Psikoloji daha fazla

Gaziantep 1 adres

Merhaba, ben Psikolog Mert Barış Akfırat. Yetişkinlerle bireysel danışmanlık ve aile danışmanlığı alanında çalışıyorum. Amacım; danışanlarımın yaşamlarındaki içsel dengeyi bulmalarına, kendilerini daha iyi tanımalarına ve hayata daha güçlü adımlar atmalarına destek olmak. Psikoloji benim için bir meslekten öte, hayatın her alanını daha derin anlamlandırma yolculuğu.

Gaziantep

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Makaleler
Röportaj

Mert hocamın seans esnasında yaklaşımı ve seansı yönetimi, rahatça kendimi ifade edebilmemi sağladı. Öncesinde gergindim fakat süreçte kendimi çok rahat hissettim. Benim için güzel bir deneyimdi,bir sonraki seansı heyecanla bekliyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Psk. Mert Barış Akfırat

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim

• F

Depresyon sebebiyle başvurdum. Hocamın çok profesyonel olduğu yaklaşım tarzından belli oluyordu. Beni can kulağı ile dinledi ve bu durum beni çok iyi hissettirdi. Harika bir seanstı ve herkese öneriyorum. İyi ki tanıdım ve mutlaka devam edeceğim.

•  •

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.

profesyonel yaklaşımı ile süreç boyunca çok verimli görüşme oldu. öğrenmiş olduğum teknikler sayesinde günlük yaşantımda konforumun artık dayanılmaz oldugu noktadan uzaklaştırarak daha verimli ve konforlu olmasını sagladı.

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.

Görüşmelerimiz boyunca beni sabırla ve anlayışla dinledi. Kendimi daha iyi tanımamı sağladı, bakış açımı değiştirdi.Profesyonelliği ve rehberliği ile
    destekleyici bir süreçti.

Psk. Mert Barış Akfırat

kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.

Görüşmelerimiz bana farkındalık kazandırdı ve zorlayıcı duygularımı yönetmeme yardımcı oldu.

• B

Psikolojik destek almakta tereddüt ediyorsanız, görüşmeler kendinizi anlamanıza çok yardımcı oluyor.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.

Mert bey ile sürece başladığım günden itibaren hayatımda gözle görülür bir değişim olduğunu fark ediyorum.süreç boyunca profesyonel yaklaşımı ve kendimi tanımam noktasındaki yönlendirmeleriyle artık daha özgüvenli ve kendimi daha iyi hissediyorum.

• Z

Mert Bey tedavi sürecimde ilgiliydi. Onun sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Hayata karşı bakış açım değişti artık ne istediğini bilen biriyim.