabırla yanıt alabiliyorum. Doktorumuzun bilgi ve donanımına da güvenimiz tamdır. İyi ki yolumuz rastlaştı kendisiyle.

• Pregna Klinik Muayenehane Randevu  •

26 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim, 8. haftadan itibaren düzenli olarak Ömer hocam takip ediyor. Bu süreçte sadece Ömer hocanın söylediklerini doğru bildim ve rehber edindim. Kendisi hem çok sakin hem de çok profesyonel yaklaştığı için çok doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. En ufak, en basit sorularımı bile içtenlikle cevapladı ve yanlışını-doğrusunu açıkladı.

• H

Pcoslu bir birey olarak sürecimi muazzam ilerleten bir doktor. Hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak çok güzel bir yol katettik. Ve şimdi de gebeliğini takip ediyor :) her şey için minnettarım. Ömer DAİ iyi ki var

• T

32.haftamdayım Ömer hocanın ilk günden bu yana ilgisi, sorularıma ve sorunlarıma bulduğu hızlı ve etkili cevaplar bugüne kolay ve çabuk gelmemi sağladı gibi hissediyorum. Benim gibi evhamlı ve detaycı birçok kadının doktor araştırırken yaşadığı duyguyu bildiğimden buraya yazmak istedim. Henüz doğum tecrubem olmamasına rağmen bu sürecin de doğum kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Gaziantep ve çevresindeyseniz ilk görüşmeye gideceğiniz doktor olmalı. Birçok doktor kontrolde hızlıca yapmanız gerekenleri söyler durum analizi yapar ve görüşmeyi sonlandırır. Ama ömer hoca bunları tamamladıktan sonra özellikle bu süreçteki zayıf pskolojinizi hissettiği zamanlarda siz ona veda edene kadar size anlayışlı gözlerle bakıyor. Çok iyi bir gözlemci ve dinleyici.
    Asistanı -hemşiresi -girişteki karşılama- herşeyiyle ortamda çok iyi ve güvenilir bi enerji var. Tavsiye ediyorum.

• Pregna Klinik Muayenehane Randevu  •

Sıkıntılı bir gebeligin sonlarında kendisine gitmeye başladım. Hastasıyla bu kadar ilgili bir doktor daha görmedim. Dinlemeyi bilen her soruya özenle cevap veren çok başarılı bir doktor. Özelikle gebelik surecindeki kaygılar çok fazla oluyor Ömer hocam bu kaygıları gidermek konusunda gerçekten çok iyi. Başarılarının devamını dilerim

• Y

Gebelik sürecimizi her türlü koşula ragmen mutlu ve endişesiz geçirmemizi sağlayan biricik doktorumuz. İlkinde oldugu gibi ikinci gebeliğimde de en büyük iyikimiz oldu.