Merhaba,
Ben Diyetisyen Esra ŞEN. 2022 yılı haziran ayında İstanbul Bilgi Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Mezuniyetimin hemen ardından İstanbul Acıbadem Maslak hastanesinde 2022-2023 yılları arasında görev aldım. 2023 yılında başladığım yüksek lisans eğitimimi ise başarıyla tamamlayıp uzmanlık ünvanını kazandım. Şu anda Etiler'de kendi kliniğimde hizmet vermekteyim. Kilo alma-verme, hastalıklarda beslenme, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, çocuklarda beslenme gibi bir çok alanda beslenme danışmanlığı vermekteyim. Aynı zamanda kurumlarda, şirketlerde, okullarda ise menü planlaması hizmeti vermekteyim. Diyetin sürdürülebilir, kişiye özel, hem mental hem de fiziksel açıdan iyileştirici olması en temel hedefimdir. Danışanlarım ile Esra Şen Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde yasaksız, sürdürülebilir, mutluluk veren diyet süreçlerimizi sürdürüyoruz. Ve beslenme eğitimlerim ile danışanlarımın hayatına dokunarak yaşam tarzı haline gelen sağlıklı diyet modelleri oluşturmayı amaçlıyorum.

Dyt. Esra Şen

Nispetiyle Mah. Nispetiyle Cad. No:40 Gürel Apartmanı B Blok Kat:2 Daire:16 Etiler, Beşiktaş, İstanbul 34337

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Nispetiyle Mah. Nispetiyle Cad. No:40 Gürel Apartmanı B Blok Kat:2 Daire:16 Etiler, İstanbul

Röportaj

• B

Yaklaşık üç haftadır danışanıyım ve şimdiden 7 kg yağ kaybı elde ettim. Süreç boyunca hem profesyonelliği hem de güler yüzlü, motive edici yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Programlar kişiye özel, uygulanabilir ve sürdürülebilir. Samimi ama disiplinli bir iletişim tarzı var. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dyt. Esra Şen Kilo Verme Diyetleri  •

• K

Senelerdir çeşitli şehirlerde ve zamanlarda gittiğim yer olmasına rağmen beni bu yılgınlıkla nasıl motive etti size anlatamam. Online diyetin yaygın olduğu zamanlar gitmenin bile anlamsız zaman kaybı olduğu bir çağda bu kadar motive olup yeniden başlayabileceğimi düşünmemiştim

• I

Bu zamana kadar kendi kendine bilinçsizce diyet yapmaya çalışıp hep başarısız olan biriydim ve sürdürebileceğime inanmadığım için diyetisyene gitmeye hiçbir zaman cesaretim olmadı ta ki Esra abla ile tanışana kadar:) Benim için çok zor olan bu diyet sürecini beraber o kadar kolay hale getirdik ki 3 ayda 15 kiloya veda ettim sayesinde. Asla yasaklarla ilerlemedik her zaman benimle empati halindeydi sayesinde öğünlerimi dengelemeyi öğrendim. Kendisi gitgide artan özgüvenimin mimarıdır…

• T

Esra Hanımla 18 Ağustos 2025 tarihinden beri çalışıyoruz. Daha önce çok fazla diyetisyen tecrübem oldu fakat bu kadar hızlı ve memnun olduğum sonuçlarım hiç olmamıştı. Esra Hanımın özellikle dikkatli oluşu, hep motive eden tavrı ve bilgi birikimi çok güvende hissettiriyor. Benim, diyet yapmak, kalori kısmaktan öte sağlıklı beslenmeyi öğrenmeme yardımcı olduğu için de çok mutluyum, keyifle sürecime devam ediyorum

• N

Esra hanım ile arkadaşımın önerisi üzerine çalışmaya başladık. Sürecin başından beri samimi ve güler yüzlü yaklaşımıyla beni hep motive etti. Spor yapmaya başlamıştım. Yağdan verip kas aldık. Oldukça memnun kaldım.

• Dyt. Esra Şen Sporcu Beslenmesi  •

• N

Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Esra Hanım'a. 2 aydır devam ediyoruz. 6 kilo verdim bu süreçte. Diyet listelerim gayet uygulanabilir listelerdi. Esra Hanım sevecen ve aileden biri yaklaşıyor. Çok rahat konuştuğum iletişim kurduğum bir uzman. Süreç çok olumlu ilerliyor.

•  •

Yağdan vermek istediğim az bir kilom vardı. Bu sebeple ulaştım Esra Hanım'a. 3 ay devam ettim. Yağdan 4-5 kilo verdim. Daha önce farklı uzmanlara gittim ama Esra Hanım ulaşılabilirlik noktasında en iyisiydi. Ayrıca danışana karşı da çok sevecen, güler yüzlü ve samimi yaklaşıyor. Çok memnun kaldım.

• Z

Kilo verme hedefim için bir arkadaşımın önerisiyle Esra Hanım'a gittim. 1,5 aydır devam ediyorum. 8 kilo verdim. Sıradan listeler vermemesi en hoşuma giden yanı oldu. Esra Hanım'ın tavrı ve uzmanlığı çok başarılı. Danışanı motive edici bir yaklaşımı var.

• Ç

Gıda intoleransı sebebiyle gittim Esra Hanım'a. Verdiği listeleri uyguladığımda yaşadığım rahatsızlıkları yaşamadım. Çok memnunum. Bir restorana gidip ne yiyeceğimi bilemediğimde hemen mesaj attığımda dönüş sağladı. Yemeklerimi paylaştım her zaman. Ulaşılabilirlik noktasında çok iyi. Danışanındaki ilgisi ve takibi de çok güzeldi.

•  •

Çok yeni Crohn hastalığı tanısı almıştım ve kan tahlillerimde de yüksek kolestrol ve insülin direnci çıkmıştı. Ve aynı zamanda yıllardır sıkıntısını çektiğim yüksek kilo problemlerim de vardı. Doktorum bir diyetisyenden destek almamı tavsiye etmişti, o zaman araştırıp Esra Hanım’ı bulmuştum. İlk seansımızda durumumu anlatırken ben ne yiyeceğim şeklinde bu şartlarda diyerek umutsuzluğumu ve mutsuzluğumu çok net belirttiğimi hatırlıyorum. Ama Esra Hanım’ın verdiği program ve özellikle sağladığı motivasyon sayesinde 4 ay gibi bir sürede hem Crohn hastalığı semptonlarım çok azaldı hem kan değerlerimde kolestrol ve insülin direnci değerleri normale döndü hem de 15 kilo vererek fit ve enerjik bir yapıya kavuştum. Belirlediğimiz beslenme programı bir diyet olmaktan çıkarak artık benim için bir hayat tarzı olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı bir hayata kavuşmak isteyen herkese Esra Hanım’a gitmesini tavsiye ediyorum.