Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Bulvar İş Konut Sitesi A BlokNo 29, Çanakkale Merkez, Çanakkale
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Protezi
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Doç. Dr. İsmail Erşan
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Medikal Retina
Doç. Dr. İsmail Erşan
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
OCT
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Ortoptik Tedavi
Doç. Dr. İsmail Erşan
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Doç. Dr. İsmail Erşan
2003 yılında başladığım göz hastalıkları ihtisasımı 2008 yılında tamamladım. Göz Hastalıkları uzmanı olarak Aksaray Devlet Hastanesinde göreve başladım. 2009-2010 tarihleri arasında Isparta Asker Hastanesi'nde askerlik görevimi yerine getirdim.
2013 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak göreve başladım. Çocuk göz hastalıkları, oküloplasti (göz kapağı hastalıkları ve estetiği), retina hastalıkları, vitreoretinal cerrahi ve prematüre göz hastalıkları alanlarında eğitimimi tamamlayıp bu konularda uzmanlaştım. 2017 yılında doçentlik ünvanımı aldım. Halen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak öğrenci, asistan yetiştirmekte ve ameliyatlarımı yapmaktayım. Ağustos 2022 tarihi itibariyle tıp fakültesindeki görevlerime ilave olarak açmış olduğum Göz Hastalıkları Kliniği'mde mesai saatleri dışında ve Cumartesi günleri danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Tabip Odası üyesiyim. Uluslararası endekslerde taranan dergilerde yayınlanmış 30'dan fazla yurtdışı yayınım vardır.
Evli ve iki çocuk babasıyım. İyi derece de İngilizce bilmekteyim.
E-posta doğrulandı
Dr. İsmail senelerdir annemin (80 yaşında) doktorudur. Annem sarı nokta hastası ve güvendiği tek doktordur kendisi. Goz iğnelerini her seferinde çok itinayla, hiç canını yakmadan yapar. Her zaman çok samimi içten bilgilendirmeler yaparak durumunu yakından takip eder ve tavsiyelerde bulunur. Çanakkalede en çok güvendiğimiz göz doktorumuzdur.
n...
Doç. Dr. İsmail Erşan hocam iki gözümü de katarakt ameliyatı yaptı. sonuç çok başarılı. Bilgi ve becerisin den,
çok memnun kaldım. İsmail Erşan Hocamın en beğendiğim özellikleri, mütevazi, alçak gönüllü, insan ayırımı yapmadan tüm hastalarına aynı ilgi ve itinayla yaklaşması. Farkındalığı ve ikna kabiliyeti çok yüksek.
Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.
İyi ki Çanakkale'mizde böyle değerli Hocalarımız var..
e...
Öncelikle İsmail hoca Çanakkale'nin göz üzerinde sahip çıkılması gereken iyi doktorlarından biri. 2 yaşındaki kızımın göz kayma ameliyatını gerçekleştirdi. Sorunsuz bir şekilde atlattık Allah'ın izniyle. Kayma kalmadı. Kontrollerinde de göründüğü üzere sıfır sıkıntı ile çözüme kavuştuk. Hocamız çok ilgili ve bilgili, kesinlikle tavsiye ederim.
Hasta
E-posta doğrulandı
Eşimin sarınokta hastalığında ve diğer göz rahatsızlıkları için gittiğimiz İsmail Erşan bey; ilgili, sevecen ve her sorumuzu cevapladı. Muayene ortamı düzgün ve temiz. Eşimin göz sağlığı daha iyi. İsmail Erşan hocaya teşekkür ederiz.
ö....k
E-posta doğrulandı
soru sormanıza gerek kalmıyor,aklınızdaki soruları zaten cewaplıyor.Sıcak we ılımlı bir ortam.
göz sağlığı için periyodik göz kontrollerini ihmal etmememiz lazım,bunun içinde en güwenilir adres "İSMAİL ERŞAN" bey cocuğumla gittik çok memnun kaldık....
ec...r
E-posta doğrulandı
Annemin kalinlasmis gec kalınmış katarakt ameliyatını bile kolayca ve sorunsuz halletti doktorumuz. Annem ve ailemiz adına kendisine çok teşekkür ederim. Canakkale de gözünüzü rahatlıkla emanet edebileceğimiz uzman bir doktor olduğu icin çok şanslıyız.
b....
İsmail Bey bence gayet düzgün, ilgili ve bilgili bir hoca. Çocuğumun göz kaymasından dolayı kendisi takiplerini sağlıyor. Muayene gittiğimiz zaman bizlere bilgilendirmelerde bulunuyor. Ben açıkçası memnunum.
m....
İsmail Bey'den babam ve annem ikisi de memnunlar. Annemin sarı nokta rahatsızlığında iyi yol aldılar hastalığının ilerlemesini durdurdular. Babamın da 2 defa katarakt ameliyatlarını gerçekleştirdi. sonuçlarından memnun kaldık.
öz...r
E-posta doğrulandı
2 yaşındaki çocuğumu çapaklanma ve şişme problemi nedenleriyle götürdüm. Detaylı muayene ederek verdiği tedavi ile çok kısa sürede sağlığına kavuşmasına vesile oldu. Kendisine müteşekkirim. Muayenehanesi tertemiz. Asistanı son derece ilgili. Ailecek danışabileceğimiz bir doktorumuz oldu.
v....b
E-posta doğrulandı
Randevu listesi dolu olduğu halde gün içerisinde randevu talebimizi kabul etti.Muayenehanesi ulaşım açısından uygun bir yerde.Temizliğe verilen önem galoş kullanımıyla da kendini gösteriyor.Bekleme alanı rahat ve bekleme süreleri makul.Sekreteryasıyla iletişim samimi ve içtendi.Geç kalınmış katarakt sorunumuza yoğun ameliyet grafiğine rağmen 10 gün sonrası için ameliyat günü verdi.Açıksözlü,samimi ve doğal yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz.
İsmail Erşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Erşan, Göz Hastalıkları. Size İsmail Erşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre, Şaşılık Tedavisi.
İsmail Erşan adresi nerede?İsmail Erşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Bulvar İş Konut Sitesi A BlokNo 29 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Erşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Erşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Erşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Erşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İsmail Erşan hangi dilleri konuşuyor?İsmail Erşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Erşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Erşan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Erşan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Erşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, İsmail Erşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Erşan hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Erşan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.