İstanbul, Diyetisyen
Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. Akkavak Sokak No:19/31 Halil Bey Apartmanı 4. Kat Epiart Nişantaşı, İstanbul • Harita
Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi No:5/1 Brand İstanbul Park Sitesi B Blok D:37, İstanbul • Harita
Diyetisyen Gamze Altınay Beslenme Danışmanlığı Merkezi
Atatürk cd.Havuzlar sk.Vehbi bey iş merkezi no:9/15 Maltepe /İstanbul, İstanbul • Harita
GAPS Rezonans
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Nişantepe mahallesi gelin çiçeği sokak Alemdağ emlak konutları, İstanbul • Harita
Dyt. Tuğba Karanfil
İstanbul • Harita
Şehremini mah. Turgut Özal Millet Cad. No:103 Uğur Saray apt. Kat 1 D:2 Çapa, İstanbul • Harita
Dyt. Ayşen Toprakkıran
Menderes mahallesi 369 sokak no:9 daire:10, İstanbul • Harita
Diyetisyen Didem Usta Beslenme&Diyet Danışmanlığı Merkezi
Halkalı Merkez Mah. Mahmutbey Cd. No:1, İstanbul • Harita
Dyt. Buse Bozkuş
Ekinoba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/2 C Blok Kat:4 Daire:34, İstanbul • Harita
Dyt. Nazlıcan Yılmaz
Şenlikköy Mahallesi Harman Sokak No:31 Daire:1 Florya, İstanbul • Harita
Fizyo Life Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Bağdat Caddesi Bostan Tüccarı Sokak No:5/13, Kadıköy • Harita
FitArt Diyet ve Beslenme Danışmanlığı
İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaE-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi