İstanbul, Diyetisyen
Cumhuriyet Mahallesi Newista Residence C Blk D:7, İstanbul • Harita
Melting Nutrition Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi
Özel Elif Tıp Merkezi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaKüçükköy Kat Karabekir Mah. No:11 867 Sokak, İstanbul • Harita
Özel Elif Tıp Merkezi
-, İstanbul • Harita
Selin Aktuğ - Online Diyet
İbrahim Müteferrika Caddesi, İstanbul • Harita
Abat Cerrahi Tıp Merkezi
Bağcılar, İstanbul • Harita
Dyt.Esra Palabıyık
Mimar Sinan, Eğitim apartmanı, Şenay Sok. No:27/B, 34782 Çekmeköy/İstanbul, İstanbul • Harita
UMUT PSİKOLOJİ VE DİYET KLİNİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ KURUCU DİYETİSYEN NURETTİN ŞAHİNLİ
cumhuriyet mahallesi şehitler caddesi bulvar evleri a blok daire 1 kat 1 Kat:2, İstanbul • Harita
diyetisyen sevgi topçu beslenme danışmanlık merkezi
Reşitpaşa Mahallesi Reşitpaşa Cad. Üç Kardeşler Mini Hal Yanı No:1, Sivas • Harita
Ayşenur Turan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Abdurrahmangazi Mahallesi Ebubekir Caddesi No:16//4 Meydan Plaza, Sancaktepe • Harita
Dyt. Buse Türkyılmaz
Özel Pendik Hospital
Diyetisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaDoğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik • Harita
Özel Pendik Hospital
Beylikdüzü, İstanbul • Harita
Dyt. Esra Ulubaş
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
başakşehir mahallesi anafartalar caddesi oyakkent 2.etap c-3 blok daire:35, İstanbul • Harita
Dyt.Hazal Zeydan
Yenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Sokak No:13/A2 Giriş - D:150 Mvk Work Square, İstanbul • Harita
Uzm. Dyt. Ayşe Zeybek Özlü