İstanbul, Diyetisyen
Bağdat Caddesi Emek Apt. No: 179/2 Selamiçeşme, İstanbul • Harita
Diyetisyen Tuğçe Altan Bahçe Kliniği
İstanbul, • Harita
Dyt Özlem Özdemir
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad. Vital Fulya Plaza No:23 Kat:-1 İstanbul, Şişli • Harita
Burak Tatlı Çocuk Nöroloji Kliniği
Uzm.Dyt.Simge Polat
Kozyatağı Central Hospital
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Özel Türkiye Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Türkiye Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Kavacık Mahallesi Misafir Sokak No:1 34810 – Beykoz / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Özel Fsm Tıp Merkezi Kavacık
Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi.No:8, Ümraniye • Harita
Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Güzel Bahçe Sokakno:18/4 , Kat 2, Seren Apt.Ni, İstanbul • Harita