0850 333 0388 Ücret öğren

2011 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olmuştur. 2019 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Bilimleri alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Uzman Diyetisyen unvanını almıştır.

Mesleki çalışmalarında bilimsel verileri klinik deneyimiyle birleştirerek, kişiye özel, uygulanabilir ve sürdürülebilir beslenme programları planlamaktadır. Beslenmeyi yalnızca kilo kontrolü odaklı değil; sağlığın korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması açısından bütüncül bir yaklaşımla ele almaktadır.

Başlıca çalışma alanları; kilo yönetimi ve obezite, kilo alma, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, çocuk ve ergen beslenmesi, sporcu beslenmesi, diyabet, insülin direnci, hipertansiyon, kolesterol, böbrek ve karaciğer hastalıklarında tıbbi beslenme tedavisi ile klinik nütrisyondur.

Ayrıca GLP-1 reseptör agonisti (zayıflama iğneleri) kullanan bireylerin beslenme süreçlerini bilimsel yaklaşımla yönetmekte; kas kütlesinin korunması, sürdürülebilir kilo kaybı ve tedavi sürecinin beslenme açısından doğru şekilde planlanması üzerine danışmanlık vermektedir. Sağlıklı yaş alma (Longevity) yaklaşımı doğrultusunda metabolik sağlığı destekleyen, yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen kişiye özel beslenme programları oluşturmaktadır.

Temel hedefi, danışanlarının yaşam tarzına uyum sağlayan, sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazanmalarına rehberlik ederek uzun vadeli sağlık hedeflerine ulaşmalarını desteklemektir.

Yetişkin

Yolal Sokak No:5,, Ataşehir, İstanbul 34330

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Zülal Hanım ile ilk tanışmamda kendimce sağlıklı beslendiğimin sanıyorken, aslında bazı şeyleri nasıl da bilinçsiz yaptığımın farkına varmıştım. Mesela akşam yemeğinde mercimek çorba sonrasında mercimek yemeği ve bulgurun ve sonrasında çayla birlikte yenen kuruyemiş ve meyvenin aslında nasıl da yanlış şeyler olduğunu; , porsiyon kontrollerinin ne kadar önemli olduğunu; fazla kuruyrmişin veya sabah 40 adet zeytinin aslında ne kadar yağ fazlalalığı yarattığını; , bir gün aşırıya kaçarsam ertesi gün nasıl dengeleyebileceğini; sporun hareketin bütün bunların yanında br kadar önemli olduğunu; su bilinçli su ve alkol tüketimi …. Kişiye göre özel ve gerçekten evde uygulanabilir günlük menüler … kısacası Zülal Hanım benim için bir diyetisyenden çok sağlık beslenme uzmanım oldu diyebilirim.

s....k

Süreç boyunca ilgi, yönlendirme ve takibinizden çok memnun kaldım. Uygulanan yöntemler benim için oldukça faydalı oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Levent Klinik Bölgesel Zayıflama  •

• I

i̇...

Bir sene boyunca online olarak Zülal Hanımdan destek aldım ve bu süreçte tamamen bana uygun, ihtiyaçlarımı ve yaşam tarzımı göz önünde bulunduran bir beslenme programıyla ilerledik. 90 kilodan 54 kiloya kadar sağlıklı bir şekilde kilo verdim.
    Ayrıca süreç boyunca önerdiği vitamin ve takviyeler sayesinde kan değerlerim de gayet iyi seviyelerde kaldı. Online olmasına rağmen her zaman ulaşabildiğim, beni yakından takip eden ve ihtiyaçlarıma göre programımı düzenleyen bir diyetisyenim oldu.
    Benim için sadece kilo vermek değil, bunu sağlıklı ve doğru bir şekilde yapmak çok önemliydi. Bir yılın sonunda 90 kilodan 54 kiloya gelmiş olmak benim için inanılmaz bir değişim. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• F

f....d

Hamilelik sürecimi Zülal Hanım’la geçirmek benim için çok rahatlatıcı oldu. Hem bebeğimin hem de benim için doğru beslenmeyi nasıl yapacağımı öğrendim. Her dönem farklı ihtiyaçlarıma göre programı güncelledi. Bilgisine ve ilgisine gerçekten çok güveniyorum, iyi ki kendisiyle ilerlemişim.

• Levent Klinik Emziren Anne Diyeti  •

s....n

Zülal hanımla diyete başladıktan sonra 22 kilo verdim en önemlisi de artık neyi hangi saatlerde yemem gerektiğini öğrendim.Öncesinde birçok diyet yapmış olmama rağmen hiçbirinde kendisiyle gösterdiğim performansı gösterememiştim. Emeği çok büyük..

• Levent Klinik Kişiye Özel Diyetler  •

• O

o.....

Zülal hanım, işini titizlikle yapan, danışanlarını yakından takip eden bir uzman. Gayet düzgün kilo vermeyi başarmamı sağlamıştı. Size özel formulasyonlar geliştirebiliyor. Kesinlikle Tavsiye ederim

• Levent Klinik Kişiye Özel Diyetler  •

• G

g....u

Zayıflama iğnesi kullanırken beslenme konusunda özellikle Zülal Hanım’la ilerlemek istedim ve çok doğru bir karar vermişim. Süreç boyunca kilo verirken kas kaybetmemeye özellikle dikkat ettik. Yağdan verdiğimi görmek benim için en güzel kısmı oldu. Her kontrolde neyi neden yaptığımızı da anlatıyor. Kendisine çok minnettarım uzun süre beraber ilerlicez gibi :)

• Levent Klinik Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği  •

• Ş

şe...

Zülal hanım danışanını çok iyi tanır. İyi takip eder ama sıkmaz. Her zaman ulaşılır. Geri dönüş yapar. Menüleri günceller, kişiye göre anında düzenler. Birlikte geçirdiğiniz süreci çok iyi yönetir. Çalıştığı klinik evime uzakta olsa ,sadece kendisinden memnun olduğum için gitmeye değer buluyorum.Yakın gelecekte kendi merkezinde görmeyi çok isterim.

• O

o.....

Yaklaşık 5 yıldır Zülal Hanım’la çalışıyorum ve bu süreçten son derece memnunum. Kendisi yalnızca kilo vermeme değil, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazanmama da büyük katkı sağladı. İhtiyaçlarımı dikkatle dinleyerek bana uygun, gerçekçi ve uygulanabilir programlar hazırlıyor. İlgisi, güler yüzü ve motive edici yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman güvende ve desteklenmiş hissediyorum. İşini özenle ve severek yapan Zülal Hanım’ı sağlıklı beslenme konusunda profesyonel destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Levent Klinik Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı  •

• H

Zülal Hanım’la senelerdir çalışıyoruz. Beslenme programını tamamen ihtiyaçlarıma ve günlük hayatıma uygun şekilde hazırladı; hiçbir zaman katı ve uygulanması zor bir diyet gibi hissettirmedi. Süreç boyunca ilgisi, motivasyonu ve güler yüzüyle her zaman destek oldu. Hamileliğim boyunca sayesinde çok kontrollü ilerledim.

• Levent Klinik Gebelik ve Beslenme  •