Op. Dr. Neşe Solak Korkmazer Bulgaristan’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden (İngilizce) mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimini almıştır.

Yetişkin
Çocuk

Özel Nev FSM Hastanesi

Fethiye Mah. Fatih Sultan Mehmet Blv. No:167, Nilüfer 16140

• U

İlk gebeliği preeklampsi nedeniyle erken sezaryenle sonlanmış, bu nedenle ikinci gebeliği baştan itibaren yüksek riskli olan eşim için bu doktora başvurduk. İlk muayenede raporlu bir ilaç başlandı ve 3 aylık rapor yazıldı. Ancak rapor süresi dolduğunda ilacın devamı için kendisine defalarca telefon ve mesaj yoluyla ulaşmamıza rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamadık. Hastaneyi aradığımızda bir aylık izinde olduğu söylendi fakat bu süreçte ne bir yönlendirme yapıldı ne de yerine bakan bir hekim bilgisi verildi. Bir başka randevumuzda detaylı ultrason zamanı geldiği söylendi. Eşim şimdilik normal bir ultrasonla bakılıp bakılamayacağını sorduğumuzda doktorun “İyi bari, yaşıyor mu diye bakalım bebeğe” şeklinde bir ifade kullanması bizi derinden üzdü. Biz doktoru değil resmen doktor bizi bıraktı Aynı durumu yaşamak istemeyenler için yazıyorum Kesinlikle tavsiye etmiyorum

• R

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk tanıştığımız da 5 aylık hamileydim gayet iyiydi ssvd yapmak istediğimi söyledim olur dedi tam 38. Haftamageldim ben yapmıyorum başka Dr a gidin onlar yapar sert dil davranış biçimi ile yüz yüz üstü bıraktı resmen ben o halimle fellik fellik Dr aradım ve son haftalarda genellikle de gebe kabul etmjyo çoğu.(2023 Ağustos tarihinde oldu bu olay )

• B

Çok memnunum Neşe hanımdan güler yüzlü naif ilgili, iyi ki sizinle tanışmışım.Kızımın doğum sürecinde ve doğumunda birlikteydik, ilk doğumumdu ve normal olmasını çok istiyordum ben istediğim için çok uğraştı kendisi normal olması için ama açılmam olmadığı için kendim sezeryan olmak istedim.Çok memnunun kaldım her süreçte iyi ki varsınız..

• J

Neşe hanımla bı arkadaşımın önerisiyle tanıştım kendisi çok kibar ve çok tatlı benimle çok güzel ilgilendi korkularımı azalttı diyebilirim inşallah doğumu da neşe hanımla birlikte güzel bir şekilde atlatırız.

• Nev Esentepe Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gebelik sürecimde güven verici hekimlik bilgisiyle her randevumdan mutlulukla ayrılıyorum. Açıklayıcı ve bilgilendirici bir hekim. Sıcak ve samimi olması sürecinizde güvende olduğunuzu hissettiriyor. Ekibi, muayene şartları ve tecrübesiyle bir gün bile pişman olmayacağınız bir doktor.

• Nev Esentepe Hastanesi Gebe Takibi  •

• T

Gebelik öncesinde neşe hocama gitmiştik çok güzel ilgileniyor anlatıyor açık ve net bir şekilde anlatım sağlıyor iyi ki gitmişim şuamda gebelik sürecinde de neşe hocayla devam ediyorum inşallah doğumda neşe hocamda olucak gerçekten işini çok güzel yapıyor iyiki sizi tercih etmişim

• Nev Esentepe Hastanesi Gebe Takibi  •

• F

Bursa’ya taşındığımdan beri Neşe hanımın hastasıyım. Yumurtalıklarımda Hemorajik kist vardı. Son derece başarılı bir ameliyatla sorumu çözdü. Daha sonra mesane sarkması ile ilgili şikayetlerim oldu. Tedavim için elinden geleni yaptı. Son derece ilgili, bilgili, güleryüzlü, samimi, güven veren tavrıyla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyiki var iyiki benim doktorum.

• Nev Esentepe Hastanesi Jinekolojik Cerrahi  •

• H

Gecen yil myom ameliyati olmustum. Bu yil yasadigim adet duzensizligi sebebiyle ameliyat sonrasi komplikasyonlardan suphelendim ve gebelik dusundugum icin Nese hn.a basvurdum. Yaptigi muayene ile korkulacak birsey olmadigini ve sadece 1 aylik bir ilac tedavisi ile gebelik olusabilecegini bildirdi. Tum sorularima cok net ve rahatlatici cevaplar verdi. Insan boyle donemlerde uzman gozetiminde olmak istiyor ve dogru bir doktorla ilerlemek cok kiymetli. Ilgili ,tecrubeli ve guvendigim bir doktor

• N

Çok iyi güler yüzlü ve açıklayıcı bir konuşması ilgisi var neşe hanımı herkese tavsiye ederim harika bir doktor bütün şikayetlerimden bahsettim ve çözüm odaklı olarak herşeyi anlattı ve ilaçlarımı verdi gebelik sürecim neşe hanımın takibinde olacağı için çok rahattım.

• R

Çok zorlu bi ikiz gebelik geçirdim rahim ağzı kısalmamı hiç sancım olmadan erken farketti serklaj ameliyatı ilaçlar tedavileri ve verdiği moral potizif enerjisiyle
    evlatlarımı kucağıma sağlıkla aldıysam Neşe Hanım ve eşinin emeğine borçluyum herşey için ona minnettarım çok çok iyi Dr. insan olarak da çok iyiler iyi ki varsınız